moram priznati da sam malo ljubomoran kad gledam ingru i hdel, a igh stoji
Vjeruj mi, kad IGH ode gore, dotle će ostale dionice već biti u korekciji.
Tad se iskrcaj iz IGH i pazari.
Ali vjeruj mi, ne prodavati IGH, očekujemo jako dobre vijesti. HOLD.
ma kakva prodaja, vjerujem ja u barba Juru, on je rekao 15 i 15 će biti
da će biti – biti će ali kada ?
Nadam se ne skoro. Bar kroz 10mj nek ostane nisko, nadam se i nize da uzmem jos. Cini mi se da ce mi portfelj jednog dana izgledati ovako 100% IGH-R-A. Ali nemojte vi kupovati, dapace, prodajte:) LVCV, HDEL, INGR to je buducnost [smiley2]
miclav:
”
”
da će biti – biti će ali kada ?
Kolega Zvone, ne brinite. Budite strpljivi. A šta bi kupili???
Ima ljudi koji će zaraditi 15% na nekoj dionici koja je rasla i onda se ukrcati u IGH koji je trenutno jako jeftin, ali takvih je malo. Ostali samo pričaju, e da sam znao ukrcao bi se ovdje….
Kad IGH krene rasti, nadajmo se da će po zaradi ostale dionice biti nama iza leđa.
Strpite se.
Nadam se ne skoro. Bar kroz 10mj nek ostane nisko, nadam se i nize da uzmem jos. Cini mi se da ce mi portfelj jednog dana izgledati ovako 100% IGH-R-A. Ali nemojte vi kupovati, dapace, prodajte:) LVCV, HDEL, INGR to je buducnost [smiley2]
Kolega jahhy je kontradiktoran 5x u svojem postu. Kakva to budućnost čeka LVCV, koji su nekada imali 1000
zaposlenih, dok danas imaju samo 33 zaposlena. I to vi zovete budućnošću.
Ja bi zamjenio u vešem nizu, LVCV sa IGH.
jahhy:
”
”
Kolega jahhy je kontradiktoran 5x u svojem postu. Kakva to budućnost čeka LVCV, koji su nekada imali 1000
zaposlenih, dok danas imaju samo 33 zaposlena. I to vi zovete budućnošću.
Ja bi zamjenio u vešem nizu, LVCV sa IGH.
Kolega Jahhy to govori ironično i u smislu da druge odgovori od kupnje da ostane više za njega…
ljudi jel mislite da bi promjena vlasti mogla utjecati na ovu dionicu
Kolega Slaven, posjedujete li IGH?
Mislim da se ne bi trebala politika miješati u IGH, zato jer IGH ne ovisi o politici.
A npr. da IGH izrađuje predizborne pamflete, onda bi ovisio o promjeni vlasti.
I pardon kolega, o kojoj vi promjeni vlasti govorite?
Ne. Ovdje su uvijek dvije postave. [smiley2][smiley2] Sa politickog stajalista dionica sigurna ko zlato u Suisse banci.
Ako dodju Ljubini onda natupa br. 9 iz top 10.
slaven os.: ” ljudi jel mislite da bi promjena vlasti mogla utjecati na ovu dionicu ” Ne. Ovdje su uvijek dvije postave. [smiley2][smiley2] Sa politickog stajalista dionica sigurna ko zlato u Suisse banci. Ako dodju Ljubini onda natupa br. 9 iz top 10.
Da, da ,dobar si ivek to je stari provjereni lijevi kadar.[smiley2]
slaven os.:
”
”
Ne. Ovdje su uvijek dvije postave. [smiley2][smiley2] Sa politickog stajalista dionica sigurna ko zlato u Suisse banci.
Ako dodju Ljubini onda natupa br. 9 iz top 10.
Mislite li kolega na…Vaš link