Ti imaš problema!
Da !
kako bi se inače tribala odvijat trgovina…
pa valjda uvik neko triba izgubit da bi neko dobija, pa nema neriješeno…
pa valjda uvik triba kupit jeftino a prodat skupo…i tako nekoliko puta…
a sad ko kupuje ko prodaje,ko zarađuje ko gubi… ko to zna… [sad]
Kolega Loris je objasnio tehniku trejdanja do tančina.
Mali investitori su toliko izmrcvareni da ih trejdanje sve manje zanima (generalno većin je zaglavila u ingri) npr, nakon 5 dobrih poteza napravili 2 katastrofalna koji im je pojeo čitavu dobit i sl.
Promet na igh govori da je sve manja zainteresiranost za ovu dionicu na ovim razinama.
U kojem smijeru će krenuti ostaje da nagađamo.
Sve stoji.
No pogledajte koliko je komada prošlo jučer kad se " trejder" iskrcavao ako je tome tako onda nije ni četrvrtinu iskrcao koliko je skupio na razinama 1700-1800 prema toj logici letvica bi ipak trebala više da se istovari ili je posrijedi nešto drugo.
Interesantno kaoko su 3 naloga po 50 kom. prije otvaranja nestala s aska.
Ništa ne tvrdim samo konstatiram!
[/quote]
pa sta fali sta se istovara da nije on skupio na 1700-1800 ptisla bi vjerojatno jos nesto nize nek se istovari pa idemo dalje
e sad ja bi reka da se ovaj trejder ne iskrcava, već polagano samo skuplja…
čini mi se da se neko drugi dobro iskrca prethodnih dana i sad se ne može ponovo ukrcat…
trejder je samo malo spustija i bid i ask, i samo oprezno skuplja…
kad će ponovo dignit ljestvicu a ko to može znat…
mislim da vam je kolega spalato pošteno sve najavija…
a ako ljestvica padne, ja strpljiv ka snajperist…
a ako ode gore imam toga još za prodat, samo je pitanje kad… [proud]
Ne mogu sad naći post, ali čestitao bi onom ko je, čini mi se, prekjučer predvidio spuštanje IGH za cca 7 %, mada jebilo komentara kako to samo ide gore. [wink]
čini mi se da se neko drugi dobro iskrca prethodnih dana i sad se ne može ponovo ukrcat…
Nije bitno kada će dignuti ljestvicu, te kada je dovoljno digne onda treba prodati, znači strpljenje.
Nije bitno kada će dignuti ljestvicu, te kada je dovoljno digne onda treba prodati, znači strpljenje.
[/quote]
tako je kolega loris , niti ja niti ti , ne utjećemo na cijene ,zadovolji se mrvica uzmi ili ostavi,,,, to je kao u pokera tko više žetona ima taj tlači,može i blefirati svi ga se boje
Ne mogu sad naći post, ali čestitao bi onom ko je, čini mi se, prekjučer predvidio spuštanje IGH za cca 7 %, mada jebilo komentara kako to samo ide gore. [wink]
tu sam [thumbsup]
tu sam [thumbsup]
[/quote]
Jesi jesi,da barem ostali forumasi imaju donekle dobro pamcenje pa da prevrte par dana unazad sta si pisao za IGH,a onda lagano promjena smjera price nakon sto si prodao s minusom.
U rangu sa Šefom.Zapravo ,taj je klasa za sebe.
tu sam [thumbsup]
[/quote]
Jesi jesi,da barem ostali forumasi imaju donekle dobro pamcenje pa da prevrte par dana unazad sta si pisao za IGH,a onda lagano promjena smjera price nakon sto si prodao s minusom.
U rangu sa Šefom.Zapravo ,taj je klasa za sebe.
[/quote]
od jutros najbolji post
Suta ocekivajte opet ovakav dan trgpvanja samo na nizoj razini od 1850 do 1900 kn.
Pocetak trgovanja u Ponedjeljak i rusenje INE koja povlaci sve ostale dionice u nedostatku pozitivnih vijesti ide to prema 1500 slijedeci tjedan.
Pozz i cekam na nizoj razini za ukrcaj brutalnog kapitala [thumbsup]