IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li je vrijeme (ili još nije) za ponovni dokup prekjučer prodanih dionica koje je od mene po 1305,00 kuna kupio Mialll (koji se time sam pohvalio)? To valjda znaju svi oni koji su me napadali i vrijeđali naivno očekujući već danas cijenu od 2.000 kuna. [thumbsup]
Svatko zna svoje. Ja znam da ću uskoro opet okrenuti novih desetak posto, ili možda i više ovaj puta. Pa onda opet i opet i opet ……….. [shocked]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Može IGH rasti ali može i na 1000 kuna vrlo lagano kako je krenulo.

Htio sam postaviti pitanje, međutim izgleda da je došlo do sistem greške.
Dakle, Goran 8, htio sam pitati tko je to napokon netko iz firme kupio par dionica?
Hvala.

lp

Ako može jednom onda može i dvaput!

Može IGH rasti ali može i na 1000 kuna vrlo lagano kako je krenulo.

Kako si to mogla uopće i pomisliti, a kamoli napisati? Sad će ti nerealni i naivni optimisti koji za koji dan očekuju 2.000 kuna sasuti stotinjak jedinica. [thumbsup] [cool]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.cnbc.com/id/17689937

Na žalost danas je dan povratka na 1265, jučer krajem dana i danas na početku je bilo vrijeme za istovar. Vani se prejako crveni, da bi se moglo ignorirati. Možda i griješim, ali rijetko i malo.

skidan kapu…moj naklon…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Ova dionica je definitivno ZAKON. [wink]

U zadnje 4 godine dionica kontinuirano pada jer veliki malo po malo rasprodaju svoje udjele.
To je učinio AZ preko 4000 kn a poslije njega PBZ mirovinac između 4000-3000kn.
Zaba kontinuirano rasprodaje svoje udjele a broj dioničara u zadnje dvije godine je porastao.
Nitko od članova uprave i onih koji moraju prijaviti stjecanje dionica nisu stjecale dionice IGH u zadnje vrijeme osim nagradnih dionica koje su dobili prije 2 godine, a čak je i gosp. Petrar Djukan prodavao svoje na burzi.

Prosto nevjerojatno jer dionica je palo 92% od ATH i predstavlja jedno od gorih izdanja blue chip dionica na ZSE u zadnjih 3-4 godine a da nitko od navedenih ne kupuje dionice već samo rasprodaje.

Ne radi se baš isključivo o individualnom padu IGH kao "loše iznimke" tj. kao pojedine dionice…i druge paralelno padaju…

Osiječka obilaznica 12 km , IGH -projektiranje i nadzor , predizborni trik ili….., a radovi otvoreni, ….
možda če ipak raditi

Negativnog li raspoloženja. [thumbsup] [cry]

glupavog li komentara [bye] [cry]

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

glupavog li komentara [bye] [cry]
[/quote]
Ili ti ne razlikuješ kruške od jabuka? [wink]

New Report

Close