IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Šef.
Hvala Vam što sam već do sada 2x povećao, s istim novcima, količinu dionica za skoro duplo.

tema je IGH, a pošto cijena IGH nije pala za duplo nisi nikako mogao za istu lovu povećati količinu IGH za duplo… [shocked] [lol] [lol]
[/quote]
Kako nije mogao??? I ja sam povećao broj komada za malo više nego duplo jer sam u međuvremenu i trejdao jer ipak IGH nije išao pravolinijski!
[/quote]
Ma ne treba se svađati IGH je super dionica za trejdanje i ti veliki padovi su poželjni jer kako bih ja inače zaradila da ih nema. Stoga neka idući tjedan zaroni ako treba i ispod 900 da ja i kolega MACHETE zaradimo pa nemojte odmah biti ljubomorni.

"Ma ne treba se svađati IGH je super dionica za trejdanje i ti veliki padovi su poželjni jer kako bih ja inače zaradila da ih nema. Stoga neka idući tjedan zaroni ako treba i ispod 900 da ja i kolega MACHETE zaradimo pa nemojte odmah biti ljubomorni………"

Ako padne na 900 zbog situacije unutar tvrtke onda buš zaradila ako ti minus pomiješala sa plusom…
Ajde da i to čujem da netko želi pad na burzi…jer svi normalni žele rast.

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

"Ma ne treba se svađati IGH je super dionica za trejdanje i ti veliki padovi su poželjni jer kako bih ja inače zaradila da ih nema. Stoga neka idući tjedan zaroni ako treba i ispod 900 da ja i kolega MACHETE zaradimo pa nemojte odmah biti ljubomorni………"

Ako padne na 900 zbog situacije unutar tvrtke onda buš zaradila ako ti minus pomiješala sa plusom…
Ajde da i to čujem da netko želi pad na burzi…jer svi normalni žele rast.

puno ti je takvih katasrofičara na ovom forumu, od dežurnog šefa do njegovih dvojnika i poltrona…
i svatko, ali baš svatko, želi rast burzi bez obzira koliko casha imao…
a što se tiče IGH… vjerojatnost da će IGH na 900 umjesto na 1900 je 0% naprama 100% …

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Dobronamjerno pitanje glasi: Da li Vi računate na swap po Ingrinom sistemu u svojim izračunima cijene dionice? To je sada postala opće prihvaćena metoda da bi se podmirila dugovanja. Ovdje bi se mogao znatno povećati broj dionica, tako da više nikada neće biti kao prije. Kada se pojave novi broj tih dionica na tržištu, onda će Vas špekulanti doslovno "zatući"! Treba računati i na taj scenarij, jer ako dođe do toga (a izgledno je da hoće), onda će se mnogi u čudu hvatati za glavu!

Kolega Šefe, od sada očekujem postove tipa:

IGH, ATPL, HDEL, LKPC, …. očekujte snažne skokove i gornje blokade!!!
[thumbsup]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

@ banankoramko

Po cemu je izgledno?

Nemoj mi samo rec gradjevina je u krizi i trabunjat o opcenitim stvarima,daj mi brojke i konkretne dokaze da ce IGH dijelit dionice …
ovo je vise retoricko pitanje jer odgovor na to ne mozes dati jer pises takve gluposti da vjerojatno ni ti sam u njih ne vjerujes

Dobronamjerno pitanje glasi: Da li Vi računate na swap po Ingrinom sistemu u svojim izračunima cijene dionice? To je sada postala opće prihvaćena metoda da bi se podmirila dugovanja. Ovdje bi se mogao znatno povećati broj dionica, tako da više nikada neće biti kao prije. Kada se pojave novi broj tih dionica na tržištu, onda će Vas špekulanti doslovno "zatući"! Treba računati i na taj scenarij, jer ako dođe do toga (a izgledno je da hoće), onda će se mnogi u čudu hvatati za glavu!

