IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

2079,98- Samo 6 kom

2079,98- Samo 6 kom

kaj ti znače ovakvi postovi?

Uza sav napor da se ne uruši dionica (i puno novaca) ona fino tone. Kaj bi bilo da netko ne brani cijenu da mu ne našteti bilanci??? A kad tome usfali novaca onda samo je ABYSS granica [thumbsup] [thumbsup] [smiley]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

A sjećate se Erste-a koji navija na 2427?????
Samo nisu rekli razdoblje…vjerovatno 2016-2017 [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

dobro se već zna što raditi kad ERSTE nešto preporuči.
Ovo zasad ide po 2 % dnevno prema svom cilju do kojega će konačno stići u jednom skoku u trenutku kada se shvati da su nadanja od Crne Gore šuplja priča, a cilj je oko 1200.

vrijeme za IGH dolazi, to je definitivno… ali bojim se da to nije ovo vrijeme…
a oni iskusniji su predvidjeli što znači ERSTE preporuka… pad na neku novu razinu…. nažalost…

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

dobro se već zna što raditi kad ERSTE nešto preporuči.
Ovo zasad ide po 2 % dnevno prema svom cilju do kojega će konačno stići u jednom skoku u trenutku kada se shvati da su nadanja od Crne Gore šuplja priča, a cilj je oko 1200.

e moj kolega, pa da imate i malo pameti bili biste na asku danas ali ne, vi se postavili na 1200 i druk..e neide to tako.
Treba malo i one stvari za burzu.
Daj mi recite tko ce to prodati po 1200 kada je svima jasno da ide preko tri vec vrlo skoro nakon troskoka u ovoj godini na 5500.
Danas su vas malo zdrmali i vi ste medju onima koji su otpali na 2000 i sada vidi vraga, pa neide na 1500. [lol] [lol]

a oni iskusniji su predvidjeli što znači ERSTE preporuka… pad na neku novu razinu…. nažalost…

pa jel nisi ti juce kupila igh pa sad vec nevalja

http://www.poslovni.hr/vijesti/hac-u-izgradnju-autocesta-u-2011-ulaze-vise-od-2-milijarde-kuna-173681.aspx

sta ste svi potonuli, pa jel IGH pao na 2000kn? JE
jel pao ispod? NIJE
pa jel se vratio na 2.088,00? JE
Pa cemu onda takvo raspolozenje, ajde sutra ce biti bolje..
IGH je najstabilnija dionica na burzi.

[/quote]
jesam, i ne prodajem… !
znam da bi mi svi željeli IGH na 3000 ili 5500 kako neki kažu ali trebat će vremena… malo više nego što svi priželjkujemo… !

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

[/quote]
jesam, i ne prodajem… !
znam da bi mi svi željeli IGH na 3000 ili 5500 kako neki kažu ali trebat će vremena… malo više nego što svi priželjkujemo… !
[/quote]
sretno i spretno i nadam se da ce to potegnut i prije nego se nadas bice i za koju spravicu
[thumbsup]

New Report

Close