Kolega mrrichi
Evo za vas jedan graf, kad se vec hvatate brojanja valovao…
Hoce li biti ovako
Je li ovo bila samo korekcija prema gore prije potpunog devastiranja?
Kolega sa svojim stručanim savjetima uistinu pridonosi svim čitateljima ovoga foruma.. Odlična tehnička analiza, trebalo vam je puno truda za ovo..
jako dobro uočeno kolega delux [thumbsup]
izvrsno ste to uočili kolega loto [thumbsup]
neko je dobro podilija jedinice…
malo sam vam popravija ocjene…
Khmm je na temi tehnička analiza da svoje mišljenje…
svako za sebe kupuje i prodaje…
mislim da bi neki jeftinije kupovali…
69tuzan
69tuzan
bilo bi dobro kad bi se mogli pročitat komentari pojedih nikova unazad tri miseca…
ja sam recimo dugoročno tipova na HT, IGH i KSST… čini mi se da nisam falija…
a kratkoročno je bilo svašta…ipak mi je nekako najdraža suva lova…
evo samo da se pohvalim… bacite pogled na KSST…
evo opet da se pohvalim… vidim da ste danas dobro bacili pogled na KSST…
moga sam se pohvalit i sa HT i IGH… već su odradile svoje…
ali evo priznajem da njih i BLJE lagano skupljam…jer očekujem opet…
————————————————————————————————————————-
evo pribacujem best buy komentar
Vidjet cemo gdje ce gradjevinari u slijedecem periodu, a gdje CROS.
Kolega mrrichi
Evo za vas jedan graf, kad se vec hvatate brojanja valovao…
Hoce li biti ovako
Je li ovo bila samo korekcija prema gore prije potpunog devastiranja?
Vidjet cemo gdje ce gradjevinari u slijedecem periodu, a gdje CROS.
Ukoliko CROS ide u privatizaciju mogao bi visoko, ali građevinari su jedno, a IGH drugo.
Za razliku od ostalih građevinara IGH je debelo prenapuhan, nekoliko puta ne samo postotaka, a tome u prilog ide i P/E koji je 92, možda najveći na Crobexu.
Dug IGH ostaje 234%.
Ono što za sada samo spašava IGH je malo broj dionica na tržištu, ali ako dođe do dokapa, a to je vrlo izvjesno mogla bi biti velika korekcija .
Za razliku od ostalih građevinara IGH je debelo prenapuhan, nekoliko puta ne samo postotaka, a tome u prilog ide i[/u] P/E koji je 92, možda najveći na Crobexu.
Dug IGH ostaje 234%.
Ono što za sada samo spašava IGH je malo broj dionica na tržištu, ali ako dođe do dokapa, a to je vrlo izvjesno mogla bi biti velika korekcija .
Kolega Loris
Moram reagirati na dio tvojih izjava…
Dug ne ostaje na cca 234%…dug je u godini dana smanjen sa 335% na tih 234..to je velika razlika
A šta reći za izjavu da IGH spašava mali broj dionica na tržištu..uz free float faktor od 90%???
A ako dođe do dokapa?
Samo o modelu dokapitalizacije ovisi da li će doći do rasta ili pada cijene a ne o dokapu kao takvom.
Ja se ne sjećam ni jednog dokapa na kojem sam izgubio a sudjelovao sam u nekoliko..
Ako misliš na svoju miljenicu i rasplet tamo…ona dionica ne bi trebala biti pokazatelj nikakvi.
Ono nije bio dokap..ono je bilo prelamanje dugova, neki čudan oblik kompenzacije gdje su kooperantima za loše urađeni, nekvalitetan i nadasve skup posao platili bezvrijednim papirima.
Za razliku od ostalih građevinara IGH je debelo prenapuhan, nekoliko puta ne samo postotaka, a tome u prilog ide i[/u] P/E koji je 92, možda najveći na Crobexu.
Dug IGH ostaje 234%.
Kolega Loris
Moram reagirati na dio tvojih izjava…
Dug ne ostaje na cca 234%…dug je u godini dana smanjen sa 335% na tih 234..to je velika razlika
A šta reći za izjavu da IGH spašava mali broj dionica na tržištu..uz free float faktor od 90%???
