Evo, i danas sam se malo oplemenio na 950,03 kune. Nek se nađe. Mic po mic.
Zato što štopa rast sa skrivenim nalogom dok se ne ukrca
i tako još od 10.000
nevjerojatno kako i dalje ekipa govori jedno te isto..
urote, štopanje radi ukrcavanja (a kada ono top samo prodaje) i tako u krug…
naprosto nevjerojatno!
@ pobjeda
Pa sad baš da je neka rasprodaja. Teško. Prije će biti da je nastupila neodlučnost.
A čini se da su ovi na lijevoj strani na 951+ prestali biti previše neodlučni.
Očito je da se nekomu sa skrbničkim u zabi žuri prodati dionice, prodao je veliki dio, ostalo mu je jos nekih 1000 komada i tek kada to proda mozemo ocekivati rast. Nadamo se da će kupci prepoznati žurbu dotičnog i što prije ga riješiti muka jer onda bi mogli očekivati rast. Želim još nadodati da nitko ne može znati zašto neko prodaje dionice. Možda planira neku novu investiciju, gradi kuću, trebaju mu milijuni za jamčevinu nekome 😉 , to sigurno ovdje niko ne može znat, ali je teško za vjerovati da netko sada rasprodaje sve dionice samo zato jer očekuje puno nižu cijenu od sadašnje.
zasad cijena stoji jer ni vani burze ne znaju kamo bi, ali trend se mijenja. bojim se da će uskoro jače zacrveniti a to znači da će se ovdje iskrcaj nastaviti [embarass]
Ovo sad zaista već nekoliko dana izgleda kao povlačenje po dnu. Prije par dana bilo je dotaktnuto 935 kuna. Današnja vijest je da su se Merkelica i Sarkozi dogovorili da će do kraja listopada rješiti pitanje dokapitalizacije i održavanja likvidnosti europskih banaka koje su kao vjerovnici izložene Grčkim dugovima. Mislim da je to dosta dobra vijest za burze.
Na IGH-u još uvijek na desnoj strani stoje postavljena "strašila", ali kad priča krene, ona budu pojedena ili na vrijeme maknuta. Sve u svoje vrijeme, a to vrijeme dolazi.
xceed
opet ti po svojem i opet si u krivu…
ja odustajem…od 1150 drukam, pišem, i "ser.." a vi mene vrijeđate i sprdate se samnom (posebice preko PM), a dionica roni i roni…
sve sam rekao sve sam napisao…razloga za raste NEMA a za pad ima..
čuvajte se…dno je daleko..
p.s. kada bi barem znali kakva je situacija unutar igh (sa strane morala i zadovoljstva) odmah bi prodali..
čuvajte se i lp
usput pogledajte koliko je sada 1000 kuna daleko…pamet u glavu i čuvajte se
xceed
opet ti po svojem i opet si u krivu…
ja odustajem…od 1150 drukam, pišem, i "ser.." a vi mene vrijeđate i sprdate se samnom (posebice preko PM), a dionica roni i roni…
sve sam rekao sve sam napisao…razloga za raste NEMA a za pad ima..
čuvajte se…dno je daleko..
p.s. kada bi barem znali kakva je situacija unutar igh (sa strane morala i zadovoljstva) odmah bi prodali..
čuvajte se i lp
usput pogledajte koliko je sada 1000 kuna daleko…pamet u glavu i čuvajte se
Sto se tice morala i zadovoljstva…..odlicna baza kvalitetnih strucnjaka za poduzetne vlasnike domacih i stranih kompanija..:)
24.10.2007. god. Mjesec dana prije parlamentarnih izbora.
http://www.poslovni.hr/vijesti/premijer-otvorio-radove-na-peljeskom-mostu-58266.aspx
Cijena u tom tjednu raste sa 10000 na 16000 kn!!
24.10.2011. Mjesec dana prije parlamentarnih izbora. Hoće li se povijest ponoviti? [bye]
24.10.2007. god. Mjesec dana prije parlamentarnih izbora.
http://www.poslovni.hr/vijesti/premijer-otvorio-radove-na-peljeskom-mostu-58266.aspx
Cijena u tom tjednu raste sa 10000 na 16000 kn!!
24.10.2011. Mjesec dana prije parlamentarnih izbora. Hoće li se povijest ponoviti? [bye]
1. bilo je drugo vrijeme
2. priča sa mostom je bila nova, a sada već ptice na grani znaju da neće biti niš od toga mosta
3. ljudi još nisu osjetili ono rasulo
4. puno puno manje ljudi želi investirati u dionice
5. onda je građevina bila number 1, dok je danas zadnja rupa na sviralu
6. ne želim tipovat na nečiju pobjedu na izborima, ali danas je to malo drugačije
zaključak: valjda vam je sada jasno koliko je 750 blizu..ali i 500 nije daleko..sve će ovisiti o razvoju krize u EU i svijetu
ali očito je da su danas margini popucali te je ekipa otišla u belje, pa bi moglo biti odbijanca u nastavku tjedna…ali opet ovo je strong sell po meni