IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

all time low……….

dok se neki vesele i ćekaju dno na nebuloznim razinama ja se trudim s ekipom šta više skupiti po ovako smješnim cijenama

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

all time low……….

trenutno…ali kako tone tjednima ne bi me čudilo da uskoro bude na 9xx kn…. [embarass]

dok se neki vesele i ćekaju dno na nebuloznim razinama ja se trudim s ekipom šta više skupiti po ovako smješnim cijenama

Tako se zbori! [thumbsup]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

prodaja na 1100 kn! ode ovo u ambis…..

p.s. tko se to kipa? jadrankapital ili netko od glavonja? [undecid]

zakasnio si ti za tu informaciju kao i ja i većina istresli su se oni koji su znali na većim razinama pa sad kupuju
a to će ionako biti dogovorena transakcija
ne budeš ti tu niš zaradio

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

dionica ubijena kao i ingra

IGH i THNK u zadnje vrijeme su se jako pratili, skoro u kunu…sad je THNK na 1000 kn, vidit čemo da li će i IGH uskro na tu razinu?

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

umjesto da upumpava likvidnost rohatinski povlači likvidnost,to je isto kao da ti utopljenik pruža ruku a ti ga zaliješ sa još 100 litara vode..čovjek radi za strane banke,zato je i dobio od njih nagradu,a mi ćemo postat robovi,već jesmo,a dionice će pasti na nenormalnu nisku razinu,i onda će oni sve pokupovati,i sav novac što htrvati zarade izaći će van granica rh..rohatinski je l+junak isto kao i sanader,nikakve razlike tu nema…….i nitko se ne buni…zanimljivo…….

mislim da skrbnički računi i fondovi zabe muku muče kome da prodaju svoje dionice.
Raspordavaju kontinuirano iz top 10 već više od 1-2 mjeseca te su srušili cijenu sa 1800 kn na 1111kn.
Sudeći po likvidnosti i po broju transakcija mali investitori više ne kupuju IGH već su svoje novce prebacili u druge rastuće dionice tako da su zabini fondovi u čudu jer 100.000 kn je smiješna likvidnost za ovu dionicu.

Nekad su svi koje znam i koji su imali IGH ponosno govorili svima mi smo dioničari ove uspješne kompanije i jedne od najuspješnijih dionica zse , a danas ih je mnoge sram prozboriti što se sa njihovim novcem dogodile u zadnje 3-4 godine.
Bože SAČUVAJ.

Ovo je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica igh ili bilo kojih drugih dionica bilo gdje, također moje mišljenje je da dionica IGH nekako korealira sa snagom HDZ-a u RH , ispravite me ako griješim ili krivo razmišljam

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

… moje mišljenje je da dionica IGH nekako korealira sa snagom HDZ-a u RH

točno tako, masu poslova IGH je dobivao ZNA SE kako,,,a kako sada HDZ-u pada rejting (imaju potporu samo oko 15% birača) jasno je da za IGH slijede crni dani! zato ne čudi bježanija velikih igrača iz ove dionice [embarass]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica, samo izraženo mišljenje koje se može mijenjati

jučer je iskipano okruglih 100 komada, a trenutno je 5. kupnja na samo 1000,10 kn…ne sluti na dobro [embarass]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

Zadnja cijena 1091 kn!
Zvekne li netko ovog sa 100 komada na 1088 kn, tik-tak smo na 1000 kn [embarass]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

preko 150 komada iskipano je po kupnji, brana na 1088 kn više ne postoji!!! [cry]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

New Report

Close