idemoooooooooooooooooo
Kreće se, ipak se kreće [wink]
@ sYstem42
Ma nisu mi potonule. Ne brini. Predugo sam u tome da bi me takvo što moglo izbedirati. Naravno da će se to sve (nakon rulanja) jednom uzdići. Meni ustvari najviše paše osciliranje, volatilnost cijena i dovoljni promet. Sam kontinuirani rast mi i nije najbitniji, premda imam dionica za trgovati na svim razinama do kojih dođe. Loše je jedino kad je ovakva monotona i dosadna neaktivnost. Eto, to je problem. A što se opipljivog uzleta cijena tiče, neće to tako skoro. Nema razloga za to, pa je bolje trgovati na postojećim razinama. Ali kad nema prometa, onda je loše. [huh]
Jadran kapital d.d. kreće u postupak likvidacije. Kad očekujete i po kojoj cijeni će prodati svojih 2149 dionica IGH? Lijep dio je kupovao u rasponu 1800-2000.
pa neće ih prodati van burze…. a kad krene kipati toliku količinu na burzi, mora dati veći popust! na oko 900-1000 kn mogao bi sve utopiti
[/quote]
kolega nije dobro za zube gutati predznake [smiley]
Odoše terminski indexi gore, ode i IGH. A sve drugo stoji. Najjača dionica na zse.
Rast će jedino ako sad počne i sve ostalo rasti, a to će biti teško uz ovakvu mizernu općenitu likvidnost. Znači kapitalizacija, a sutra ćemo vidjeti. Novi dan, nove aktivnosti. Veselo!
S obzirom da je ovo dionica koja u padu Crobexa pada jače od ostalih i koja pri rastu raste brže od drugih idealna je traderska dionica. Zato je dobra, prekrasna i najbolja na burzi za aktivne i odlučne. Volim ju.
Neizvjesnost u Svijetu majstorima daje mogućnost manipulacije cijenom.
Upečatljivi nalozi vise na asku još od početka spuštanja
2000-1900-1800-1700-1600-1500-1400-….? [wink]
Prati tko top 10 zadnjih mjesec dana ?
[/quote]
okrenuo vjetar smjer.
Danas završavamo priko 1320.
cestitam compa..
Ameri fino krenuli, a kod nas fali apetita na rizik. Nema ulagačkog i riskirajućeg entuzijazma. A bez toga – stagnacija. [angry]
Ja odradio. Od gledanja ili bajanja nikakve koristi.