IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a tek kad zavrsi natjecaj za ZLZ..
mozda sve ovo ima veze s time?

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Prevelik-zalogaj-Kosor-ulaze-23-posto-vise-u-autoceste-nego-lani

ni to nije razlog skoku
[/quote]

razlog skoku je jedan forumaš koji se malo zaigrao i digao cijenu…a te pričice o vijestima koje dolaze idući tjedan su smijurija [yawn]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

krajem prvog mjeseca mislim da je bilo kad sam pisao da je kraj 3 mjeseca kljucan za igh ,moze se to provjeriti i to je to sto sw sad dwsava.Zar pojedinci misle da ja pumpam cijenu ja sam samo jedan mali dionicar sa stazom od 2004 godine bez obzira sta sam se ne tako davno logirao na ovaj forum.Ko bude strpljiv dobro će se provesti i ako je na nekog utjecalo moje pisanje ima da me počasti pa makar sa janjetinom,ima razloga zbog cega ne zelim otkrit karte.Na forumu ima svega i svakojakih tipova.Ako ne zelite ne moram se ni oglasavat nije problem,ali ce te vidit da sam bio u pravu na kraju.

Koji istovar!!
Ajmo jos jednom kad se ovcice sloze na kupnju [lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

fijuuuu kakav žestok iskrcaj, satrta je sva kupnja iznad 2000 kn
bojim se da IGH ide jače dolje, šteta što je kolega "šef" ulazio danas na 2100 kn [embarass]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Imam neki filing da ce burza puknuti na DOWN poslije 14 h.
Pogledajte samo nalozi sto se slazu na prodaju DLKV…mora to puknuti danas [bye]

i ponovo up up

bojim se da IGH ide jače dolje, šteta što je kolega "šef" ulazio danas na 2100 kn [embarass]

A ja znam i od koga je kupio [cool]
Izlaz sa 17 000 minus provizija u 2 tjedna nije loše [thumbsup]
Mogao bi ženu počastiti nekim welnwss vikendom u Opatiji…ili ljubavnicu…

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

i ponovo up up

Ma ako je " šef " kupio onda IGH sigurno raste samo je pitanje dali je kupio ili prodao .

krajem prvog mjeseca mislim da je bilo kad sam pisao da je kraj 3 mjeseca kljucan za igh ,moze se to provjeriti i to je to sto sw sad dwsava.Zar pojedinci misle da ja pumpam cijenu ja sam samo jedan mali dionicar sa stazom od 2004 godine bez obzira sta sam se ne tako davno logirao na ovaj forum.Ko bude strpljiv dobro će se provesti i ako je na nekog utjecalo moje pisanje ima da me počasti pa makar sa janjetinom,ima razloga zbog cega ne zelim otkrit karte.Na forumu ima svega i svakojakih tipova.Ako ne zelite ne moram se ni oglasavat nije problem,ali ce te vidit da sam bio u pravu na kraju.

Kol. spalato, IGH je Ok tvrtka i svakako da je ova dionica srednjeročno+ vrlo dobro ulaganje, međutim poslovni rezultati ili novi poslovi ne moraju nužno značiti i rast vrijednosti dionice…tu glavnu ulogu imaju neki veći igrači kao npr. na INAi ili kao u slučaju IGH "konzorcij" trejdera koji bi mogao iskoristiti eventualnu info. u špekulativne svrhe.
Oporavak ovoga sektora će svakao još neko vrijeme pričekati pa tako i IGH, do tada će se tu i tamo pomalo bocnuti kojih par%.
Ja ne očekujem nekakve spektakularne skokove narednih 6 mj. nego prije osciliranje 2k +/-15ak%, ali tko zna …na ZSE je sve moguče sa 10mija kn.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nemogu vjerovat da se pojedinci guraju na kupnju 2000 kn,a maheri ih lijepo poklapaju sa manjim kolicinama i tako izlaze van.
Evo pogledajte promet vec od nekih 500 tisuca…do kraja dan ocekivam milion i tako naredna dva/tri dana.

Nemojte poslije plakati da ste osisani.

P.S. neznam sto se moze desiti u narednih 5/6 dana da dionica krene UP ili da ostane na ovim razinama.
Idemo dole samo je pitanje trena ili dana

Ovo je predosadno gledati….ODOH NA KAVU [bye]

Kolega Babosa ako ste dobro čitali moje postove mozete vidjeti da sam pisao o novim poslovima ali i rakao sam za jednog velikog koji kupuje sta samim tim dize i cijenu.Ovoliki prometi nisu uobicajni za igh pogotovo kad je slab promet na burzi.A dali se jos neko ukljucio osim tog jednog velikoga ili su drugi sitni igraci to neznam.Ovaj je rekao da ce pomalo skupljati do 2300 kn to mu je prvi target.On kupuje na osnovu istih informacija koje imam i ja.Da je istina potvrdjuje i kolicina prometa i skok u ovih dva,tri dana.On ceka na bidu ako zatreba tući će po asku.Ja ne mogu sad govorit koliko ce on skupit i ko ce jos kupovat jer neznam.Ja ne kupujem jer nemam slobodnog keša ali sam u igh do vrata,sve sto sam pisao odgovara trenutnom stanju

New Report

Close