IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ muhi

od firmi na ZSE u zadnjih nekoliko godina na desetine su ih obavile dokapitalizaciju

ti si odabrao ove 3 koje su pale i govoris da dokapitalizacije nije dobra stvar

necu dalje ni komentirat

@Šef.
Hvala Vam što sam već do sada 2x povećao, s istim novcima, količinu dionica za skoro duplo.

tema je IGH, a pošto cijena IGH nije pala za duplo nisi nikako mogao za istu lovu povećati količinu IGH za duplo… [shocked] [lol] [lol]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

@Sistem
U prošlom kolu,kupovao u padu od 1400 do 1200,prodao po 2300.Sada ponovo kupio po 1185.Tih početnih 30 000 kn je namjenjeno samo za tsunamije IGH.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

@walter,
ok… [thumbsup]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

@ Walter33

nisam vjerovao da postoji osoba koja cita,a kamoli slusa savjete osobe pod nickom Sef
mozda si i ti jedan od njegovih nickova pa sam sebi zahvaljuje [lol] to mi je vec izglednije

Model dokapitalizacije IGH je zamišljen tako da dobijemo novog suvlasnika koji bi platio visu cijenu no sto je ona na burzi, oko knjigovodstvene vrijednosti…zato je i poslana ona obavijest burzi i ulagacima. Ali kako Jure ne želi dati Amerima i pravo odlučivanja ništa od toga. Ako se predomisli, a valjda je sad nešto shvatio bilo bi to jako dobro za dionicu.

Model dokapitalizacije IGH je zamišljen tako da dobijemo novog suvlasnika koji bi platio visu cijenu no sto je ona na burzi, oko knjigovodstvene vrijednosti…zato je i poslana ona obavijest burzi i ulagacima. Ali kako Jure ne želi dati Amerima i pravo odlučivanja ništa od toga. Ako se predomisli, a valjda je sad nešto shvatio bilo bi to jako dobro za dionicu.

tako su i za LKPC svi bili uvjereni da će dokap ići po većoj cijeni nego je na burzi (tada je bila oko 1400-1600 kn), a na kraju je dokap proveden po samo 850 kn pa su najveći pušioničari ispali mali dioničari koji su dugo vremena držali dionice radi dokapa kojim im se vrijednost dionice na kraju prepolovila
ne kažem da će i ovdje biti tako, ali oprez je više nego nužan

btw. koliki je BV ovdje?

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

@Ruki
To je bio sarkazam.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

@ cekic

pa kako mozes pisati ovakve gluparije

mali dionicari su na LKPC izvukli deblji kraj jer su imali pravo prvenstva u dokapitalizaciji,a cijene tih novih dionica je bila preko 800kn,a oni su se nadali da ce biti oko 400…ccc

tako su i za LKPC svi bili uvjereni da će dokap ići po većoj cijeni nego je na burzi (tada je bila oko 1400-1600 kn), a na kraju je dokap proveden po samo 850 kn pa su najveći pušioničari ispali mali dioničari koji su dugo vremena držali dionice radi dokapa kojim im se vrijednost dionice na kraju prepolovila
ne kažem da će i ovdje biti tako, ali oprez je više nego nužan

btw. koliki je BV ovdje?
[/quote]

BV 0,5 , nikad povoljnije.

Moram priznati da sam jučer na 1184,9kn uletio nekih 25kom, danas sam prodao 15kom i zaradio 125 bureka,a ostavio 10kom. Svjejedno ovdje je ipak gazda Jure Radić pa je svašta moguće kod dokapitalizacije pa ostajem ovdje samo trejderski. Inače se orjentiram na druge dvije kvalitetnije firme, HDEL i VDKT koji su sad po cijeni bagatela! Skupa vrijede manje nego sam IGH ili npr. INGRA.
Pametnome dosta!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

@Šef.
Hvala Vam što sam već do sada 2x povećao, s istim novcima, količinu dionica za skoro duplo.

tema je IGH, a pošto cijena IGH nije pala za duplo nisi nikako mogao za istu lovu povećati količinu IGH za duplo… [shocked] [lol] [lol]
[/quote]
Kako nije mogao??? I ja sam povećao broj komada za malo više nego duplo jer sam u međuvremenu i trejdao jer ipak IGH nije išao pravolinijski!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

New Report

Close