Izgleda da sam zapeo na duži period nego što sam mislio [cry]
Shit [cry]
Za 10-tak godina starci će uz vatru pričati priče o DIONIČARSTVU U HRVATA i ispričati priču o IGH, firmi u koju su ulagači vjerovali, i vjerovali da će ih odvesti u RAJ.
NEki su stručnjaci a i visokopozicionirani predstavnici govorili da će dionice možda jednog dana vrijediti i 30 tisuća kuna, obećavali brda i doline, a mali investitori kupovali i kupovali u velikom povjerenju i duboko uvjereni da će se sve to dogoditi.
I što se dogodilo netko tko je uložio 10.000 kn danas ima 900kn ili 700kn.
I što se dogodilo ništa, osim da više nema nikoga na kupnji a na prodaji su stotine naloga.
A nekad ponos ZSE i okosnica crobexa je ostavljena u rukama malih i nemoćnih investitora koji sa 10-30 tisuća kuna kupujući i prodavajući žele zaraditi za sendvić i sok.
Ostaje još samo nada da onaj koji je uložio 10.000 kn 2008 g ima barem ima nešto taman toliko za možda gajbu pive ili bocu skupe rakije da možda bar utopi tugu
Izgleda da sam zapeo na duži period nego što sam mislio [cry]
Shit [cry]
A mislio si da ćeš zapeti? Samo si zapeo na malo duže, nego si mislio? Zašto si ulazio, ako si mislio zapinjati na kraće ili dulje. Onog trena kad prestane pritisak na Belje i kad u kapitalizaciju krenu oni koji su kupovali ispod 90 kuna sve ostale dionice će krenuti gore jer je prelijevanje neminovno.
Zar i ti sine over25.
Neznam na koju foru uopće ulaziš na 1200 kad je evidentno da ide do nominale barem. Posla niodkuda, optuznice su lako moguće.. nema više čika Ive nema Dropulićke. prodaj i zaboravi. kaos od firme
A mislio si da ćeš zapeti? Samo si zapeo na malo duže, nego si mislio? Zašto si ulazio, ako si mislio zapinjati na kraće ili dulje. Onog trena kad prestane pritisak na Belje i kad u kapitalizaciju krenu oni koji su kupovali ispod 90 kuna sve ostale dionice će krenuti gore jer je prelijevanje neminovno.
[/quote]
Istina, samo kolega pitanje u koje dionice će lova otići, a i dio love će napustiti burzu.
Mora se ovoo malo stabilizirati prije daljnjeg pada, ali srednjoročno ovo je smrt.
[/quote]
Istina, samo kolega pitanje u koje dionice će lova otići, a i dio love će napustiti burzu.
Mora se ovoo malo stabilizirati prije daljnjeg pada, ali srednjoročno ovo je smrt.
[/quote]
Vidim, ultra si optimističan. Ako nisi uspio kupiti ništa između 881 i 885 kn od nekoga tko je napravio suludu rasprodaju, onda stvarno nemaš razloga za biti optimističan.
A bilo je jasno ko dan da cemo dotaknuti donju trend liniju što se upravo i dogodilo na 881 kn. Tu nas je dočekala jaka potpora. Trebalo je biti strpljiv, al dobro, na greškama se uči. Čestitam strpljivima. Vrlo lagano bi se sada mogao formirati hammer koji bi donio odbijanac u narednim danima.
Ma ovo je sad već za prste polizat! Pa i da ode još dolje, pa šta!? Po meni je ovo već dobra prilika.
Dobra prilika će biti tek na cca 400-500 kuna
Lp
Dobra prilika će biti tek na cca 400-500 kuna
Lp
Mmm..neznam. Ali, može! 🙂