Kolega von blam, MACD nije nikakav pokazatelj dugoročnog rasta.
A pošto vidim znate koje ja dionice ne posjedujem, možda da nam kažete i gdje tražiti zlato ili tko će biti pobjednik Lige prvaka.
Macd je dobar pokazatelj, jer ako nije dnevni pokazatelj, ja ga nazivam tjednim, a to je već dugočno, kako tko gleda na to.
Kolega,a šta vam je teško uzeti par dionica, IGH, pa da se svi veselimo.
Ajde bar poslova ima svako malo. Grana je građevina, a ona upravo doživljava boom u hrvatskoj.
Vjerujte mi kolega, nećete pogriješiti.
ententinis i Von Braun prestanite se svađati . Svatko ima svoje viđenje TA i to je OK.
A istina ionako TA analiza funkcionira u savršenim uvjetima, a uvjeti su daleko od toga.
Kao i Black-Scholes formula kojaje dobila Nobelovu nagradu,a
koja je funkcionirala u idealnim uvjetima, a u neidealnim……..
Ah da, to je dakle shooting star, ma i mislio sam. Upravo ono sto sam rekao, netko je mogao potrositi cca 11 tisuca kuna i okrenuti shooting star prema gore u zadnjoj transakciji i sad bih ja zbog toga trebao strepiti. Kako da ne. Narasla je od 10.250 prije samo par dana i sad je normalno da postoji mala psiholoska granica na 12k. Sve je u biti tako normalno. Iz razumljivih razloga je pala i iz razumljivih ce se vratiti a fundamentalno u usporedbi sa drugim građevinarima bi trebala preko 15k osim ako ova hrpa ugovorenih poslova ne donese ekstra profit a onda tko zna gdje ce se zaustaviti…naravno bez obzira na izbore.
Ah da, to je dakle shooting star, ma i mislio sam. Upravo ono sto sam rekao, netko je mogao potrositi cca 11 tisuca kuna i okrenuti shooting star prema gore u zadnjoj transakciji i sad bih ja zbog toga trebao strepiti. Kako da ne. Narasla je od 10.250 prije samo par dana i sad je normalno da postoji mala psiholoska granica na 12k. Sve je u biti tako normalno. Iz razumljivih razloga je pala i iz razumljivih ce se vratiti a fundamentalno u usporedbi sa drugim građevinarima bi trebala preko 15k osim ako ova hrpa ugovorenih poslova ne donese ekstra profit a onda tko zna gdje ce se zaustaviti…naravno bez obzira na izbore.
Slažem se kolega.
Vidimo da ispod 11.5k kuna nikako da padne, kao što bi neki htjeli.
Naravno psihološka granica od 12k postoji, ali mislim da nema brige.
Opet mali prodaju čitav dan. Ništa zato. Transakcije su max 10 kom, većina 1,2,3 komada.
Update….
ja ne vjerujem… bas kad nemam kesa ni za jednu upisati netko mi uspije ugrabiti po 11.120
koji sretnik… a i svaka cast onome ko mu je prodao
ja ne vjerujem… bas kad nemam kesa ni za jednu upisati netko mi uspije ugrabiti po 11.120
koji sretnik… a i svaka cast onome ko mu je prodao
Ma ne brinite kolega, slijedeći tjedan sasvim druga priča.
Kolege, ovaj tjedan je bio predobar.
Zadovoljan sam. Ne možemo odmah nazad na ATH, nego lagano, malo po malo.
Slijedeći tjedan će nadamo se završiti trakavica THTa.
uopće ne dvojim da onaj koji sad ima cash treba upucat, jer ovakav dicount na ovakvoj dionici nećemo skoro gledati, tek (procjenjujem) kada HEP dođe na dnevni red. Ne nagovaram, samo pokušavam dočarati realnost situacije. Osobno imam Juru, pardon IGH 😉 i čekam margin u pon da ga plasiram ak me još budu čekale ovakve cjene[smiley2]
uopće ne dvojim da onaj koji sad ima cash treba upucat, jer ovakav dicount na ovakvoj dionici nećemo skoro gledati, tek (procjenjujem) kada HEP dođe na dnevni red. Ne nagovaram, samo pokušavam dočarati realnost situacije. Osobno imam Juru, pardon IGH 😉 i čekam margin u pon da ga plasiram ak me još budu čekale ovakve cjene[smiley2]
Kolega, ne bojte se, cijena čeka one koji su shvatili koji potencijal leži u ovoj dionici.
Iskreno, ja sam kupovao i po 13k kuna, i nije mi žao, jer smo tamo ubrzo.
Iskreno ne znam kod THT-a kolika će zarada biti, ali otprilike znam kolika će zarada ovdje biti.
Nadam se da će te dokupiti po nižim cijenama od 12k kuna, slijedeći tjedan, jer iza toga, tko zna….