Von Braun: ” šta ja mogu kad nitko ne želi napisati niti jedan post čitav dan.[smiley11] ” Ja sam uz Vas kolega. Isto mislim da ćemo izvjesno vrijeme čamit na ovim razinama.Netko se premanentno istovara.
pitanje je zasto se istovara?
da nije zbog izbora? (IGH=xxx?)
[smiley1]
pitanje je zasto se istovara? da nije zbog izbora? (IGH=xxx?) [smiley1]
Zar ti stvarno misliš da će Sanader izgubit na izborima?
Kolege, evo malo sam se potrudio i napravio analizu. Za nju se jedino mogu uhvatiti, jer ne želim ponavljati sve
potencijalne poslove i vijesti. Nemojte ju s nevjericom gledati, jer se možda obistini.[smiley11]
Ovaj današnji shooting star vam je pokazatelj promjene trenda kolega.
Rsi ima odbijanac od 50 na dolje.
Vidim da vam analiza ne ide tako dobro koliko i nabrajanje starih vijesti.
Dakle ako HxZ izgubi izbore IGH ce ostati bez posla? intrsting, ne sjecam se da im je bas slabo islo za vrijeme SDx-a. Ententinis shooting star je sta u ovom grafu, ako nije problem objasniti? Hvala unaprijed.
Btw. cini mi se da u slucaju malo veceg spreada kao sto smo ga imali danas izmedju 10500 i 10800 (cak 10900) netko sa 50tak ili 100 tisuca kn moze graf pa tako i teh analizu odvesti u sasvim druge pokazatelje tako da se ne obazirem previse na to. Tko je npr. danas tj sad vec jucer mogao predvidjeti da ce netko pokupiti milijun i nesto po asku?
Inace, ne zelim se prerano radovati ali ovi prometi 1-2M mi bas ne izgledaju kao da se onaj fantomski netko i dalje iskrcava, to je izgleda za sad proslo.
Stvarno nemam namjeru reklamirati ovu dionicu, nisam u njoj zato jer mislim da ce je netko s foruma dici ili spustiti 😉
laku noc
zare:
”
I nije li vam čudno kolega da je cijela stranica samo u vašim postovima…
”
Kolega ja tu ne vidim ništa loše što kolega Von Brum piše, dapače mnoge korisne stvari mogu se saznati vezano u Igh.
Ako mislite da je nešto loše kazano, dajte mu konkretan razlog.
Ma nemam ja ništa protiv da piše svaki dan, ali svaki dan iste stvari i to u velikim količinama. Tipa ide to gore, tko danas prodaje sutra će se kajati, pa ponavlja stare vijesti, vjerojatno prodaju oni koji kupuju HT – pa neće propasti dionica ako ne druka…
A ako netko kaže da misli da će sutra pasti onda je antikrist kojem je žao što je dokupio po visokoj cijeni – što je općeniti sindrom na forumu…
Da se razumijemo slažem se da je IGH super poduzeće i da je ovo odlična cijena…
sakai: ” pitanje je zasto se istovara? da nije zbog izbora? (IGH=xxx?) [smiley1] ” Zar ti stvarno misliš da će Sanader izgubit na izborima?
nije bitno sto ja mislim. Bitno je sto dionicari misle.
zare:
”
Otkud sad to, javili su se poimence svi koji su prodali i rekli da su kupili za 10500?
I nije li vam čudno kolega da je cijela stranica samo u vašim postovima…
”
Kolega vi očito ne znate za MOSTich, i to da na njemu postoje transakcije i prvih 5 na kupnji prodaju.
Vi ste sigurno jedan od onih kojima je 400kn/mj previše, a na kraju mjeseca imate puno više
minusa. Dat ću vam broj telefona na ZSE na kojem možete pitati za informacije ako hoćete.
Uostalom, šta ja mogu kad nitko ne želi napisati niti jedan post čitav dan.[smiley11]
Da, a na Mostich-u piše po kojoj je cijeni kupio netko dionice koje prodaje. Naravno…
Drug Milanović će napraviti novi institut i naći par stotina inženjera… heh
Naravno sve ugovore će raskinuti prije toga itd.
Kolege čitam neke gluposti na forumu no što se može nek svatko piše što misli, (neki ne misle nego bubaju).
Ovaj današnji shooting star vam je pokazatelj promjene trenda kolega.
Rsi ima odbijanac od 50 na dolje.
Vidim da vam analiza ne ide tako dobro koliko i nabrajanje starih vijesti.
Kolega entereititis, nisam rekao da je signal za gore, već da bi moglo ići gore kad usporedimo ostala
dva uzorka koja su se pojavljivala prilikom rasta u 7 mjesecu. Za shooting star ste pogodili ,ali to ništa ne znači , zato sam i naveo uzorke u 7 mjesecu.Ako ste dobro pogledali graf u 7 mjesecu, a niste,
vjerujem da bi našli da se taj RSI signal ipak spuštao taj dan iskrcavanja, ali se trend nastavio prema gore.
Ne razumijem zašto niste spomenulo dosta bitam MACD graf koji je ipak presjekao exp nakon mjesec i pol i
krenuo gore, što je pokazatelj dugoročnog rasta.
A za nabrajanje starih vijesti opet niste u pravu, jer se hrpa tih projekata nije još ni počela graditi, pa ih
nabrajam. A kad dođu uskoro nove vijesti, onda ćemo vidjeti da li je hanging man ili shooting star zaslužan
za veliki rast.
Kolega, vidim da ne posjedujete ovu dionicu, pa bi bilo glupo kontrolirati svaku našu izjavu, zar ne?
Imate temu npr. “Koji auto vozite”, ili “Općenito – bez cenzure”…itd
Drug Milanović će napraviti novi institut i naći par stotina inženjera… heh
Naravno sve ugovore će raskinuti prije toga itd.
Kolege čitam neke gluposti na forumu no što se može nek svatko piše što misli, (neki ne misle nego bubaju).
Glasnogovorniče, ovo si dobro rekao. Dajte ljudi uozbiljite se. Bez IGH ne ide.