IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ pobjeda
Od kuda tolika i patološka mržnja prema IGH-u, sa čije se teme ustvari ne skidaš? Vidiš, ja vjerujem da je Đakovština u rasulu i na forumu na tamošnjoj temi uopće ne sudjelujem, jer ZAISTA ne mislim, niti planiram kupovati njihove dionice.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

je li bilo kakvih promjena u top 10 zadnjih par dana?

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=15558

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@ pobjeda
Od kuda tolika i patološka mržnja prema IGH-u, sa čije se teme ustvari ne skidaš? Vidiš, ja vjerujem da je Đakovština u rasulu i na forumu na tamošnjoj temi uopće ne sudjelujem, jer ZAISTA ne mislim, niti planiram kupovati njihove dionice.

vidiš, ja Đakovštinu imam u simboličnoj količini i mislim da sam još uvijek u povoljnijem položaju
od onih u vladinom logoru, tamo je doduše nestalo brašna za kruh, ali igara će svakako još biti

sa index.hr

"Ništa me ne motivira kao mržnja koju pokušavaju pretvoriti u predrasude o meni"

Kako ističe Samodol u ekskluzivnom razgovoru za Index upravo kod posljednjih odluka krenuli su sa svih strana pritisci na njega. Sve je, kako kaže, kulminiralo prije tri tjedna.

"Nikad kao kod zadnjih rješenja nije bilo pokušaja utjecaja da se određena rješenja i odluke ne donesu. Koristili su se svi mogući kanali utjecaja, od mojih kolega i prijatelja do nekih državnih dužnosnika. Kad nije išlo, u jednom aktualnom slučaju, prije tri tjedna, dobio sam ozbiljnu prijetnju o kojoj trenutno ne mogu govoriti.

—-to je neš slično o čemu ja trubim (osim naravno rasula u prevarantskoj tvrtci zvanoj igh)…čupa se i bježi…samo da se ne izgubi ono do čega se došlo poštenim radom [lol]

pa ti si stvarno u banani nista konstruktivno niti jednu potkrepljenu cinjenicu nisi iznio nego samo trubis bez veze kao sto vidis i sve druge dionice su pale u zadnjih mjesec ali sve bez iznimke

@ pobjeda

vidiš, ja Đakovštinu imam u simboličnoj količini i mislim da sam još uvijek u povoljnijem položaju
od onih u vladinom logoru, tamo je doduše nestalo brašna za kruh, ali igara će svakako još biti
[/quote]
Vidiš, bio i ja u Đakovštini, popušio i nikada više. Hvala. Ali zato IGH, uvijek.

novih 200 komada na prodaji na 920 kn!
pa zar ne vidite da veliki bježe van, a vi mali ulazite?!?! čista distribucija!!

Sve što pišem je osobno mišljenje, ne invest. savjet!

@ comodor
Jedino vidim da taj na 920 kn misli uzeti 3,83 posto kapitalizacije u odnosu na jučerašnju prosječnu ili još i više ako je kupovao još niže. Business, dragi moj, nikakva bježanija.

A izgleda da si ti taj na prodaji

@ comodor
Jedino vidim da taj na 920 kn misli uzeti 3,83 posto kapitalizacije u odnosu na jučerašnju prosječnu ili još i više ako je kupovao još niže. Business, dragi moj, nikakva bježanija.

Krivo misliš, jučer je na ZSE trgovano samo sa 64 komada (ovaj prodaje 200 komada), tako da taj na 920 kn nije sigurno dionice kupovao na burzi. Bit će prije da veliki doista bježe iz IGH.

novih 200 komada na prodaji na 920 kn!

ako se taj probije bit će to solidan signal za početak rasta prema…

free flow information

@ pobjeda

nije mržnja nije kolega…nema razloga..
možda imam balkanski pristup upozoravanju, ali tu je kaj je…
vidio si da minusa nemam na igh i neću ga niti imati..
u svakom slučaju kroz pola godine češ shvatiti nešto o igh i njeno poslovanju..a onda češ i shvatiti čemu drukanje..
lp i uživaj..

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@ ANRICOM
Nisam. Nikada ne bih držao tu količinu u jednoj dionici. I nikada ne bih prodavao odjednom u toj količini, nego postupno. I stavio bih se na 940 kn. Moguće da to niti nisu ničije privatne dionice, nego fondovske, jer je onome tko je stavio nalog svjedeno 920 ili 940 kuna. Nije mu bitno.
Nalog vjerojatno služi za testiranje da vidi da li će se naslagati prodaja ispod njega, a ono se čak ne naslaguje niti ispod 940 kuna. Vidjet ćemo do kada će stajati i što će postići svojim stajanjem.

New Report

Close