POČELO JE [lol]
Zagrebačka burza: Institut IGH izdigao se iz sivila
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-institut-igh-izdigao-se-iz-sivila,108514.html
Nemojte nasjedati da bi se netko iskrcao i ostali zarobljeni po nekoliko mjeseci na ovom nivou.
Čekati i samo čekati sa kupnjom [thumbsup]
s jučerašnji rastom ništa nije imalo veze i bojim se da nije održiv… [undecid]
A ja se bojim( zapravo sam siguran) da ste se iskrcali na 1700-1800, uostalom kao i OVER25, no bez ljutnje..budete opet kupili na 3300
Kolega, niste li vi jučer ujutro rekli da cijena ide sigurno dolje [rolleyes] [lol]
[/quote]
Gledam to ovako… 500k prometa, 250 dionica protrgovano… nijedna veća transakcija… za IGH je to malo i nedovoljno za bilo kakav zaključak o daljnjem rastu !
Dakle, nije tu bilo institucionalne kupnje i ako su mali jučer euforično kupovali nikako ne znači da će tako biti i danas… vjerojatnost da će pokušati unovčiti dobitak je velika, baš kao i poznata volatilnost IGH…
Ma over smijesan si lik.Najprije pises da ce dionica ić na 3000 kn pa te moderator obriše,pa sad da to nista ne valja na kraju krajeva pročitaj svoje postove u zadnje vrime pa ces viditi koliko si ozbiljan.Ovo nije kladionica ,a ti se tako ponasas.Jucerasnji dan na igh nije povezan sa zracnom lukom i to vise necu ponavljat.A uostalom kome ja to tribam i dokazivat.
Upravo suprotno…ovo je kladionica,a ne burza [cry]
moje misljenje za sutra,ujutro anemicno kasnije mali broj transakcija ali cijena dosta gore pa opet stanka do pred kraj samog trgovanja i opet pokoja transakcija a cijena gore ili udaranje po asku.To je scenarij ovih dana pa nek bude i sutra
Kolega, niste li vi jučer ujutro rekli da cijena ide sigurno dolje [rolleyes] [lol]
[/quote]
Gledam to ovako… 500k prometa, 250 dionica protrgovano… nijedna veća transakcija… za IGH je to malo i nedovoljno za bilo kakav zaključak o daljnjem rastu !
Dakle, nije tu bilo institucionalne kupnje i ako su mali jučer euforično kupovali nikako ne znači da će tako biti i danas… vjerojatnost da će pokušati unovčiti dobitak je velika, baš kao i poznata volatilnost IGH…
[/quote]
Aha… [rolleyes]
Ma over smijesan si lik.Najprije pises da ce dionica ić na 3000 kn pa te moderator obriše,pa sad da to nista ne valja na kraju krajeva pročitaj svoje postove u zadnje vrime pa ces viditi koliko si ozbiljan.Ovo nije kladionica ,a ti se tako ponasas.Jucerasnji dan na igh nije povezan sa zracnom lukom i to vise necu ponavljat.A uostalom kome ja to tribam i dokazivat.
Upravo suprotno…ovo je kladionica,a ne burza [cry]
[/quote]
Pa kladi se [lol]
Ajde jos malo,pa da izletim van [pray]
Please!!!!!!
Please!!!!!!
Please!!!!!!
Dragi Overe, ušao si u dionicu na 3000 kn, znam jer sam zapamtio tvoje postove kad si ulazio (vrijeme prije gubitka posla u CG), sad si izasao misleci se ukrcati jeftinije.
Posto je dionica krenula u suprotnom smjeru pises nebuloze po forumu.
Nastavi trejdat dobro ti ide!