To je samo masta kolega kao i ostali poslovi u HR i kao CG.
Evo ga:
Javno preduzeće Coca Codo Sinclair primio je 28. veljače tehničke i financijske ponude za upravljanje i nadzor hidroelektrane projekt istog imena, koji se nalazi između Sucumbios i Napo pokrajinama.
Ponude će biti primljena u onaj dan i verifikacija dokumenata bio je sklopljen na javnom događaju koji uključuje predstavnike različitih tvrtki.
Tvrtke zainteresirane u nadgledanju postrojenja od 1.500 megavata (MW) instalirani kapacitet, koja je sagrađena na prostoru Simón Bolívar provincije je već spomenuto, su: IGH-ESPOL (Hrvatska), Tractevel Consortium (Francuska), napravio Electrocónsul ( Italija) i Caminosca (Ekvador), a Komisija Federalnog de Electricidad Meksika, Konzorcij Power Tech (SAD) i Coca Codo Sinclair Control Association.
Henry Galán, generalni direktor Coca Codo, procjenjuje se da je nagrada projekta revizije provodit će se do 7. travnja, a do kraja tog mjeseca će biti potpisivanja ugovora.
Za realizaciju plana, entitet ima bazu proračun od 75 milijuna dolara.
Od 28. veljače, Coca Codo započeo svoju analizu ekonomskih i tehničkih ponuda kulminirala prvom tjednu travnja.
Tvornica će biti najveća u državi, prema vlasti.
Prodali ste IGH i usli u Dalekovod,ha?
Bilo bi zgodno dokupiti na 1800,pa onda uhvatiti rast kad se objave poslovi,jel?
Kolega,takvi planovi se u 90% slucajeva izjalove.Mislite da ste iznimka?
Nego,nisam do sada cuo nista u vezi Ekvadora,moze li netko upuceniji reci o cemu je rijec?
Hvala
[/quote]
Nema niti jedan razloga da bi ja usao u DLKV i nisam bio u njemu dugoooooo.
Moja je dionica IGH i u njoj sam 80% ,a vi kolega ako ste neupuceni nisam vam ja kriv.
Ima dosta postova od prije od kad sam u ovoj dionici .
Nisam druker vec samo iznosim radi ostalih kolega cinjenicno stanje naseg TK.
P.S. Nadam se da gledamo cijenu od 4000 kn krajem 04 mjeseca
lp
[/quote]
Onda se ispricavam,znam da ste u IGH pa me cudilo zasto odjedanput govorite o padu.
Mislio sam da se pretvarate u Lorisa [lol]
Zahvaljujem za tekst o Ekvadoru.
Kad se u 16:00 skinu dnevni(štekulantskotrejderski) nalozi lijepo se vidi da ponire prema 1700, a ova plitka obrana na 2000 ne može izdržati ni prodaju malih igrača. Oklada da sutra završava ispod 2000?
Prodali ste IGH i usli u Dalekovod,ha?
Bilo bi zgodno dokupiti na 1800,pa onda uhvatiti rast kad se objave poslovi,jel?
Kolega,takvi planovi se u 90% slucajeva izjalove.Mislite da ste iznimka?
Nego,nisam do sada cuo nista u vezi Ekvadora,moze li netko upuceniji reci o cemu je rijec?
Hvala
[/quote]
Nema niti jedan razloga da bi ja usao u DLKV i nisam bio u njemu dugoooooo.
Moja je dionica IGH i u njoj sam 80% ,a vi kolega ako ste neupuceni nisam vam ja kriv.
Ima dosta postova od prije od kad sam u ovoj dionici .
Nisam druker vec samo iznosim radi ostalih kolega cinjenicno stanje naseg TK.
P.S. Nadam se da gledamo cijenu od 4000 kn krajem 04 mjeseca
lp
[/quote]
reci mi jedan razlog zašto imati blokiran novac u ovoj dionici do kraja 04 mjeseca?
imam cash 75% i bas bih voljela cuti jedan koristan savjet…
Dionica se vrti oko 2000kn samo i iz razloga što se očekuje projektiranje autoceste u CG ali kad bude svima jasno da od tog posla neće biti ništa jer kinezi to mogu projektirati za manje pare i nitko od njih nemože biti jeftiniji, kako u robi široke potrošnje tako i u projektiranju autocesta!!
Kinezi mogu imati koristi od naših građevinaca jedino u pogledu mehanizacije što će oni predpostavljam i iskoristiti, ali će oni o tome odlučivati a ne jedan Žderić, realna vrijednosta dionice i to trenuta je oko cca 1000kn!!
PS nisam vlasnik dionica a niti ču to postati sve dok neizvrše dokapitalizaciju kao što je to napravila ingra!!
LP
Dionica se vrti oko 2000kn samo i iz razloga što se očekuje projektiranje autoceste u CG ali kad bude svima jasno da od tog posla neće biti ništa jer kinezi to mogu projektirati za manje pare i nitko od njih nemože biti jeftiniji, kako u robi široke potrošnje tako i u projektiranju autocesta!!
Kinezi mogu imati koristi od naših građevinaca jedino u pogledu mehanizacije što će oni predpostavljam i iskoristiti, ali će oni o tome odlučivati a ne jedan Žderić, realna vrijednosta dionice i to trenuta je oko cca 1000kn!!
PS nisam vlasnik dionica a niti ču to postati sve dok neizvrše dokapitalizaciju kao što je to napravila ingra!!
LP
Znači ti si bio sa Lomparom u Podgorici na veceri i rekao ti da igh nece nista projektirati,ali mozda kupe mehanizaciju pa je daju u podnajam.Znas li ti da nebi smio koristiti povlastene informacije,hanfa ce to provjerit.Sutra stavljam naloge na prodaju na 1800 al ne govori nikome
Kinezi ? kojima se 10 novogradnje sruši samo do sebe ? Govorite o kineskoj kvaliteti široke potrošnje od koje je 30 % zabranjeno u EU osim licencirane marke – brandovi koji su opet proizvodi sa zapada samo ih sklapaju kinezi..
Ak je tako onda ću na taj autoput samo sa Wranglerom
Kznezi.. Dal netko od vas, koji spominju kineze kao velike stručnjake u inženjerstvu, zna koliko kina kao država posjeduje naftnih nalazišta i rafinerija nafte? Mislim da će malo tko znati taj podatak,ali dobro. Tim pitanjem, želio sam skrenuti pažnju na njihovu sposobnost u inženjerstvu.
Što se tiče vrijednosti dionice IGH, mislim da o tome na ovoj temi jako žučno pišu oni koji recimo nisu u par tj uspjeli zaraditi poveču svotu novca kada je to bilo moguće. Realno ili ne, IGH se jako dobro drži i neće tako lako pasti sa ove stepenice. Oni koji kažu prenapuhana je ovo dionica, samo ću reć: sorry dečki/cure, nije! Možda da poližete jedan sladoled na štapiću u ovo gladno doba,pa vas to bude smirilo.
lp
Kinezi ? kojima se 10 novogradnje sruši samo do sebe ? Govorite o kineskoj kvaliteti široke potrošnje od koje je 30 % zabranjeno u EU osim licencirane marke – brandovi koji su opet proizvodi sa zapada samo ih sklapaju kinezi..
Ak je tako onda ću na taj autoput samo sa Wranglerom
kaj ti je,niti traktorom [lol]