Sad malo kokošarenja na prodaji…
Kolege misle da je ovo privremeni rast, i da će nadokupiti po nižoj cijeni.
Tako sam i ja radio prije dok se nisam opametio.
IGH tek stiže prem staroj ATH. Ko je ušao, neka uživa.[smiley11]
To su oni koji misle ‘ubost’ još koji paketić HT-a.Bit će im na knap.Tri dana do isplate na račun…pa ovo pa ono…Valjda će stić…
kad se za HT prijavi dosta više od 130k pučana, pa paketi budu manji, pa cijena bude veća, pa zarada manja od očekivane, pa se ekipa ne stigne vratit na vrijeme u dionice koji se prodali (kao npr. IGH) bit će lagani pušing rođo. Da lagani
Ja nadokupio po 11.6k……..idemo gore….
Majstore pa ti imaš 90% isti portfelj kao ja![smiley2]
To su oni koji misle ‘ubost’ još koji paketić HT-a.Bit će im na knap.Tri dana do isplate na račun…pa ovo pa ono…Valjda će stić…
A čujte kolega, špekulacija je u igri.
Ne vjerujem da će IGH ostati na ovoj cijeni.
Za 2.tjedan kad ovi koji prodaju IGH izađu iz naknadno kupljenog THT-a, postoji mogučnost da se cijena vrati na
13k kuna, pa neka sami izračunaju što ima se više isplati.
A tek još stiže jedan veliki posao.
briga me za neki novi posao, otkad je bila na 14.000 tj na ATH doslo je bar pet poslova a mi smo ispod 12k, stoga…
Von Braun mislim da ce tht zarada biti oko 20-25% a u slucaju da srezu pakete znaci i ispod 20%…. nisam siguran da se isplati sad prodavati igh u svakom slucaju kao uostalom i vecinu dionica.
ipak, ja upisujem dva paketa od casha koji sam davno spremio ali na brokerskom rachunu sam na nuli:)
Ajde više nešto konkretnije o tom velikom poslu
Pitajte glasnogovornika, on zna sve.
A za kolegu jahhy-a……k/p
zahvaljujem kolega, unatoc losem omjeru u prvih pet i dalje rastemo, pomalo nelogicno ali omjer je jos nelogicniji 😛
Von Braun:
”
Ja nadokupio po 11.6k……..idemo gore….
”
Majstore pa ti imaš 90% isti portfelj kao ja![smiley2]
I ja se nadam. E da nas je više takvih.[smiley11]