http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/eib-necemo-financirati-peljeski-most,108930.html
Imali ste pravo kolega da ćemo pročitati idući tjedan [lol]
[/quote]
oko ovog IGH već su godinama same laži i navlakuše, počev od propalog posla u Crngoj Gori, "gradnje" Zagrepčanke, velikih "poslova" u Rusiji, pa sve do pušione od Pelješkog mosta….i na svim tim lažima cijena se majstorski napuhala sa 1200 na 2000 kn…ma bravo!
[/quote]
hmm, evo ga jos jedan pametni i ugladjeni gospodin koji ceka na 1200…a znate onu tko ceka taj i obicno nedoceka [lol] …pa znate li vi da je ova dionica bila na 16500 prije bilo kakvih spomena ovih poslova o kojma vi lupetate
[/quote]
Kolega pa Vi niste još čuli na više nema Sanadera i Dropuličke??
A što, IGH nije postojao prije Sanadera, Dropuličke,Radića..??? Pa to je kompanija sa tradicijom! Jel znate što u EU znači tradicija,iskustvo i reference!? Radnici IGH su 90% sa (naj nižom) titulom diplomiranog/e inženjera/ke! Pa jel vi stvarno mislite da takva firma vrijedi par kuna ako HDZ nije na vlasti?!? Život ima svoje uspone i padove, pa nemože uvijek i stalno bit najbolje vrijeme. To nije prirodno. Međutim, treba biti jak kako bi prebrodio loša vremena, a firma IGH to JE! samo je pitanje koliko je u poteškoćama i kada će te poteškoće uspijeti prebroditi.
A što, IGH nije postojao prije Sanadera, Dropuličke,Radića..??? Pa to je kompanija sa tradicijom! Jel znate što u EU znači tradicija,iskustvo i reference!? Radnici IGH su 90% sa (naj nižom) titulom diplomiranog/e inženjera/ke! Pa jel vi stvarno mislite da takva firma vrijedi par kuna ako HDZ nije na vlasti?!? Život ima svoje uspone i padove, pa nemože uvijek i stalno bit najbolje vrijeme. To nije prirodno. Međutim, treba biti jak kako bi prebrodio loša vremena, a firma IGH to JE! samo je pitanje koliko je u poteškoćama i kada će te poteškoće uspijeti prebroditi.
Je postojao je i vrijedio je 400 kuna za dionicu a za vrijeme HDZ-a 16,000 kuna a ubuduće za vrijeme
SDP-a već spomenutih 400 kunića [lol], to su ti usponi i padovi
A sta da ja sad tebi kazem..? Ajd neka ti onda vrijedi 400. Živio ti nama još 100 godina sa tih 400!
lp
Je postojao je i vrijedio je 400 kuna za dionicu a za vrijeme HDZ-a 16,000 kuna a ubuduće za vrijeme
[/quote]
Bravo konačno netko ozbiljan i upoznat sa poslovanjem IGH…Sjedi imaš 1
Naravno da – no comment
Daj bože da rokne na 400 nitko sretniji od mene ( al više tebe nego mene …što bi reko Škoro ) da prodam i telku za dokup..
Bravo konačno netko ozbiljan i upoznat sa poslovanjem IGH…Sjedi imaš 1
Naravno da – no comment
Daj bože da rokne na 400 nitko sretniji od mene ( al više tebe nego mene …što bi reko Škoro ) da prodam i telku za dokup..
[/quote]
Prodaj i luster, jer ne svjetli luster nego žarulja [lol]
Amerikanci su ozbiljno zainteresirani za zračnu luku-mislim da je to gotova stvar.
da, samo što IGH nije vlasnik ZLZ…a problem je što IGH nije ni koncesionar iste….
IGH je napravio projekt i gotova priča, može još dobit neku lovu za projektantski nadzor i to je sve
Znači IGH i dalje iskrcavanje ?