IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

davids:

Molim kolega,slijedeći tjedan imati ćemo par dobrih vijesti [smiley2][smiley2][smiley2]

Nadam se kolega davids da su to iste koje i ja imam, ako nisu, biti će duple[smiley11][smiley11][smiley11]

Zašto dobre vijesti osatvljati poslije vikenda, bolje da i vikend bude bolji!!!

Ma kolega freedado, polako samo, strpljivo.
Update….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Čemu žurba kolege, držati ovu dionicu par godina i nakon toga ako nam treba novi auto možemo prodati 1 dionicu [smiley2]

Čemu žurba kolege, držati ovu dionicu par godina i nakon toga ako nam treba novi auto možemo prodati 1 dionicu [smiley2]

Slažem se,kad nam narastu svi ovi projekti moglo bi biti tako nešto jedan autić za dionicu heh

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ja ću kupiti minibus za obitelj, pa ću morati prodati 2 dionice.[smiley1]

Ok pustimo šalu na stranu, ja sam još dokupljivao do 12k jer će uskoro to biti jeftino.
U svakom slučaju slijedi zanimljiv tjedan za nas dioničare[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ok pustimo šalu na stranu, ja sam još dokupljivao do 12k jer će uskoro to biti jeftino.
U svakom slučaju slijedi zanimljiv tjedan za nas dioničare[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Kažem ja, kolega, da svima nama slijedi zanimljiv tjedan, ali kod IGH pogotovo. Mogu sa slobodom reći
možda ćak i dva tjedna.
Kako je zanimljivo, da je IGH ovaj tjedan malo po malo, rastao, dok su drugi evo baš danas imali
dosta veliku korekciju. I onda da mi netko kaže da IGH nije sigurna dionica.[smiley1]

Croblack:
Slažem se,kad nam narastu svi ovi projekti moglo bi biti tako nešto jedan autić za dionicu heh

kolega ova primjedba je jako dobra a što je najbitnije ne izgleda kao naučna fantastika.
pošto je nadam se toćna onda sam danas kupio auto – kako to dobro zvuči !

Blami molio bi da malo ohladiš na IGH kupovao sam u četvrtak i petak
a htio bi još malo i u ponedjeljak po 12-12100 nakon toga samo ovako
nastavi.
Slobodno se u ponedjeljak prebaci na VDKT još mi nije otišao u
blokadu[smiley2]

Kolega Barbie, mislim da je presubjektivno uspoređivati VDKT i IGH. VDKT koliko vidim ide polako i kupnja je još jaka, i na kraju dana u petak su je fondovi rušili da bi mogli ponovo djelovati u ponedjeljak,
te nema šanse da više ode u blokadu. Uostalom, kojim povodom i vijestima će osim one o Pelješkom mostu i lošem 2Q izvješću
VDKT otići u blokadu, s obzirom da je već podosta narasla i da se zna da nije jedini izvođač. A što se tiče IGH, koji ima 10x više poslova
dogoveoreno, te još toliko u planu + fenomenalno 2Q izvješće. Gledat ćete IGH uskoro u leđa sa velike udaljenosti, ako se niste
ukrcali, a ako jeste, želim vam sreću.

Molio bih imatelje ove dionice da danas napišu šta misle i kakva su im očekivanja, te da se malo
pripremimo za radni tjedan, koji će biti vrućji od sunca na Bahamima.[smiley11]

I da napomenem. Dugoročni trend pada u zadnjih 2-3 mjeseca je napokon stao(graf).
Uskoro čemo u trend rasta koji će trajati 2-3 mjeseca najmanje.

A mislim da nema brige, da imamo up signal po svim pokazateljima, 12 milj kuna prošlo u 2 dana na 12k, kupnja jača od prodaje, uskoro dolazi lova od Ht-a …… mislim da idemo lagano gore prema 13k, a ako još u pravom trenutku dođe neka dobra vijest kao stadion ….. [smiley1][smiley1]

New Report

Close