ma da maznemo još bar 5% up pa onda vuk sit i koze na broju
P.s. kupio sam na 11800 pa bi bilo malo draže gledati [smiley2]
ali nebi smjeli baša dati da INGRA bude stalno u fokusu, ostavimo im sutra da uživaju u šampanjcu za 1. kotacju, a onda i mi malo na naslovnice burzovnih izvještaja
tek tolko da nam Marina d. ne pomisli zbrisat [smiley2]
Nakon INGRE, uvijek slijedi IGH, tako je uvijek. Netko se počeo interesirati za prodaju. Sutra idemo jos gore.
Procjena 12.2k kuna.
Recite mi šta mislite.
Ne mislim da ćemo naglo krenuti prije THT-a. Mozemojoš malo stagnirati, ali nakon THT-manije….
quote=Von Braun]
Nakon INGRE, uvijek slijedi IGH, tako je uvijek. Netko se počeo interesirati za prodaju. Sutra idemo jos gore. Procjena 12.2k kuna. Recite mi šta mislite. Ne mislim da ćemo naglo krenuti prije THT-a. Mozemojoš malo stagnirati, ali nakon THT-manije….
[/quote]
[color=blue]Moram čestitati gospodinu von braunu na njegovoj prognozi današnjeg kretanja cijene.
Svaka čast[[/color]
quote=Von Braun]
Nakon INGRE, uvijek slijedi IGH, tako je uvijek. Netko se počeo interesirati za prodaju. Sutra idemo jos gore. Procjena 12.2k kuna. Recite mi šta mislite. Ne mislim da ćemo naglo krenuti prije THT-a. Mozemojoš malo stagnirati, ali nakon THT-manije….
[color=blue]Moram čestitati gospodinu von braunu na njegovoj prognozi današnjeg kretanja cijene.
Svaka čast[[/color]
[/quote]
Hvala kolega miclav, učio sam od najboljih.
Vjerujte mi, kad INGRa završi, IGH leti. Evo već je počelo.
Netko čisti naloge sa prodaje iznad 10 kom, i ne da da se prodaja spusti na kupnju, a ti me i da padne cijena.
Imamo i mi anđela čuvara.
*** obrisano ***
A može za nas ostale vijest?!?!
Vijest je prevelika, polako zare. Biti će ih poslije THT-a.
Mislim da će se ova 12k granica psihologije preći sutra, danas je još netko iskrcavao.
Veliki promet danas. Sutra ćete vidjeti kako se ponaša dionica koja je imala 91% dobiti veće nego prošle
godine….mislim na IGH….
Vijest je prevelika, polako zare. Biti će ih poslije THT-a.
Da li je možda ovo? [smiley11]
Vaš link
Za tjedan dana je javno otvaranje ponuda, a piše i da su se trebale otvoriti mjesec dana prije. Ovaj dio mi je posebno zanimljiv: “Osobno se nadam da se taj posao neće obavljati kao što se obavlja Arena, a volio bih i da neka domaća tvrtka bude koncesionar”.
Evo IGH i dalje konstantno ulaže u znanje, a ovakog kadra će nam trebat!
U razdoblju od 10. do 14. rujna 2007. održan je drugi PROJECT MANAGEMENT CERTIFICATE PROGRAM za djelatnike IGH d.d. u organizaciji International Institute for Learning, Inc., a u svojstvu R.E.P.-a Project Management Instituta (USA). U posljednjih godinu dana je po ovom Programu educirano 36 djelatnika Instituta. Do danas je njih 4 uspješno položilo, a isto toliko je apliciralo za certifikacijski ispit (PMP) kojim se potvrđuje visoka razina znanja i iskustva, držanje profesionalnog kodeksa ponašanja te prihvaćanja stalne edukacije. Ovim se još jednom potvrđuje politika IGH d.d. kojom se teži stalnom povećanju kvalitete u radu prema visokim međunarodnim standardima i u skladu sa zahtjevima poslovnog okruženja.[smiley2]
Da li je možda ovo? [smiley11]
Vaš link
Za tjedan dana je javno otvaranje , a piše i da su se trebale otvoriti mjesec dana prije. Ovaj dio mi je posebno zanimljiv: “Osobno se nadam da se taj posao neće obavljati kao što se obavlja Arena, a volio bih i da neka domaća tvrtka bude koncesionar”.
Još i to!!! Ma strašno.
IGH zatrpavaju projektima i poslovima.
Pitanje je , jel može IGH to sve stići?
Bas me interesira dali cemo i danas rast…..
ako je za uzet u obzir izjavu od kolege Von Braun od jucer….a nema razloga da ne
INGRA JE RASLA – IDEMO I MI?![smiley1]
Bas me interesira dali cemo i danas rast….. ako je za uzet u obzir izjavu od kolege Von Braun od jucer….a nema razloga da ne INGRA JE RASLA – IDEMO I MI?![smiley1]
Što bi trebali padat? heh[smiley2]