negdje oko 1200-1300 kn
[/quote]
misliš da će biti više dno?
negdje oko 1200-1300 kn
[/quote]
[/quote]
Vidjeti ćemo za mjesec-dva.
IGH je bio mnogostruko jači i dok nije bio ni planu Bar-Boljare, tako da se veselim jeftinim dokupima od ovih što misle da je IGH firma koja osnovana pred natječaj za autoput Crne Gore..
negdje oko 1200-1300 kn
[/quote]
[/quote]
Vidjeti ćemo za mjesec-dva.
[/quote]
IGH je već trebao biti na 1600-1700, ali ga je držala ova trakavica sa CG i slatka obećanja by Jadranka Kosor & CO. Realni ljudi znaju da od ove vlade neće biti ni p od projekata…
Na grafu IGH gapova ko u priči. Ovaj na 1900 je prvi na udaru, a što poslije treba pitati brutalni kapital, jer se ja ne smatram dobrim prognozerom.
[Ma nema veze kad će IGH na staru cijenu 14.000 kuna ?
Ohohoooo, "novi" investitor, a zna staru cijenu IGH. I to ne bilo koju nego 14 komada.
Nešto sam načuo da su Japanci već kontakrirali Juru da projktira 28 novih gradova, 22 nuklearke, 13 mostova i 10 192 723 534 km novih cunamibrana. Mani is not d išu.
ovim ritmom za 10-12 dana ide na novi ATH. Bez brige samo dokupite… [thumbsup] [thumbsup]
Revizija indeksa CROBEX10©
Od 28. ožujka Atlantic grupa d.d. u indeksu CROBEX10©.
Sukladno odredbama Odluke o indeksu CROBEX10© od 31. kolovoza 2009. godine, Komisija za indeks na svom je sastanku 11. ožujka 2011. godine izvršila reviziju indeksa Zagrebačke burze d.d. CROBEX10©.
Revizija je izvršena na osnovu podataka o trgovanju u razdoblju 1. rujna 2010. do 28. veljače 2011. godine.
Uvjete za ostanak nisu zadovoljile dionice društva Institut IGH d.d. te se isključuju iz indeksa CROBEX10©. Uvjete za uključenje u CROBEX10© zadovoljile su dionice društva Atlantic grupa d.d.
Promjena sastava indeksa CROBEX10© dogodit će se nakon završetka trgovine 25. ožujka 2011.
http://www.vecernji.hr/biznis/amerikanci-turci-nijemci-francuzi-utrci-pleso-clanak-264229
Postoji velik razlog da se sruši radi dokupa ipak je ovo ZSE i RH
1850,00 mislim da je to bilo dno..
sada slijedi opet lagana stagnacija pa rast, ako se ne varam!
🙂
Mozda do 13 sati, a nakon toga…. [bye] [bye]