@ Mialll
Hvala, ja sam danas bio na bidu i to si me ti poklopio.
Pa bumo se culi tko je u pravu,
[/quote]
Nisam te mogao poklopiti jer nisam prodavao po bidu, već sam sjedio na asku i čekao da mene poklope. I poklopili su me. A tebe vjerojatno nisu, tako da prestani bajati. [thumbsup] [bye]
@ persuader, Mialll, DiAbLeRo
Odradio sam 10,8 posto (jer sam kupio kad sam i napisao da sam kupio, a vama ostaje da po postovima vidite kad je to i na kojoj cijeni bilo), a brokeru dajem 0,3 posto, tako da se možete smiriti i prestati brinuti što ću ja i kako. Slijedeća tranša od mene odlazi na oko 1.400 kuna, pa tako redom. A na svakoj se uzima svota koja nije zanemariva. Ako opet padne – opet dokup tranše. Uglavnom, na kraju priče ću imati i više novaca i više dionica nego na početku trejdanja. A vama želim svu sreću u tupom i neaktivnom buljenju u ekran i ne poduzimanju ničega. A možda ste i shvatili. Tko zna?
[thumbsup] [thumbsup]
Kolega, prvo ja ne tupim u kompjuter jer mi trejdanje i dionice nisu osnovni izvor.Iskreno Vas zalim ako je to vas slucaj i nikako vam nebih bio u kozi.
Ja sam dokupio od vas ali sam glavninu kupio i na 2200 i sada na 1150-1280.
Nisam burek investitor i spreman sam s vama polemizirati oko 2014..ovo od 1-5% me uopce ne interesira.
Stoga se cujemo tada a dnevne prepiske me ne intersiraju iako volim skicnuti u prolazu sto se dogadja.
lp
Kad bi svi glumili DiAbleRa, persuadera i Mialla, likvidnost na burzi bi skroz zamrla, cijene bi stajale godinama i ništa se ne bi događalo. Zato bih takvim likovima sugerirao da prestanu napadati one koji na ovoj burzi nešto rade, pokušavaju, bore se i riskiraju (svojim novcem, a ne njihovim). [thumbsup] [thumbsup]
Srećom, kad bi svi glumili tebe, svi bi ostali bez svojeg kapitala, prije ili kasnije, a brokerčići koji ovdje na forumu piskaraju gluposti poput tebe bi jedini zaradili na provizijama. Ovdje stvarno nikoga ne zanima jesi li i da li si kupio ili prodao, jesi li zaradio ili nisi, jesi li broker koji sije paniku ili piše hvalospjeve dionici samo da bi si navukao proviziju, ukoliko imaš nekim kvalitetnim linkom ili informacijama, a kamoli grafom ili analizom izvještaja proanalizirati dionicu na čijem si topicu.
A to da je trgovanje zamrlo, je naša realnost, oni koji će jednoga dana dizati tržište dionica su uvijek na bidu, i bit će tu još sigurno nekoliko godina dok ne akumuliraju dovoljan broj dionica.
I da, između ostalih, i meni si prodao svoje dionice jučer.
Gle, "takvi likovi" kao ja ovdje nikoga ne napadaju
@ Mialll
Do 2014. godine će ovih 1 do 5 posto biti tisuću puta, pa tko zna zbrajati.
Samo ti mene žali. [thumbsup] Niti ja ne buljim u komp. konstantno, jer ne moram. Stavim naloge i odem jer mogu otići. A Ti sjedi na poslu i živi od svog osnovnog prihoda. Ja ću derat po dionicama. Gušt mi je jer imam motiv, odlučnosti, sreće i ponešto talenta. Pozdrav, sve dok se ponovo ne javiš, makar na mjesečnoj razini, ako nečeš na dnevnoj. [shocked]
Bez HT-a dosad na zse promet samo 1,57 milijuna kuna. Gdje su ti investitori koji vjeruju u strmoglavi rast cijena dionica. Zašto ne kupuju sad kad je sve pred trigerom za ludi rast? Ajmo optimisti …. [thumbsup]
obzirom na crvenilo vani, odličan je znak da crobex ni IGH uopće ne padaju….a to što si ti svoje rasprodao pa sad drukaš za pad je tvoj problem…. [bye]
A mene je baš briga što tu netko od vas piše.
Kad mi je dosadno, odem i čitam o dionicama na forumu.