….ne treba nas dokapitalizacija dotucati kad nas skrbnički zabe zatuca svaki dan

Čekam u ponedjeljak da vidim koliko su prodali T+1.
Ono što me brine je :
– nitko od članova uprave ne kupuje dionice
– nito od velikih u top 10 ne skuplja dionice
– nema novog igrača u Top 10

A dionica na cca povjesnom minimumu , tržišna kapitalizacija cca 26 milijuna Eura (a samo su 50% Radeljevića prodali za 10 milijuna Eura)

Vrijednost dionice IGH-R-A je pala za 93% od ATH.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

….ne treba nas dokapitalizacija dotucati kad nas skrbnički zabe zatuca svaki dan

Čekam u ponedjeljak da vidim koliko su prodali T+1.
Ono što me brine je :
– nitko od članova uprave ne kupuje dionice
– nito od velikih u top 10 ne skuplja dionice
– nema novog igrača u Top 10

A dionica na cca povjesnom minimumu , tržišna kapitalizacija cca 26 milijuna Eura (a samo su 50% Radeljevića prodali za 10 milijuna Eura)

Vrijednost dionice IGH-R-A je pala za 93% od ATH.

pa slazem se sa tobom samo vjerujem da su prodavane dinice zbog margina al ja svejedno vjerujem u ovu dionicu pa bumo vidjeli pa samo zbog vrijednih prjekata vrijedi vise

[/quote]

Goran8, ne možeš očekivati da čelnici kupuju prije dokapitalizacije koja prema svim indicijima ide po modelu ingre. Prije će prodati pa čuvati novac za privilegirani upis novih dionica ili jednostavno kupiti po nižoj cijeni kad na tržište dođu nove dionice (ako im je uopće stalo do vlasništva nad dionicama). Koje će to cijene biti, samo oni znaju, pa se mogu i pripremiti, dok vi ostali lovite u mutnom i možda pogodite kao ćorava kokoš…

Svakakve su kombinacije moguće, pa sjećate se da su Radić i Đukan za sebe privatno kupovali nekretnine od tvrtke IGH bez nekakvog suvislog obrazloženja…

Što se tiče dokapa po većim cijenama kako se neki ovdje nadaju, to nije provedeno još nigdje na zse koliko ja znam, čak je i atlantic grupa koja je imala najbolje proveden dokap išla po tržišnoj cijeni, a ovi će vjerojatno poput ostalih građevinara ispod tržišne cijene.

vranjo može li link na te indicije ??? Kakav swap, ne lome se ovdje dugovi, IGH posluje sa dobiti i normalno sve servisira usred krize, za razliku od te famozne Ingre, IGH ako uopće bude dokapa, dobiva novu top10 strukturu sa friškom lovom.

Vaš link

Vaš link

Vaš link

@ banankoramko

Po cemu je izgledno?

Nemoj mi samo rec gradjevina je u krizi i trabunjat o opcenitim stvarima,daj mi brojke i konkretne dokaze da ce IGH dijelit dionice …
ovo je vise retoricko pitanje jer odgovor na to ne mozes dati jer pises takve gluposti da vjerojatno ni ti
sam u njih ne vjerujes

Kolega ne vidim zašto ste se našli uvrijeđeni. Slično sam i sam reagirao kada su me iskusniji upozoravali na swap Ingrinih dionica. Mislio sam da sam pametan, a na kraju "ispušio" finu lovu. Ono što sam ja plaćao 30-tak kuna sada drugi lagano "meze" po 12 i to na lopate. Samo upozoravam da će se nešto slično i ovdje desiti. Možda ne tako katastrofično kao na Ingri, zbog strukture dioničara jer su malo čvršći, ali po nižoj će se i ovdje "meziti" i to na lopate! Sretno!

Malo dubioznije pročitajte drugi dio priopćenja, pa će te otkriti kako vas već unaprijed vodstvo firme priprema za "deračinu". Gluplje priopćenje nisam u životu pročitao. Obavještavaju da će nešto napraviti, a i sami neznaju što i kako. Ako netko naleti, naleti, a ako ne onda plan B, C, ili D!
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/0d4XRbmmx5jlCQcmIo57DQ==.pdf

New Report

Close