davids:
”
Molim kolega,slijedeći tjedan imati ćemo par dobrih vijesti [smiley2][smiley2][smiley2]
”
Nadam se kolega davids da su to iste koje i ja imam, ako nisu, biti će duple[smiley11][smiley11][smiley11]
Zašto dobre vijesti osatvljati poslije vikenda, bolje da i vikend bude bolji!!!
Ma kolega freedado, polako samo, strpljivo.
Update….
Čemu žurba kolege, držati ovu dionicu par godina i nakon toga ako nam treba novi auto možemo prodati 1 dionicu [smiley2]
Čemu žurba kolege, držati ovu dionicu par godina i nakon toga ako nam treba novi auto možemo prodati 1 dionicu [smiley2]
Slažem se,kad nam narastu svi ovi projekti moglo bi biti tako nešto jedan autić za dionicu heh
Ja ću kupiti minibus za obitelj, pa ću morati prodati 2 dionice.[smiley1]
Ok pustimo šalu na stranu, ja sam još dokupljivao do 12k jer će uskoro to biti jeftino.
U svakom slučaju slijedi zanimljiv tjedan za nas dioničare[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
Ok pustimo šalu na stranu, ja sam još dokupljivao do 12k jer će uskoro to biti jeftino.
U svakom slučaju slijedi zanimljiv tjedan za nas dioničare[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
Kažem ja, kolega, da svima nama slijedi zanimljiv tjedan, ali kod IGH pogotovo. Mogu sa slobodom reći
možda ćak i dva tjedna.
Kako je zanimljivo, da je IGH ovaj tjedan malo po malo, rastao, dok su drugi evo baš danas imali
dosta veliku korekciju. I onda da mi netko kaže da IGH nije sigurna dionica.[smiley1]
Croblack:
Slažem se,kad nam narastu svi ovi projekti moglo bi biti tako nešto jedan autić za dionicu heh
kolega ova primjedba je jako dobra a što je najbitnije ne izgleda kao naučna fantastika.
pošto je nadam se toćna onda sam danas kupio auto – kako to dobro zvuči !
Blami molio bi da malo ohladiš na IGH kupovao sam u četvrtak i petak
a htio bi još malo i u ponedjeljak po 12-12100 nakon toga samo ovako
nastavi.
Slobodno se u ponedjeljak prebaci na VDKT još mi nije otišao u
blokadu[smiley2]
Kolega Barbie, mislim da je presubjektivno uspoređivati VDKT i IGH. VDKT koliko vidim ide polako i kupnja je još jaka, i na kraju dana u petak su je fondovi rušili da bi mogli ponovo djelovati u ponedjeljak,
te nema šanse da više ode u blokadu. Uostalom, kojim povodom i vijestima će osim one o Pelješkom mostu i lošem 2Q izvješću
VDKT otići u blokadu, s obzirom da je već podosta narasla i da se zna da nije jedini izvođač. A što se tiče IGH, koji ima 10x više poslova
dogoveoreno, te još toliko u planu + fenomenalno 2Q izvješće. Gledat ćete IGH uskoro u leđa sa velike udaljenosti, ako se niste
ukrcali, a ako jeste, želim vam sreću.
Molio bih imatelje ove dionice da danas napišu šta misle i kakva su im očekivanja, te da se malo
pripremimo za radni tjedan, koji će biti vrućji od sunca na Bahamima.[smiley11]
I da napomenem. Dugoročni trend pada u zadnjih 2-3 mjeseca je napokon stao(graf).
Uskoro čemo u trend rasta koji će trajati 2-3 mjeseca najmanje.