IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zanimljivo je ovo sa nadom dimić….
vrlo logično zašto je to kupljeno od keruma….

Evo, i Večernji se raspisao:

Prebijanje računa
Željko Kerum prodao Juri Radiću pola "Nade Dimić" za 31,3 mil. kn

Vaš link

Institut IGH Jure Radića kupio je od Željka Keruma 50 posto udjela u tvrtki Elpida, koja je vlasnik velikog investicijskog projekta "Nada Dimić" u strogom središtu Zagreba. Vrijednost prijenosa polovice vlasničkog udjela iznosi 31,3 milijuna kuna, izvijestili su danas iz Instituta IGH Zagrebačku burzu i Hanfu. Nakon ove transakcije Institut IGH i Stipić grupa imaju po 50 posto udjela u Elpidi, čime se, kažu u IGH, nastavlja suradnja dviju kompanija u investicijskom razvoju projekata.

Iz Instituta IGH su danas, također putem Zagrebačke burze, izvijestili da su 100 posto udjela u društvu Kila prenijeli na Igora Sapunara za 40,25 milijuna kuna.

Sapunar je nećak Željka Keruma i investitor projekta Kila, gradnje POS-ovih stanova u Splitu, vrijedne 75 milijuna eura.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Bit će na tom zemljištu ogromna zarada za IGH a normalno i rast dionice na radost nas malih dioničara .

Bit će na tom zemljištu ogromna zarada za IGH a normalno i rast dionice na radost nas malih dioničara .

ma kakav rast, balončina se ispuhava, samo nije još ekipa skužila!

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

ma kakav rast, balončina se ispuhava, samo nije još ekipa skužila!

to bi ti htio.. cekaj kad ekipa skuzi… 🙂

Ajde od ovih drukera ovdje neka mi neko odgovori zašto ne kupujete pa imate lijepe količine do 2300.???
Vidite da vam niko ne prodaje zato lupi brate po asku na veselje [lol]

Ili niste sigurni u ono što pričate???

šta se ovo događa…
pa neće nijedan druker da odgovori… [undecid]
evo onda ja… [thumbsup]
već sam prije napisa da imam dionice kupljene na sramotno niskim cijenama…
po načinu kupnje (moje skromno mišljenje) vidjelo se kupuje i neko malo krupniji…
tehničari kažu target 2.300,00-2.500,00 kn…i to je dostignuto…
na razini 2.400,00 kn neko je krupno kupova, ali nažalost je posusta…
na razini 2.000,00 kn ponovo je sta u obranu i zadrža balončinu…
neki su drukali da ide na 1.400,00 kn…
ja jadan osta na 1.700,00 kn… [lol]
e sad tehničari kažu target 2.800,00-3.000,00 kn…
a nakon smirivanja kakvo vidimo ovih dana target 4.200,00 kn… [cool]
svako ima svoj način (stil [shocked]) trgovanja…

nisam siguran šta pričam…ali ako si čita moje komentare moga si zaključit da nisam druka…
[/quote]

evo vidiš kako nam neko lipo prodaje… [kiss]
nisam intezivno danas pratija, lip je dan puno svita na kavi, pa dok se svakom javiš…
ali vidija sam 200 komada na prodaji, di je nesta…
ma nije valjda i on otiša na kavu…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

nešto ne valja…
do 2.500,00 kn ima oko 600 komada plus ovih 200 šta je nestalo…
Jure prikini s dijetom i lipo odi negdi na ručak, samo nemoj u kineski restoran to bi bilo previše… [lol]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Ruši se cijena, al ask je i dalje šupalj, ide to natrag opet…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ruši se cijena, al ask je i dalje šupalj, ide to natrag opet…

Natrag na 2500 ?

Ekipa, IGH je u slobodnom padu, možda je vrijeme da pozovete Seebiz ?

Evo naslova : Radić i Kina u pregovorima u opuštenoj atmosferi Zračne luke Zagreb.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ekipa, IGH je u slobodnom padu, možda je vrijeme da pozovete Seebiz ?

Evo naslova : Radić i Kina u pregovorima u opuštenoj atmosferi Zračne luke Zagreb.

Dajte ljudi ne lupetajte gluposti, koji slobodni padovi , kojih 7000. Pustite te vaše puste želje. To što neko želi je drugo od onog onog što se događa. Ovaj tijek događanja je sasvim normalan nakon što je cijena porasla u 2 mjeseca za 100 %. Mora se osloboditi energija nakon rasta . Mislim da je srednjeročno trend i dalje rastući a kratkoročno stagnirajući. Moja je prognoza ovako još kojih 2-3 tjedna nakon čega sljedi novi rast.

Pitat cu Vas o trendu dionice ??
– Za 2 tjedna kad se objavi
natječaj J.P.partnerstva za zračnu luku !!

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

New Report

Close