IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

*bingo*: ” Nije me bilo cijeli dan pa imam što vidjeti, lijepo smo krenuli [smiley2]. Kolega Von Braun nemoj tako, mislim da imam dobre informacije te sam kao građevinac jako dobro upućen u projekte IGH samo neznam koji će prije krenuti. Duže vrijeme sam u ovoj dionici “te nisam mislio da ode do 20k”. ” Jako mi je drago da i vi kolega znate i imate dobre informacije, i da vam je to struka. Mislim da još nije vrijeme za nove vijesti, sve dok se ne riješi ova trakavica THT-a. Do tad bi mogli doći natrag do ATH u jesen, a jesen se IGH pušta s lanca. Ja sam zadovoljan sa današnjim danom.

Slažem se s tvrdnjom za nove vijesti, te sam takođe zadovoljan današnjom “zaradom”, samo neka tako nastavi [smiley2].

14.04.2008.

Sjetio sam se za kraj dana jedne dobre iz filma 13 Ratnik:
“Today was a good day”,
nadam se da ćemo u petak moći govoriti “It was a very good week”[smiley11]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Sjetio sam se za kraj dana jedne dobre iz filma 13 Ratnik: “Today was a good day”, nadam se da ćemo u petak moći govoriti “It was a very good week”[smiley11]

[smiley2]

Opet ode Crobex danas u plus, čini mi se…a i mi odosmo gore…

koje čišćenje na IGH odmah na početku, 24 komada, zadnja cijena 11827,99. Good morning Mr.Kirby[smiley1]

Pessimism Is Your Friend

Može malo refresh starih vijesti ali čija gradnja počinje uskoro……
Vaš link

Odosmo preko 12k, čini mi se danas….Evo već je na 11.990k

netko opet pokupio 50 komada, zadnja 11990[smiley2][smiley2]

Pessimism Is Your Friend

Moram ovo raditi jer se jako puno toga odigrava u prvih pola sata…[smiley1].Pogledajte promet nakon samo 20min

Normalno da se čisti jer je IGH doonica sa velikim potencijalom , samo čudi me glupost malih dioničara. U 25 naloga prošlo 113 kom , prosjek 4,52 kom.

Normalno da se čisti jer je IGH doonica sa velikim potencijalom , samo čudi me glupost malih dioničara. U 25 naloga prošlo 113 kom , prosjek 4,52 kom.

Ma ne brinite kolega. Kao što sam rekao, kad dođu veliki nalozi, odosmo još prema gore.

darko09: ” Normalno da se čisti jer je IGH doonica sa velikim potencijalom , samo čudi me glupost malih dioničara. U 25 naloga prošlo 113 kom , prosjek 4,52 kom. ” Ma ne brinite kolega. Kao što sam rekao, kad dođu veliki nalozi, odosmo još prema gore.

Vidjet ćemo kolega…[smiley11]

New Report

Close