IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pored svih upozorenja koje su se mogli pročitati da ide prema 400-500 kn ziher,neki opet popuše,za ne povjerovat.

Dobra prilika će biti tek na cca 400-500 kuna
Lp

bojim se da si u pravu…ovdje je ostala samo tuga, čemer i jad [cry]

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Pored svih upozorenja koje su se mogli pročitati da ide prema 400-500 kn ziher,neki opet popuše,za ne povjerovat.

to ti je ono ,,bas cu kupit za inat vama drukerima….EH DA SMO MALO OZBILJNIJE SHVACALI DRUKERE 2008

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

to ti je ono ,,bas cu kupit za inat vama drukerima….EH DA SMO MALO OZBILJNIJE SHVACALI DRUKERE 2008
[/quote]
Da,vidim ,i ne mogu vjerovati ,no svak upravlja sa svojom imovinom na način kako njemu odgovara,svima puno sreće.

Al’ zato se liparilo na 1.200 kn…

IGH je do sada poslovao sa dobiti, cca 50 kuna zarade po dionici (2Q2011)
Gdje su fundamentalni (ili barem tehnički) razlozi za ovako drastičan pad dionice? IGH je u ovom valu zadnja 3-4 mjeseca prošao gore čak i od nekih tvrtki koje su na rubu stečaja i kontinuirano posluju sa gubicima.

Sentiment je loš, to je jasno, ali nije li ovo pretjerana reakcija?
Ili to ovaj ZABA skrbnički mora pod hitno prodati onih 3000 komada pa makar pod cijenu ogromnih gubitaka?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Gdje su fundamentalni (ili barem tehnički) razlozi za ovako drastičan pad dionice? IGH je u ovom valu zadnja 3-4 mjeseca prošao gore čak i od nekih tvrtki koje su na rubu stečaja i kontinuirano posluju sa gubicima.

Ili to ovaj ZABA skrbnički mora pod hitno prodati onih 3000 komada pa makar pod cijenu ogromnih gubitaka?

Kolega prava ste legenda.
Da li vi ili ja ili itko zna tko je vlasnik tih dionica i kako su ih dobili?
Kolega razmišljajte dublje.
Drugo da li ste sigurni i uvjereni da je taj skrbnički kupovao od 2002 do 2007 ili je tu već dulje vrijeme i da li ste uopće to pratili?
Tu može biti masa "ilegalnih" dionica koje će na bubanj prije nego hanfa i država počne četkat hrvatsku burzu…a vjerujte mi kako će i burza doći na red….do sada je to bile državne tvrtke i dalje su, a uskoro bi mogla i trebala burza …

a da sam recimo ja osoba (nažalost nisam) koja je dobila besplatne dionice ili pitaj boga kako ih stekla, sve bih prodao pošto poto sama da se toga tereta riješim…

da ne kažem da 75% vlasnika niti ne vidite a tamo bi moglo biti uffffffffff…čuda……i čudesa…

pustite poslovanje i fundamente…to još neko vrijeme neće i ne može utjecati na crobex

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kolega prava ste legenda.
Da li vi ili ja ili itko zna tko je vlasnik tih dionica i kako su ih dobili?
Kolega razmišljajte dublje.
Drugo da li ste sigurni i uvjereni da je taj skrbnički kupovao od 2002 do 2007 ili je tu već dulje vrijeme i da li ste uopće to pratili?
Tu može biti masa "ilegalnih" dionica koje će na bubanj prije nego hanfa i država počne četkat hrvatsku burzu…a vjerujte mi kako će i burza doći na red….do sada je to bile državne tvrtke i dalje su, a uskoro bi mogla i trebala burza …

a da sam recimo ja osoba (nažalost nisam) koja je dobila besplatne dionice ili pitaj boga kako ih stekla, sve bih prodao pošto poto sama da se toga tereta riješim…

da ne kažem da 75% vlasnika niti ne vidite a tamo bi moglo biti uffffffffff…čuda……i čudesa…

pustite poslovanje i fundamente…to još neko vrijeme neće i ne može utjecati na crobex
[/quote]
Hoćete reći da je sve ovo rezultat nekakvih špekulacija i da to nema nikakve veze sa poslovanjem tvrtke?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

a šta na ovoj burzi ima veze sa poslovanjem tvrtki??? ne samo IGH nego i puno drugih kompanija

a da ekipa koja ih je stekla na čudnovate načine i sa ??? kapitalom to prodaje, to je najvjerojatnije i dio istine, jer ako se počne i to češljati,, a to je najverovatije već neko vrijeme bežanija od kako je počela cijela ova priča sa "Remetincem"

drage kolege, kako ne kužite da je ovo DISTRIBUCIJA dionica IGH????
veliki se prazne, a mali kupuju!
pa što mislite da ste bolje informiranie o stanju u IGH od velikih igrača koji rasprodaju????
razmislite 5x prije nego stisnete tipku "kupi" [undecid]

Da situacija bude još gora, dokap bi trebao uskoro biti spreman (kao zadnji čavao).
Svjedočili smo padovima i većim od 50% poslije dokapa na nekim primjerima iz novije povijesti, tako vam je to kad se firme izvlače iz financijskih dubioza preko leđa dioničara.
Iskrena sućut dioničarima.

evo još jedan argument: za prijeći 900 kn trebate poskidati 188 komada s prodaje, a za srušiti IGH ispod 800 kn treba samo 168 komada….

New Report

Close