IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li je to Igh-r-a dotaknuo dno?

Normalno da još nije možda krajem idućeg tjedna a do tada čekati.
[/quote]
Da i treba pričekati da se ti veliki ispucaju jer kako izgleda to još može potrajati tjedan do dva i sad kupovati je samoubojstvo.
[/quote]

To nikad ne možete znati. Prošli put je Đukan stao s prodajom i nije dionice dirao godinu dana. A tko zna i kome ih prodaje. Mali mogu skupiti par sto komada i to je to. Činjenica je da guraju dionicu prema dolje, a što s time žele; namiriti ljubavnice, ljubavnike, političke mecene ili nešto treće, možemo samo nagađati.

Nekima gori pod petama u krivom trenutku. Ni prvi ni zadnji put. Ne žele prodavati nekretnine, a upravljali su (tvrtkama) uvijek putem politike, a ne dionica koje posjeduju. Za njih one nemaju vrijednost. Nikad ih nisu kupovali. Ono što imaju prodaju i to loše. Što brže to naprave – to bolje. Takvi odlaze – napokon.

Da li je to Igh-r-a dotaknuo dno?

Normalno da još nije možda krajem idućeg tjedna a do tada čekati.
[/quote]
Da i treba pričekati da se ti veliki ispucaju jer kako izgleda to još može potrajati tjedan do dva i sad kupovati je samoubojstvo.
[/quote]

Stvarno trebas biti manijak samoubojica da kupujes nakon što je dionica dosegnula svoj ATL. Ne kažem da je ovo dno dionice, ali realno je za očekivati da će se dionica oporaviti nakon više mjesečnog pada.

[img][/img]

HAC-u zajam EIB-a od 60 milijuna eura
http://www.poslovni.hr/vijesti/hacu-zajam-eiba-od-60-milijuna-eura-186603.aspx

Znate li tko je projektant tog koridora, ne samo u hrvatskom dijelu trase ;).

….jos itekoliko ulagaca je spremno na ovim razinama izlaziti van samo nema kupaca,prometi su mali[huh]…
trendovi na igh su i dalje padajuci,bez naznake zaustavljanja,a predvodnik je dalekovod [bye]

očito je da postoji najmanje jedan veliki prodavač, možda i 2….a velikih kupaca nema na vidiku već se desetine malih guraju na kupnju i preuzimaju papiriće od velikih koji odlaze iz IGH….do sada su takve situacije redovito loše završavale, ali tko zna, možda ovdje voda poteče uzvodno [rolleyes]
[/quote]
pa to i jeste cijela prica,ali neki nikako da skuze…

Izgleda da je masovna prodaja stala ,bar izgleda tako.

….jos itekoliko ulagaca je spremno na ovim razinama izlaziti van samo nema kupaca,prometi su mali[huh]…
trendovi na igh su i dalje padajuci,bez naznake zaustavljanja,a predvodnik je dalekovod [bye]

očito je da postoji najmanje jedan veliki prodavač, možda i 2….a velikih kupaca nema na vidiku već se desetine malih guraju na kupnju i preuzimaju papiriće od velikih koji odlaze iz IGH….do sada su takve situacije redovito loše završavale, ali tko zna, možda ovdje voda poteče uzvodno [rolleyes]
[/quote]
pa to i jeste cijela prica,ali neki nikako da skuze…
[/quote]

""istina"", vidljivo iz priloženog …

free flow information

Sve je stalo, a ne samo prodaja. [cry] "Mudre" glave odlučju što će. [angry] [undecid] [sad]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

hebem ti a meni nije uhvatilo nalog na 1111,xx uteče za kunu…grrrrrrrrr

Zapravo ovo, nesrazmjer vlasničkog i upravljačkog udjela, je jako zanimljiva tematika. Posebno u kontekstu kupnje IGH-ovih nekretnina koje su organizirali Đukan i RAdić. PAzi Đukan proda i tada je prodavao dinoce, sruši vrijednost tvrke na burzi i onda još knjigovodstveno kupujući po tko zna kako niskim cijenama tko zna što. ( http://www.nacional.hr/clanak/82738/radic-odobrio-dukan-potpisao-sami-sebi-prodali-petnaest-nekretnina-igh ) TAko su kupili petnaest nekretnina i nikom ništa. To je tema za naslovnicu političkog tjednika, ali i skupštinu IGH. Čudi me kako nitko nije postavio to pitanje. JA se obavezujem da ću to napraviti na sljedećoj skupštini. Razmišljam i i o kaznenoj prijavi pa neka to policija istražuje.

U svakom slučaju lopovska uprava i banditi na čelu! Nemam IGH, prodao na 1240kn kupljeno po 1185kn i ne zanima me ponovna kupnja jer ovdje je riječ o prevarantima i lopovima koji potkradaju firme i dioničare. Nije ni čudo da je TOP10 pao sa 46% na samo 26% i dalje se iskrcavaju 3 velika igrača.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

nisam pisao 14 dana jer sam uživao čitajući kako ću moći kupiti IGH po 900kn…
dosadilo mi držati lovu u čarapi i jučer i prekjučer sam kupio… sa smješkom… [smiley]
dakle,tko jučer nije kupio a misli ulaziti u ovu "rizičnu" dionicu… stigne to učiniti danas…
jer u ponedjeljak će se samo sanjati cijena ispod 1200 ! [cool]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

@system42

Dakle priča ide ovako: ja kupim, a sad kupujte i svi ostali jer to sigurno za koji dan ide gore pa ću vam ja prodati.

Kad već misliš ovako pisati zašto ti nije nick catch22?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

IGH diskvalificiran s EU natječaja za projekt nizinske pruge

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/IGH-diskvalificiran-s-EU-natjecaja-za-projekt-nizinske-pruge

New Report

Close