Jure Radić jutros,kao i svako drugo jutro,popio kavu, a ja malo pazario IGH.Mora i ovo ludilo jednom stati [thumbsup]
Do sada samo četiri milijuna zse prometa. Opet je nastupila ljetna letargija. Izgleda da bez mirovinaca nema veselja na zse. Mali su premali da išta pokrenu gore-dolje. [shocked] Šteta, jer je proteklih nekoliko dana bilo baš veselo.
Europske burze okreću u crvenilo ponovit će se lekcija od jučer prvo navlačenje na kupnju a onda istovar i minus još nije vrijeme za bilo kakvu kupnju.
ja mislim da je crvenilo samo u tvojoj glavi… već jako dugo…
i pojma nemam kakve to veze ima sa IGH ???
vezano uz prethodni post, ako malo bolje pratite transakcije vidite da se svako malo pojave na asku nalozi tik nešto malo iznad bida… ako treba i poklope bid s desetak komada… sve u cilju držanja cijene ispod 1200 i bezbolne kupnje na tim razinama…
tonemo sve niže i niže, valda nećemo ispod 1000 kn??? [cry]
Ne razumijem nikako vas investitore u dionicu IGH kad (valjda) znate da su najavili dokapitalizaciju.
Luka ploče je imala cijenu sličnu IGH-u, a poslije dokapa je na 800.
Imate još hrpu sličnih špekulantskih dionica u kojima ne nosite glavu u torbi na ovaj način.
Jedino objašnjenje je da ste zaglavili ovdje po višim cijenama jer ne mogu prihvatiti da netko tko danas ima slobodan cash cilja na ovakvu dionicu [bye]
@ vranjo
dokaptilazicaja LKPC je nesto sto bi djeca u vrticu bolje napravila i transparentnije
pa i DLKV se dokaptalizirao po cijeni od 245kn i sto fali tome,ja nemam nista protiv toga bas napraotiv,IGH ima mnostvo odlicnih i profitabilnih projekata za koje samo treba lovu
@Šef.
Hvala Vam što sam već do sada 2x povećao, s istim novcima, količinu dionica za skoro duplo.
@ vranjo
dokaptilazicaja LKPC je nesto sto bi djeca u vrticu bolje napravila i transparentnije
pa i DLKV se dokaptalizirao po cijeni od 245kn i sto fali tome,ja nemam nista protiv toga bas napraotiv,IGH ima mnostvo odlicnih i profitabilnih projekata za koje samo treba lovu
da, samo nakon svih tih dokapitalizacija (INGR, LKPC, DLKV…) cijene dionica su popadale, neke malo manje kao DLKV sa 245 na 185 kn, a neke drastično kao INGR sa 20 na 12 kn