Ulaganje u dionice u vrijeme duboke krize je dobar ulog.
Sada kupovati dionice je puno bolje od npr. štednje.
Igh će za 3-4 godine vrijediti najmanje 6000-7000 kuna (ili će firma propasti), stoga ja trpam sav višak u dionice, a ne u štednju. Ako propadne IGH, neće propasti sve firme, opet će se na nekoj dobro zaraditi (npr. INGRA, VIADUKT…)
EU burze smanjuju minuse, verojatno će prijeći u +
tako da me čude ovi koji nakon mizernog rasta na 1300 kn već sada prodaju IGH….
trgovanje prošlih godina pokazalo je da dionice u ovo doba kod nas počinju s rastom koji potraje skoro do pola listopada..baš me zanima hoće li i IGH potegnut krajme ovog mjeseca na 1700-2000 kn? [cool]
trgovanje prošlih godina pokazalo je da dionice u ovo doba kod nas počinju s rastom koji potraje skoro do pola listopada..baš me zanima hoće li i IGH potegnut krajme ovog mjeseca na 1700-2000 kn? [cool]
Hoće sigurno, a potrajat će i duže, s obzirom da su sve dionice prilično pojeftinile.
IGH je gotovo na ATL , osim troga postoji gap do 1400 kn, a taj gap prema TA se uvjek popuni na svim dionicama bez obzira o kakvom smeću se radi.
A IGH je specifična firma koja u regiji gotovo da nema konkurenciju, stoga ima veliki potencijal rasta u budućnosti.
Bez HT-a dosad na zse promet samo 1,57 milijuna kuna. Gdje su ti investitori koji vjeruju u strmoglavi rast cijena dionica. Zašto ne kupuju sad kad je sve pred trigerom za ludi rast? Ajmo optimisti …. [thumbsup]
obzirom na crvenilo vani, odličan je znak da crobex ni IGH uopće ne padaju….a to što si ti svoje rasprodao pa sad drukaš za pad je tvoj problem…. [bye]
[/quote]
Da li sam ja negdje napisao da sam sve svoje rasprodao? Prodao sam samo jedan paket koji je kupljen znatno ispod 1.200 kuna. I to je sve. Imam ja još za prodavati na višim razinama. Nema brige. A imam i za kupovati na nižim razinama. Nažalost, na ovom forumu ima likova koji ne znaju čitati napisano, niti shvatiti pročitano.
***obrisano***
Kako stvari stoje firma još bolje radi a radit će i bolje od očekivanja, puno je novih projekata kojim će IGH uzeti svoj dio kolača.
Dobra stvar za dionicu da se napokon netko iz firme odlučio kupiti par dionica i tako dati do znanja da postoje i oni koji vjeruju u ovu dionicu te su spremni uložiti koju kunu.
Da je baram više takvih primjer ljudi bi radije i sa većom dozom sigurnosti ulagali u IGH .
Ipak jako sam zabrinut za igh-r-a:
– jako je velika koncentracija nikova na ovoj temi a to je uvijek slutilo na pad vrijednosti dionice
Imam dionice IGH-R-A i niti namjeravam kupovati niti prodavati iste pa ovo moje pisanje nije nagovor na prodaju i kupovinu navedenih dionica niti bilo kakvo trgovanje na burzi općenito.
ajde si lijepo pogledaj grafove igh i ostalih prosle godine u ovo doba [shocked] [bye] [lol] [lol] [lol]
Kako stvari stoje firma još bolje radi a radit će i bolje od očekivanja, puno je novih projekata kojim će IGH uzeti svoj dio kolača.
Dobra stvar za dionicu da se napokon netko iz firme odlučio kupiti par dionica i tako dati do znanja da postoje i oni koji vjeruju u ovu dionicu te su spremni uložiti koju kunu.
Da je baram više takvih primjer ljudi bi radije i sa većom dozom sigurnosti ulagali u IGH .
Tko je iz firme kupio?
Ipak jako sam zabrinut za igh-r-a:
– jako je velika koncentracija nikova na ovoj temi a to je uvijek slutilo na pad vrijednosti dionice
Imam dionice IGH-R-A i niti namjeravam kupovati niti prodavati iste pa ovo moje pisanje nije nagovor na prodaju i kupovinu navedenih dionica niti bilo kakvo trgovanje na burzi općenito.