A ako dođe do dokapa?
Samo o modelu dokapitalizacije ovisi da li će doći do rasta ili pada cijene a ne o dokapu kao takvom.
Ja se ne sjećam ni jednog dokapa na kojem sam izgubio a sudjelovao sam u nekoliko..
Ako misliš na svoju miljenicu i rasplet tamo…ona dionica ne bi trebala biti pokazatelj nikakvi.
Ono nije bio dokap..ono je bilo prelamanje dugova, neki čudan oblik kompenzacije gdje su kooperantima za loše urađeni, nekvalitetan i nadasve skup posao platili bezvrijednim papirima.
[/quote]
Nemojte se truditi lime,Loris misli da je nesto naucio,ali svakom izjavom se sve vise i vise sramoti.
Stoga,pustite ih da brbljaju.
[/quote]
Nemojte se truditi lime,Loris misli da je nesto naucio,ali svakom izjavom se sve vise i vise sramoti.
Stoga,pustite ih da brbljaju.
[/quote]
Pa ni ne trudim se..malo ga zezam, to je sve
Vidiš da on ne razlikuje dug od duga u odnosu na kapital ili u odnosu na bilo šta drugo
Da razlikuje onda bi dug(tako je napisao)naveo cifrom a ne posototno..
Kolega Loris prenese pet suhoparnih brojki sa portala mojedionice i misli da je to to
Onda uloži svoje teško zarađene pare u krivo i to po modelu..moje pjesme, moji snovi
Pa se čudi u konačnici, ljuti se,svađa, spama i dosađuje..
Da ne bi bilo zabune..ne posjedujem dionice IGH trenutno niti pratim redovito kakvo je tamo stanje(ponešto znam..dojave mi povremeno kakvu novu info, ali ni približno dovoljno da bi išta konkretno rekao)a izvješće nisam ni pogledao i ne bi znao kakvo je..
kolega lime, naravno i 333
vrlo ste sigurni u moje neznanje ???
Uzmimo samo jedan relevantan fundament P/E , a koji je neviđenih 92 umjesto normalnih 15-25 ili odličnih 2-5.
IGH je dobra tvtka s pametnim ljudima, ali cijena dionice IGH je bliža znastvenoj fantastici nego zemlji. Ovdje je pitanje samo tko će prije deblje potegnuti po bidu, a onda će dionica nadolje kao kula od karata.
To samo po sebi govori da je dionica minimalno 4 puta, a relano 5 puta skuplja nego bi trebala biti prema svim ostalim dionicama na burzi, ili u prijevodu daleko najskuplja dionica za ono što nudi.
Uostalom na strani prije imate lijepi graf gosp. Deluxa, a koji upravo to potvrđuje .
Znači samo je pitanje kada će sve doći na svoje mjesto, a evo i Hanfa vam je obvezala vašeg zaštitinika ove dionice ili Jadran kapitala da uskladi svoje poslovanje s zakonom .
P.S. kao i LIme, nemam i neću imati više IGH !
kolega lime, naravno i 333
vrlo ste sigurni u moje neznanje ???
Uzmimo samo jedan relevantan fundament P/E , a koji je neviđenih 92 umjesto normalnih 15-25 ili odličnih 2-5.
IGH je dobra tvtka s pametnim ljudima, ali cijena dionice IGH je bliža znastvenoj fantastici nego zemlji. Ovdje je pitanje samo tko će prije deblje potegnuti po bidu, a onda će dionica nadolje kao kula od karata.
To samo po sebi govori da je dionica minimalno 4 puta, a relano 5 puta skuplja nego bi trebala biti prema svim ostalim dionicama na burzi, ili u prijevodu daleko najskuplja dionica za ono što nudi.
Uostalom na strani prije imate lijepi graf gosp. Deluxa, a koji upravo to potvrđuje .
Znači samo je pitanje kada će sve doći na svoje mjesto, a evo i Hanfa vam je obvezala vašeg zaštitinika ove dionice ili Jadran kapitala da uskladi svoje poslovanje s zakonom .
P.S. kao i LIme, nemam i neću imati više IGH !
loris kad neznaš šta da pišeš onda to ne radi na ovoj temi