IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Salabo ovih dana pratim gledalicu jer ovakve dnevne minuse utjeću na moje zdravlje al što je tu je!
Ovo strašilo na 900 kn da je mislio prodati to bi ućinio već jutros ili jućer al ovo je oćito da nekom paše pad,a ne rast.

Vjerujem do proljeća da će sve doći na svoje i daćemo cijenu dionice gledati oko 2000 kn.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

@ over25
Kako nisi već skužio da večoj večini na ovom forumu odgovara pad. Oni bi najrađe da dionica padne na jednu kunu. Niti onda se neki nebi nakrcali jer bi čekali 50 lipa. Neki bi se ipak nakrcali. Potom bi željeli rast od 100 posto kako bi zaradili jednu kunu.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Ovo strašilo na 900 kn da je mislio prodati to bi ućinio već jutros ili jućer al ovo je oćito da nekom paše pad,a ne rast.

ma dajte kolega…pa što nitko od vas ne skine to strašilo? pa nije to neka cifra!…nego se nitko ne usudi jer svaki dan kad kupiš, idući dan cijena ode još dolje….gdje je dno, samo nebo zna

Da situacija bude još gora, dokap bi trebao uskoro biti spreman (kao zadnji čavao).
Svjedočili smo padovima i većim od 50% poslije dokapa na nekim primjerima iz novije povijesti, tako vam je to kad se firme izvlače iz financijskih dubioza preko leđa dioničara.
Iskrena sućut dioničarima.

nažalost složit ću se s vama iako nisam vjerovao u pad ispod 1000.
izgleda da će se ponoviti priča sa lkpc gdje se cijena mjesecima stiskala na niže kako bi se nivelirala ponuda za dokapitalizaciju.
jedina je nada ovdje što štovani kolega "win win" nema svoje viđenje situacije, budući da je orjentiran na ponudu o preuzimanju belja gdje će uprihoditi 400%, pa možda i cijena dionice igh poskoči na više.

free flow information

Da situacija bude još gora, dokap bi trebao uskoro biti spreman (kao zadnji čavao).
Svjedočili smo padovima i većim od 50% poslije dokapa na nekim primjerima iz novije povijesti, tako vam je to kad se firme izvlače iz financijskih dubioza preko leđa dioničara.
Iskrena sućut dioničarima.

nažalost složit ću se s vama iako nisam vjerovao u pad ispod 1000.
izgleda da će se ponoviti priča sa lkpc gdje se cijena mjesecima stiskala na niže kako bi se nivelirala ponuda za dokapitalizaciju.
jedina je nada ovdje što štovani kolega "win win" nema svoje viđenje situacije, budući da je orjentiran na ponudu o preuzimanju belja gdje će uprihoditi 400%, pa možda i cijena dionice igh poskoči na više.
[/quote]

Moram priznati da ovo nisam ocekivao niti u najcnjem scenariju..no ja sam ovdje full 100 posto i postadoh dugorocni ulagac.
Ulaz mi je 1650 pa cu jos malo uzeti ovih dana i to je to do 2014..tada cemo vidjeti tko je bio pukovnik ili pokojnik,,,ja se cak tada nadam i promoviranje u generala,
lp

Nakon ovakvog pada cijene zadnjih 3 mjeseca od cca 50%, postavlja se pitanje da li je možda poslovanje IGH u nekom žestokom minusu ili slično? FI za 2Q2011 je bilo sasvim OK. Dobit, likvidnost OK, smanjen dug/kapital itd.
Kakav će biti izvještaj za 3Q2011? Možda ovi koji žestoko prodaju znaju kakav je rezultat? Nadam se da se neće pojaviti neka grozna iznenađenja koja bi opravdala ovakav pad cijene.
Ako izvješće bude slično prethodnima, dakle blago pozitivno, što je odličan rezultat u ova vremena, biti će zanimljivo vidjeti kakva će biti reakacija tržišta.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

mozda nije ovdje problem u kvartalnom nego u godisnjem izvjestaju s jedne i loseg odnosa uprave sa malim dionicirima sa druge strane

Izgleda da sam zapeo na duži period nego što sam mislio [cry]

Shit [cry]

A mislio si da ćeš zapeti? Samo si zapeo na malo duže, nego si mislio? Zašto si ulazio, ako si mislio zapinjati na kraće ili dulje. Onog trena kad prestane pritisak na Belje i kad u kapitalizaciju krenu oni koji su kupovali ispod 90 kuna sve ostale dionice će krenuti gore jer je prelijevanje neminovno.
[/quote]
Istina, samo kolega pitanje u koje dionice će lova otići, a i dio love će napustiti burzu.
Mora se ovoo malo stabilizirati prije daljnjeg pada, ali srednjoročno ovo je smrt.

[/quote]
koji raspad sistema,koji pesimizam.. [huh] ali stvarno se i osjeca u trgovanju..

Nakon ovakvog pada cijene zadnjih 3 mjeseca od cca 50%, postavlja se pitanje da li je možda poslovanje IGH u nekom žestokom minusu ili slično? FI za 2Q2011 je bilo sasvim OK. Dobit, likvidnost OK, smanjen dug/kapital itd.

izvješća Enrona bila su fantazija, Lehman brothersa također..ili evo kod nas npr. Đakovština koja je po izvješćima imala imovinu 3x veću od duga, a kad je stečajni ušao unutra ispalo je da su dugovi 2x već od imovine
zato sva FI treba uzimaati s veeeeeeeelikom rezervom [undecid]

dibro je ne prodaje više nitko iz top 10

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

sa index.hr

"Ništa me ne motivira kao mržnja koju pokušavaju pretvoriti u predrasude o meni"

Kako ističe Samodol u ekskluzivnom razgovoru za Index upravo kod posljednjih odluka krenuli su sa svih strana pritisci na njega. Sve je, kako kaže, kulminiralo prije tri tjedna.

"Nikad kao kod zadnjih rješenja nije bilo pokušaja utjecaja da se određena rješenja i odluke ne donesu. Koristili su se svi mogući kanali utjecaja, od mojih kolega i prijatelja do nekih državnih dužnosnika. Kad nije išlo, u jednom aktualnom slučaju, prije tri tjedna, dobio sam ozbiljnu prijetnju o kojoj trenutno ne mogu govoriti.

—-to je neš slično o čemu ja trubim (osim naravno rasula u prevarantskoj tvrtci zvanoj igh)…čupa se i bježi…samo da se ne izgubi ono do čega se došlo poštenim radom [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

je li bilo kakvih promjena u top 10 zadnjih par dana?

New Report

Close