IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ja sam već kod 2500kn rekao da ovu dionicu treba prodati. Ako zbog niceg drugog onda zbog Jure Radica. Firma koja ima takav menadžment osudena je na propast. Samo laži i obecanja. Inace treba samo pogledati kako su prosle gradevinske firme u irskoj i španjolskoj da se skuzi da u njih netreba ulagati tijekom krize.
XceeD: ako ti kupujes i prodajes dionice na temelju onoga što procitas ovdje onda si obicna budala. Netko ima i dobronamjerne primjedbe a ne da želi spustiti cijenu kako bi jeftinije kupio. Sav ovaj forum nema zajedno dovoljno dionica igh da spusti cijenu za 20kn.

Ako ti shvačaš da ja kupujem i prodajem dionice na temelju onoga što pročitam na ovom forumu onda si obična budala, a tvoje dobronamjerne primjedbe su upitne samim time što si nekoga nazvao budalom.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

… IGH je samo žrtva općeg stanja na TK i po ničemu se ne izdvaja iz situacije drugih dionica,…

na žalost u krivu si! čak 3 ulagača iz top 10 rasprodaju na ovoj razini od 1000 kn dionice IGH, a nitko iz top 10 ne kupuje! tu je velika razlika u odnosu na druge dionice na ZSE i veliki crveni upitnik nad budućnošću ove firme!

INSTITUT IGH, D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A
Važeći podaci za uredovni dan 03.10.2011

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.811 2,40 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 3.338 2,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -41
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 3.001 1,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -100
5. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. U LIKVIDACIJI 2.149 1,36 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.966 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
7. ĐUKAN PETAR 1.916 1,21 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.863 1,17 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. DEŠKOVIĆ ŽARKO 1.693 1,07 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.581 1,00 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -100
Ukupno: 26,11

Promjene u TOP10 IGH u odnosu na stanje od četvrtka (u petak i preko vikenda nije radio SKDD).

[undecid]
[/quote]
E tu nisi u pravu da nitko ne kupuje iz top 10

E di su oni nalozi od i preko 100 komada koji ask guraju na dolje?
Danas im je pravi dan da ih izlože, budući da im se takao jako žuri van (svrbi ih oko, kaj ne)

free flow information

Danas 7,5 milijuna prometa. Ovo čak i na Zelenoj tržnici i Dolcu ima više prometa. Ali, hajde, barem smo zeleno završili. Jedan dan crvenila manje. Njemačka zelena, ameri se kolebaju. Bit će bolje sutra.
Pozdrav svima dobronamjenima. [thumbsup]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Danas 7,5 milijuna prometa. Ovo čak i na Zelenoj tržnici i Dolcu ima više prometa. Ali, hajde, barem smo zeleno završili. Jedan dan crvenila manje. Njemačka zelena, ameri se kolebaju. Bit će bolje sutra.
Pozdrav svima dobronamjenima. [thumbsup]

Da li to znači da sam ja recimo zlo namjeran?
Molim iskren odgovor!

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

…. ako ti kupujes i prodajes dionice na temelju onoga što procitas ovdje onda si obicna budala. Netko ima i dobronamjerne primjedbe a ne da želi spustiti cijenu kako bi jeftinije kupio. Sav ovaj forum nema zajedno dovoljno dionica igh da spusti cijenu za 20kn.

lakovjerna izjava, 2 much 4 my money .
možda ekipa nema dovoljno love da ruši cijenu za 20kn ali siguran sam da ima dovoljno kinte da ju digne barem za 200kn

free flow information

… IGH je samo žrtva općeg stanja na TK i po ničemu se ne izdvaja iz situacije drugih dionica,…

na žalost u krivu si! čak 3 ulagača iz top 10 rasprodaju na ovoj razini od 1000 kn dionice IGH, a nitko iz top 10 ne kupuje! tu je velika razlika u odnosu na druge dionice na ZSE i veliki crveni upitnik nad budućnošću ove firme!

INSTITUT IGH, D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A
Važeći podaci za uredovni dan 03.10.2011

3. PBZ D.D. 3.338 2,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -41
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 3.001 1,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -100
5. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. U LIKVIDACIJI 2.149 1,36 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.966 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.581 1,00 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -100
Ukupno: 26,11
Promjene u TOP10 IGH u odnosu na stanje od četvrtka (u petak i preko vikenda nije radio SKDD).

[undecid]
[/quote]
E tu nisi u pravu da nitko ne kupuje iz top 10
[/quote]

A da? ajde mi to pojasni, ja vidim da je top 10 opet prodavao, ali da nitko nije kupovao:

3. PBZ D.D. 3.338 2,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 3.001 1,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. STOJAN ANTE 1.525 0,96 Osnovni račun MOKOŠICA, HRVATSKA
Ukupno: 26,07

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Jel se ti to malo šališ ili ti to ozbiljno

Jel se ti to malo šališ ili ti to ozbiljno

po stanjima top 10 koje je fajrunt stavio vidi se pad ukupne količine dionica u top10, a pojedini ulagači smanjuju i dalje pozicije. nego kako ti to tumačiš nego nastavkom rasprodaje?

rasprodaja se nastavlja i danas – 37H nalog na prodaji na 989,99, vjerojatno sa 370 komada. kako to tumačiš???

ja govorim za unazad tjedan dana

Zna li netko tko stoji iza ZABA skrbničkog koji je rasprodao svoje dionice i ispao iz prvih 10. Ostalo mu je još najviše 500-njak komada.

Taj zaba bi mogao danas lagano završiti sa prodajom.

New Report

Close