Slina dođe na nos kad se zna da se IGH moglo nesmetano brati po 3800 kn prije par mjeseci
Vidim kolega da kao iskusni dioničar , ne znate neke osnovne stvari.
Dionicu može srušiti loša vijest, između ostalog, a ovakva vaša zanovijetanja bez bilo kakvih
informacija o firmi, samo mogu pogurati IGH još više.
Nije kolega bitna cijena, nego poslovi, još jednom kažem.
Hoćete li kad dodje do 15k kuna opet pričati kako je u ožujku cijena bila 3800kuna, ili ćete
biti tada dioničar IGH???
ovo bi opet moglo dolje, i ponovno stvoriti priliku za novi ukrcaj nakon rasta od 1800kn
Kolega, moram vas ispraviti, ovo nije rast od 1800kn, već vraćanje na staro iz velikog minusa.
A da će se spuštati ispod 11.5k kuna, ne vjerujem.
Pogledajte ostele dionice, sve rastu.
Tek sad kupuju IGH mali dioničari, a tek kad krenu fondovi kupovati, ne
želim vam pričati gdje će cijena onda biti.
Mah, da, evo sad ce pri kraju dana malo spustiti cijenu ali vrlo brzo cemo preko 12k sto ce biti i support neko vrijeme. Steta da nemam kesa, moram razmisliti o prodaji necega. Moje najgore greske u prosloj godini su bile privremene prodaje a uglavnom su se odnosile na IGH.
Najvise sam prodao kad je izasla vijest o pozivu Jure Radica kao svjedoka za haski sud misleci da ce joj to nakoditi, tada je cijena bila oko 10.600 a za nekih tjedan dana je bila iznad 12k. Eto koliko ovoj firmi skode lose vjesti. Srecom sada sam dobio priliku za popravni i iskoristio te dokupio sve rasprodano.
Samo sam aludirao da možda nije sve sa HT-om gotovo. Onaj ko je kupio prije par dana , a danas prodao, mogao je stavit nešto u đep. Skupljanje financija za HT još nije gotovo, tako da je sve moguće. A ovo što se cijela burza zeleni naravno da je dobro, ali “možda” ima neko ko je kupovao za bagatelu protekli period a danas skupljao keš za ponovnu mogućnost da zabiberi stvari (fondovske igrice su nam još uvijek misterija, zar ne)
Jes kolega ali opet 120 milijuna prometa crobex na 4% plusa, ne mogu u petak napraviti toliku rasprodaju da sruse cijenu a to je zadnji dan za prodaju zbog tht. Mogu oni sutra rusiti cijenu ali ne ni priblizno na ovom prometu sto znaci da nece.
budd:
”
Slina dođe na nos kad se zna da se IGH moglo nesmetano brati po 3800 kn prije par mjeseci
”
Kolega, nije vam nitko kriv što niste nadokupili po 10.500 prekjučer.
Vjerujte mi da je ovo nikakva cijena kakva će biti uskoro.
Za ovakvu dionicu u usponu, ova godina kao i naredne, slijede veliki rast.
A za to će biti jednim dijelom zaslužan proboj na valjska tržišta.
Kolega, potpuno ste me krivo shvatili i još gore reagirali. Ja uopće ne zanovijetam, nego se samo sjećam tog razdoblja. Ne znam čemu tenzije odmah
Kolega, potpuno ste me krivo shvatili i još gore reagirali. Ja uopće ne zanovijetam, nego se samo sjećam tog razdoblja. Ne znam čemu tenzije odmah
Gledajte ,kolega, jedino što radim je da na svojoj dionici komentiram, a za ostale dionice me više briga,
da li rastu ili padaju. Nikad više ne navlačim na korekciju ili ču više ikada navlačiti, jer
znam da to ne vodi ničemu, jedino se mogu iživcirati. Tako ja gledam.
Poštovani budd i Von Braun,
Mogu li ova vaša dva zadnja posta biti kraj vaše rasprave?
Pozdrav!
Slažem se, idemo dalje, NHF.
Nego, o kojim poslovima vani se špekulira?
Poštovani budd i Von Braun,
Mogu li ova vaša dva zadnja posta biti kraj vaše rasprave?
Pozdrav!
Ja nisam s nikim u raspravi, ja samo se držim svoje dionice.
Kolega Budd samo provocira, i molim vas da to uzmete ubuduće u obzir. Hvala
Pozdrav
janlana: ” hvala svima koji si mi jučer omogučili da nenamjenski kredit pbz-a iskoristim pametnije nego cijeli HT . 10 x 10,500 kupljeno !! prodaja za godinu dana ! cijena ? sitnica ! 20 K naviše ! puno pozdrava ” Kolega, nemojte reći “zaradit ću 20k kuna na IGH”, bolje recite “zaradit ću PUNO na IGH”. Lijepše izgleda. Dobar upad na 10.5k, svaka čast. I vama puno pozdrava i sretno. Vidimo se za godinu dana, makar bi ja rekao i za koju godinu više.
Mislio sam reci da ce cijena biti iznad 20 K, ali dobro.
Hvala kolega na cestitkama .
Uspio sam se dokopati brokera, negdje iz austrijskih alpa nakon 35 minuta cekanja na mobitelu.
A ovaj odgovor ide sa int.caffea i Njemacke ( vidi se da nemaju nase kvacice).
S obzirom da sam sada u nasih 5 najjacih zidara , NADAM SE DOBROJ GRADITELJSKOJ JESENI ,PA
I ZIMI .
Mislim da smo danas krenuli !!
A sto se kredita tice , on je na 10 godina ???
Pa ako ostavim to i duze od godine , ljudi moji , ovo moze osigurati najljepsu penziju.
*bingo*: ” Glasnogovorniče, daj reci samo za taj “poslić” (neke informacije imam), na koji misliš, na onaj što će se vani dobit ili onaj kod nas? ” Kolega, vi bi sad da sutra ode do 20k kuna, e pa nije to samo tako. Ja mislio guštati još par mjeseci prije toga. Mislim da ćemo dobiti posao vani i kod nas. [smiley11]
Nije me bilo cijeli dan pa imam što vidjeti, lijepo smo krenuli [smiley2].
Kolega Von Braun nemoj tako, mislim da imam dobre informacije te sam kao građevinac jako dobro upućen u projekte IGH samo neznam koji će prije krenuti. Duže vrijeme sam u ovoj dionici “te nisam mislio da ode do 20k”.
Nije me bilo cijeli dan pa imam što vidjeti, lijepo smo krenuli [smiley2].
Kolega Von Braun nemoj tako, mislim da imam dobre informacije te sam kao građevinac jako dobro upućen u projekte IGH samo neznam koji će prije krenuti. Duže vrijeme sam u ovoj dionici “te nisam mislio da ode do 20k”.
Jako mi je drago da i vi kolega znate i imate dobre informacije, i da vam je to struka.
Mislim da još nije vrijeme za nove vijesti, sve dok se ne riješi ova trakavica THT-a.
Do tad bi mogli doći natrag do ATH u jesen, a jesen se IGH pušta s lanca.
Ja sam zadovoljan sa današnjim danom.