pocela je danas panika i rasprodaja na THNK, mozda se ljudi ipak danas odluce prebaciti lovu u sigurnije vode kao sto je IGH?
pocela je danas panika i rasprodaja na THNK, mozda se ljudi ipak danas odluce prebaciti lovu u sigurnije vode kao sto je IGH?
Istina kolega. U ovom trenutku u pono sigurnije vode. IGH je u niskom startu.
Smanjuje se prodaja, za razliku od prošlog tjedna.
Arap lako moguce. Stavljat ce u IGH i INGRu. Prodaja nam je malo psiholoski previsoka u ovom trenutku ali gotovo sam siguran da ce proci i preci tu razinu u toku dana. Ipak je među građevinarima u smislu kvalitete firme IGH prva klasa.
Baš me zanima gdje će uložiti onaj koji je maloprije izašao sa 221 kom u odjednom iz Tehnike?[smiley11]
Ovo ja zovem kad se bear i bull gledaju, i odmjeravaju.
Evo baš sad odosmo gore.
Jedan manji poslić (sa portala Glasa Dalmacije)
IGH-u izvedbeni projekt obnove ulaza u Stobreč21/9/2007 u 19:47
Piše: Joško DADIĆ
Između dva ponuditelja splitsko Poglavarstvo je danas odabralo Institut građevinarstva Hrvatske d.d. PC-Split za izrađivača glavnog i izvedbenog projekta rekonstrukcije ulazne prometnice u Stobreč, sa cijenom od 178.500 kuna bez PDV-a. Između tri natjecatelja za izradu parcelacijskog elaborata za izgradnju Bračke ulice (dionica od Puta Trstenika do Velebitske ulice) izabrano je poduzeće “Nivelir” d.o.o. sa cijenom od 66.000 kuna bez PDV-a.
Zbog toga što nisu pristigle dvije valjane ponude poništen je natječaj za izvođača arheoloških istraživanja u Ulici kraljaTomislava, što prema riječima gradonačelnika Ivana Kureta neće utjecati na rokove za realizaciju projekta Ulice olimpijaca, jer se u međuvremenu ionako iščekuje
ishođenje brojnih drugih suglasnosti za radove u toj ulici.
Malo ali godi.
Mislim da ljudi izlaze iz IGH jer vise povoljniju kupnju npr. u THNK-ci, e vidjet ćemo.
Pitanje je kako će se ta loša vijest odraziti na THNK-u
Kolege, imamo podršku na kupnji…Ajde da i mi više odletimo preko 12k.
Update…
Evo sad samo umjesto Tehnika ubacite riječ IGH. Kao što sam rekao, sad će krenuti prepucavanje kao u slučaju požara na Kornatima.
Ne može to proći bez utjecaja na cijenu IGHa. Imho
Ma ne radi se tu o odgovornosti, šteta je nastala višom silom, tj. podizanjem razine podzemnih voda, problem je što svu tu štetu netko mora platiti i sad kad se po novinama počnu prepucavati eto ti negativne reklame za Tehniku. A kad to sve pročitaju spori paničari eto pritiska na prodaju nevezano za kvalitetu firme.
He,he Tehnike smo kupili, sad bi mogli malo IGHaa?[smiley2]
Slobodno kolega, evo vidite, netko je već stavio 50 kom na kupnju u komadu na 11.4k
baronhik:
”
”
Slobodno kolega, evo vidite, netko je već stavio 50 kom na kupnju u komadu na 11.4k
Evo upravo sam čuo na radiju izjavu predsjednika Uprave Tehnike g.Filipeca da ekipa iz IGH-a ispituje uzorke nemilog događaja!!!
Vijest je friška i pouzdana
Za stanje ste u pravu kolega, isprika.
Pozdrav
To je stanje od jutros, ništa se nije promijenilo. Ali ne znači da neće, evo upravo sam čuo na radiju izjavu predsjednika Uprave Tehnike g.Filipeca da ekipa iz IGH-a ispituje uzorke nemilog događaja!!!
Vijest je friška i pouzdana
Pozdrav
*** obrisano ***
Ekipa iz iGH ispituje uzroke događaja zato jer je jedina stručna na tom polju, molim lijepo.