IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovaj IGH se stalno mota oko ove psihološke granice 12000, kad to probije, bit će lakše za dioničare, a teže za kupce[smiley11]

Pessimism Is Your Friend

Update…

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ovaj IGH se stalno mota oko ove psihološke granice 12000, kad to probije, bit će lakše za dioničare, a teže za kupce[smiley11]

Istina kolega, ali još smo daleko od ATH koji je ako se ne varam 13.4k kuna.
Ali prodaje se troši, a to nije uopće loše. Puno ljudi je kupovalo prije mjesec i pol, po cijenama oko
13k kuna, ali mislim da ni oni ne trebaju brinuti.

Kad još završi THT kupovina i ostale zavrzlame, i kad ljudi dođu nazad u IGH, kolege, da vidite
onda tarapane.
Trenutno se vidi da se nekolicina njih želi iskrcati i zaraditi na kratke staze, ili kako je kolega rekao
doći u cash za THT, ali ni to neće još dugo, vjerujte mi.

Update….

Poslije svakih 15% rasta dolaze oni koji se hoće iskrcati i “zaraditi”, osim ako nije zbog
kupnje THT-a, ali ako nije zbog toga, ne bih kolegama prodavačima bio u koži kad
shvate da je IGH tek krenuo sa rastom.

Izlaze oni koji su ušli na 10.500k, a koja zarada kolege.

Izlaze oni koji su ušli na 10.500k, a koja zarada kolege.

Otkud sad to, javili su se poimence svi koji su prodali i rekli da su kupili za 10500?
I nije li vam čudno kolega da je cijela stranica samo u vašim postovima…

Otkud sad to, javili su se poimence svi koji su prodali i rekli da su kupili za 10500?

Kolega vi očito ne znate za MOSTich, i to da na njemu postoje transakcije i prvih 5 na kupnji prodaju.
Vi ste sigurno jedan od onih kojima je 400kn/mj previše, a na kraju mjeseca imate puno više
minusa. Dat ću vam broj telefona na ZSE na kojem možete pitati za informacije ako hoćete.
Uostalom, šta ja mogu kad nitko ne želi napisati niti jedan post čitav dan.[smiley11]

šta ja mogu kad nitko ne želi napisati niti jedan post čitav dan.[smiley11]

Ja sam uz Vas kolega.
Isto mislim da ćemo izvjesno vrijeme čamit na ovim razinama.Netko se premanentno istovara.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Ja mislim da je sutra “dan D” te da probijamo psihološku granicu, ovo su zadnji trzaji koji su danas bili zbog HT-a.

14.04.2008.

Kolega ja tu ne vidim ništa loše što kolega Von Brum piše, dapače mnoge korisne stvari mogu se saznati vezano u Igh.
Ako mislite da je nešto loše kazano, dajte mu konkretan razlog.

New Report

Close