IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iz igh sam izašao prije nove godine istina malo preuranjeno ali oprez je majka mudrosti.Međutim i dalje tvrdim da je cijena prenapuhana, ali ako dovoljno padne razmisliću o ulazu, a ako ne padne super za one koji su ušli po više od 1800
pozdrav

30.12.10

@ loris

Moj dragi prijatelju loris, nekako ste uvijek kontra trenda,
prije par mjeseci kad je IGH – r-a padala sa 2400kn na 1400 kn stalno ste prizivali teoriju zavjere, obvamne, hanfu i sl, a sad kad dionica raste sa 1100 kn na 1650kn opet prizivate isto.

to što radite je potpuno razumljivo, ali nikako da počente pisati u skladu sa trendom ili bar konzistentno bez obzira na rast ili pad, jer ovako ste potpuno izgubili kreditilitet.

A ako želite biti druker zlatno je pravilo da je najbolji druker onaj koji druka u skaldu sa trendom.

Inače smatram Vas izuzetno vrijednim ali ne baš posebno kompententim forumašem .

Vama i Vašoj obitelji želim Sretnu i uspješnu novu godinu.

p.s.
također sve pet i sretno ljeto 2011 želim i vašim virtalnim nikovima ma gdje pisali.

evo i nešto poštenih komentara da ne citiram samo negativne… [thumbsup]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

http://www.vjesnik.hr/html/2011/03/02/Clanak.asp?r=unu&c=1 [thumbsup] letiiiiiiiiiii

U prvoj fazi realizacije projekta koncesionar će biti dužan uložiti 192 milijuna eura u putnički terminal koji, prema dobro upućenim izvorima, neće nužno slijediti idejno rješenje trojca IGH-Neidhardt-Kincl.
Podsjetimo, autorski rad Instituta IGH Velimira Neidhardta i Branka Kincla, prema kojem se predviđa gradnja 70.000 četvornih metara zatvorenog prostora na Plesu, pobijedio je u listopadu 2008. na međunarodnom natječaju niz arhitektonskih zvijezda, među kojima i ugledne urede Normana Fostera i Zahe Hadida.
Projekt je procijenjen na 280 do 300 milijuna eura, a doznajemo da su potencijalni investitori iznijeli primjedbe na idejno rješenje. Vlada će biti iznimno fleksibilna prema prigovorima potencijalnih koncesionara i dopustit će izmjene, tvrdi Vjesnikov izvor. Predsjednik Uprave IGH Jure Radić tvrdi da u najavama izmjene projekta nema prostora za senzaciju. »U uvjetima natječaja postoje precizne upute, a autori su pristali na sitne izmjene projekta«, ističe Radić, koji napominje da idejno rješenje nije Sveto pismo i da se svaki projekt prilagođava procjenama investitora do mjere u kojoj se autorski rad ne mijenja bitno.
Iako Radić nije potvrdio Vjesniku da će aplicirati na natječaj za koncesionara, neslužbene informacije govore da će aerodrom graditi konzorcij stranog investitora i domaćega graditelja, dok domaće investicijsko tržište često spominje IGH kao vrlo zainteresiranu stranu u projektu za koji se procjenjuje da će biti ekonomski isplativ.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

http://www.vjesnik.hr/html/2011/03/02/Clanak.asp?r=unu&c=1 [thumbsup] letiiiiiiiiiii

EksploNdira ili imploNdira?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ko je to kupio 280 dionica u šusu?
ili se nesto zna ili se cekao kraj dana da se iskrca..

ljudi, građevinari u korekciji nakon ovog rasta.. dlkv, ingra, vdkt i nastavljaju pad. igh je u rastu od 12 mjeseca bez korekcije a raste na špekulacijama pa mislim da se i ovdje sprema pad bez obzira na pozitivo izvješće od 5 miliona kuna dobiti. sve ove investicije, terminal pa i ta famozna naklapanja o crnoj gori su mi jako labave. ovo nije druk na dolje jer nemam namjeru kupovat igh ali eto moje mišljenje. pamet u glavu..

ko je to kupio 280 dionica u šusu?
ili se nesto zna ili se cekao kraj dana da se iskrca..

kupio ili prodao? lupio po asku ili po bidu? ukrca ili iskrca?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Netko je lupio po bidu 280 km.
Nepise nam se dobro .izgleda da počinje bezanija.
Savjetujem da izlazite dok možete jer ovakav iskrcaj nije dobro.
Bojim se ujutro i upalit PC.
Pogledajte samo ostale gradjevinari koji su pad napravili zadnjih
30 min.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

pogledao sam..najveći nalog je bio 100 kom ostalih 6 naloga po manje..
dalje prvi veći nalog za prodaju je na 2200,00- 100 kom, nakon toga nema ništa ozbiljnije i veće d0 3500,00 kn.
nema velikih količina na prodaji..po ovom ako sutra bude sve ok bi trebali gore..
ako imate dubinu pogledajte sami..čemu panika

noč je najtamnija pred svitanje…

pogledao sam..najveći nalog je bio 100 kom ostalih 6 naloga po manje..
dalje prvi veći nalog za prodaju je na 2200,00- 100 kom, nakon toga nema ništa ozbiljnije i veće d0 3500,00 kn.
nema velikih količina na prodaji..po ovom ako sutra bude sve ok bi trebali gore..
ako imate dubinu pogledajte sami..čemu panika

Dakle ne preostaje mi ništa drugo nego sutra lupati po asku!
Danas Vi kolega jučer ERSTE, sutra Kinezi pa zar više treba drukat – nego kupovati do 3500 kn!

ps magnat, ako si gledao poslije 16.00 ima malo više naloga izloženih na dnevnoj bazi a sutra u 10 situacija bitno drukčija.
Ili zašto bi ja izložio nalog na prodaju 100 komada na 3000 kn ako znam da ga sutra neće sigurno pokupit a nije mi cilj da bildam prodaju… ima tu još jako puno trgovačkih caka al zato postoje neke knjižice i empirija….

[cool]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Netko je lupio po bidu 280 km.
Nepise nam se dobro .izgleda da počinje bezanija.
Savjetujem da izlazite dok možete jer ovakav iskrcaj nije dobro.
Bojim se ujutro i upalit PC.
Pogledajte samo ostale gradjevinari koji su pad napravili zadnjih
30 min.

da da sutra cu rasprodat cjeli igh jer je smak svijeta

New Report

Close