Taj zaba bi mogao danas lagano završiti sa prodajom.
ti se šališ??? pa do 1000 kn ima par stotina komada za prodati u skrivenim nalozima! tko će to kupiti, ti??
prije 800-850 kn ja ne ulazim,a ti samo dokupljuj [bye]
Današnja prosječna cijena odrađena je po 6,33 kuna višoj cijeni od jučerašnje prosječne. E, sad da li je to nečiji istovar ili je ipak više lupano po asku kao kupnja. Onda je utovar. Povoljan utovar, ali utovar.
ti se šališ??? pa do 1000 kn ima par stotina komada za prodati u skrivenim nalozima! tko će to kupiti, ti??
prije 800-850 kn ja ne ulazim,a ti samo dokupljuj [bye]
[/quote]
A možda Ti uopće niti ne ulaziš. Možda čekaš Godota (Samuela Becketta). Ali, tko zna, možda dočekaš. Uvijek postoji mala vjerojatnost. A oslanjati se na vjerojatnost je često vrlo riskantno. Nekad je bolje odigrat na zicera po mrvicu višoj cijeni. Ja naučio iz iskustva. Vjeruj mi.
Na IGH-u se u zadnjoj minuti ili zadnjim minutama uvijek netko istrese po bidu i zadnja cijena ostaje niska, a upisuje se u povijesnu krivulju cijene, dok na recimo KORF-u zadnju minutu netko obavezno lupi 1.000 kuna po asku i zadnja cijena ostaje uvijek viša od prosječne, a zadnja se upisuje u krivulju koja ostaje povijesna. Zanimljivo. Tako ispada da je cijena KORF-a gledajući njenu krivulju uvijek viša od realnog stanja svih protrgovanih dionica.
Na IGH-u se u zadnjoj minuti ili zadnjim minutama uvijek netko istrese po bidu i zadnja cijena ostaje niska, a upisuje se u povijesnu krivulju cijene, dok na recimo KORF-u zadnju minutu netko obavezno lupi 1.000 kuna po asku i zadnja cijena ostaje uvijek viša od prosječne, a zadnja se upisuje u krivulju koja ostaje povijesna. Zanimljivo. Tako ispada da je cijena KORF-a gledajući njenu krivulju uvijek viša od realnog stanja svih protrgovanih dionica.
Možda neko ,tko je izložen u prevelikim količinama liverira cijenu.
možda je margin u pitanju.mislim na DOM-KORF
… Nekad je bolje odigrat na zicera po mrvicu višoj cijeni. Ja naučio iz iskustva. Vjeruj mi.
da, da…sjećam se tvojih poruka "BUY TIME" na IGH pred nekih mjesec dana na 1190 kn, a od onda cijena tone kao kamen…pa ti samo igraj na takve "zicere" dok ne ostaneš bez gaća [bye]
Jel ova obavijest na ZSE od jutros nekakva zahebancija ili što?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/rJqFFUEMjp8rQKBFu9GYtQ==.pdf
Opa, pa oni imaju Ured za odnose s investitorima :). Valjda je to potvrda da i tamo netko prima plaću od milijun kuna godišnje i ima pravo na najskuplju Toyotu. Sve to treba raz…. Evo čitam danas intervju u Jutarnjem s Gregurićem, inače predsjednikom nadzornog odbora. Veli IGH ga plaća da traži poslove. Pa mogao je već otkriti novu civilizaciju koliko je na plaći.
Jel ova obavijest na ZSE od jutros nekakva zahebancija ili što?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/rJqFFUEMjp8rQKBFu9GYtQ==.pdf
odvalio sam od smjeha [lol]
ne znam od kad nisu dobili neki veći posao, ali zato prijavljuju ovakve gluparije na ZSE,jao,jao,jao… [lol]
da, da…sjećam se tvojih poruka "BUY TIME" na IGH pred nekih mjesec dana na 1190 kn, a od onda cijena tone kao kamen…pa ti samo igraj na takve "zicere" dok ne ostaneš bez gaća [bye]
[/quote]
Dragi moj franjo, veći dio tih dionica je prodan možda već slijedeći dan sa nešto zarade. Vjerojatno misliš da ja kupujem dionice i držim ih dok one padaju. Moraš još puno naučiti o ovoj burzi. Potraži moj post gdje sam napisao da sam prodao na 1.305 kuna sve dionice koje sam kupio ispod 1.200 kuna, a potom sam sa tom lovom opet počeo kupovati ispod 1.200 kuna. Da li je to prekomplicirana matematika, ili ne želiš gubiti vrijeme na razmišljanje kako bi zaključio?
Zašto se ovaj H nalog ne postavi na 950, nego igra ove igrice podlipavanja od jučer, kada je sa prosječnom od 990, srušio na 940.