IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ka

http://www.vecernji.hr/regije/dogradnja-sibenske-luke-konstruktoru-a-nadzor-igh-u-clanak-252334

kako nitko od forumasa nije primjetio ovaj tekst u vecernjem ,jučer objavljen,a nije za bacit.Ovo je korak naprijed.Samo tiho i polako igh je zapalio fitilj.
[/quote]
čudno! Zato je jučer bila kupnja.
Sutra nas ova i ostale vijesti drže na nuli dok će Dlkv i Ingra biti u debelom crvenom

[/quote]

kad ZSE tone, onda će sve tonuti! nemoj se čuditi negativnoj blokadi na IGH sutra i idučih dana [embarass]

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

E moj cekicu trebas ti jos puno toga uciti. IGH ce malo ici dole, a poslje ide jako, jako gore….

ka

http://www.vecernji.hr/regije/dogradnja-sibenske-luke-konstruktoru-a-nadzor-igh-u-clanak-252334

kako nitko od forumasa nije primjetio ovaj tekst u vecernjem ,jučer objavljen,a nije za bacit.Ovo je korak naprijed.Samo tiho i polako igh je zapalio fitilj.
[/quote]
Sutra nas ova i ostale vijesti drže na nuli dok će Dlkv i Ingra biti u debelom crvenom

[/quote]

kad ZSE tone, onda će sve tonuti! nemoj se čuditi negativnoj blokadi na IGH sutra i idučih dana [embarass]
[/quote]

E moj cekicu trebas ti jos puno toga uciti. IGH ce malo ici dole, a poslje ide jako, jako gore….

ka

[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Upravo tako kolega Richi, ali nevjerujem u dolje ista jer nema razloga.Ovdje dolazi do polarizacije i IGh postaje istinski lider gardjevinskog sektora iako nije gradjevinac.Dobar dio novca iz ostalih gradjevinaca ide u IGH kao i iz INE I osobito HT..hm da. i velika je lova usla u BELJE ALI nakon ovakvog ocajnog gubitka, jos veca lova ce izici iz njega te biti ukovana ovdje…eh da je sada koja dobra vijest za IGh a love u izobilju.. [thumbsup]..idemo svi u istinski blue chip-IGH..hmm da netko je ovdje napisao da ce IGH zamjeniti INU..sve sam blize ovoj pretpostavci…

pa ako gledamo rezultate , jos je i IGH najbolje prosao od svih nazovi gradjevinara, a valjda dolaze bolji dani, najgore bi trebalo da je proslo.

ovo je prava dionica i odlično se nosi sa ovom rasprodajem,jos jednom potvrđuje svoju stabilnost

pa ako gledamo rezultate , jos je i IGH najbolje prosao od svih nazovi gradjevinara, a valjda dolaze bolji dani, najgore bi trebalo da je proslo.

ne samo da je najbolje prošao, nego će ostati stabilna i na kraju ovog nepovoljnog tjedna… !

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

ajde ne drukajte nepotrebno, nešto malo sam i ja kupija ovih dana… [rolleyes]
a sad se iskreno nadam da će zatresti malo jače…bar do 1.400,00 kn…
moram priznat da mi ponestaje sredstava, i neću čekat na 1.700,00 kn…
tu planiram iskrcat određenu količinu [thumbsup] kako bi ponovo kupio na 1.400,00 kn… [cool]

šta se ovo događa… [huh]
nema komentara,drukanja,ničega…
kakvo je ovo trgovanje danas…
ništa, samo da temu pribacim na prvu stranicu…
ova dionica to svakako zaslužuje…
[/quote]

šta se ovo događa… [shocked]
otkad sam ono gori napisa, ne da je streslo cili crobex, nego niko ne zna kad će stat…
samo IGH ne mrda… šta znači projektirat dobre temelje, i nadzirat njihovu izgradnju… [thumbsup]
sad samo priželjkujem dobru buru inače nikad više ni na 1.700,00 kn [lol]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

do cekica sam podilija svima 100%, a njemu naravno asa… [tongue]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

vidim da se ovdje i dalje prodaju laže i šaralaže o uspješnoj firmi…ali kad ubrzo balončina IGH pukne čut će se do Dubrovnika [bye]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

vidim da se ovdje i dalje prodaju laže i šaralaže o uspješnoj firmi…ali kad ubrzo balončina IGH pukne čut će se do Dubrovnika [bye]

mislim da ces prije ti nego igh.oprosti na izrazu

čovik moj, otkad si se javija vidim kako se dile ocjene…
ali javi se još koji put jer od tvog javljanja uvik neko lagano kupuje… [thumbsup]
[/quote]

ajde molim te za komentar, jer vidiš da nakon mog neko lagano prodaje…

INSTITUT IGH, D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A 14.02.2011.

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.571 2,88 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.313 2,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 3.429 2,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 3.101 1,96 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ĐUKAN PETAR 2.616 1,65 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 2.199 1,39 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.966 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. STOJAN ANTE 1.525 0,96 Osnovni račun MOKOŠICA, HRVATSKA
10. ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI 1.497 0,94 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 28,57

INSTITUT IGH, D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A 16.02.2011.

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.313 2,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.276 2,70 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 3.429 2,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 3.101 1,96 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ĐUKAN PETAR 2.616 1,65 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 2.199 1,39 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.966 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. STOJAN ANTE 1.525 0,96 Osnovni račun MOKOŠICA, HRVATSKA
10. ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI 1.497 0,94 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 28,38

znači onaj gori pod 2 proda oko 300 komada i pa na broj 3…

New Report

Close