IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bok ekipa,

Što mislite o (pre)optimističnim procjenama sa nekih drugih foruma da bi IGH mogao doći do 7.000 do kraja godine? Meni se to čini kao SF, pogotovo ako rezultati izbora budu onakvi kakvi se očekuju…

Bok ekipa,

Što mislite o (pre)optimističnim procjenama sa nekih drugih foruma da bi IGH mogao doći do 7.000 do kraja godine? Meni se to čini kao SF, pogotovo ako rezultati izbora budu onakvi kakvi se očekuju…

Ako se zavrti projekt CG i Zagrebacki pleso cijenu dionice od 6-7000 kn ces gledati do kraja 5 mjeseca ove godine.Ovaj drugi projekat po mom misljenju nije upitan iako mislim da bi cijena mogla biti oko 2500-2800 do kraja veljace prije objave ovih vijesti.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Sve je jasno..nema prodaje..kinezi dostavljaju za dva tjedna ponudu za Bar-Boljare, projekti i analize tla igh su spremni.
Pelješac se mora nastavit graditi zbog viših interesa..
Naše je čekati i zaraditi.

btw, projekti i analize tla nisu spremne. ne pisi gluposti. kad je to napravljeno? jel ti znas sto je to uopce? koliko to traje za takvu cestu? to ce igh tek radit, ako do ugovora dodje. pa to i jeste posao igh. plus nadzor. sto ti mislis da ce igh radit s kinezima ako su "projekti i analize tla" vec gotove? i, opet btw, nece to radit s kinezima i za kineze, vec za crnogorsku vladu.

Ono što je također bitno da od svih kompanija u građevinskomm sektoru ostvaruje najveći profit
i s najmanje rizika funkcionira ( strojevi, cijene cementa,kamenolomi, koncesije, jednokratni elementi ,skladištenja,transporti itd.)
Sve to IGH nema ,ima odlične stručnjake, znanje,certifikate bez čega se ne može.

ma evo baš nam fali Glasnogovornik IGH na neodređeno

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Bok ekipa,

Ako se zavrti projekt CG i Zagrebacki pleso cijenu dionice od 6-7000 kn ces gledati do kraja 5 mjeseca ove godine.Ovaj drugi projekat po mom misljenju nije upitan iako mislim da bi cijena mogla biti oko 2500-2800 do kraja veljace prije objave ovih vijesti.

lp
[/quote]
Slažem se s vašim razmišljanjem o 7.000 kuna po dionici IGH ali mislim da će to biti puno prije kraja godine .

Bok ekipa,

lp
[/quote]
Slažem se s vašim razmišljanjem o 7.000 kuna po dionici IGH ali mislim da će to biti puno prije kraja godine .
[/quote]

I ja sam sklon ovoj tezi..u slucaju da ubodemo CG idemo na tisucu eur a bez toga 5500,
i svakako prije nove godine,
lp

Koji je interes kineza za suradnju sa igh?
Misliš da nemaju struku i znanje..
Crnogorska vlada traži brzinu, izgubili su već puno vremena.. Bez rezultata.
Igh je učinio potrebite predradnje..

Po pričanju Zg kamionđija, Pleso već gotova stvar

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/QZkP25xeVKdKzd7by48Chg==.pdf

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Danas je IGH nešto aktivan

Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Radi Jure svaki dan nešto ali u tišini. Šta bi na kraju sa onom Zagrebčankom i onim nesrećnikom Bandićem?

who dares, wins

Danas je IGH nešto aktivan

Vaš link

moram priznati da mi se ova zamjena projekata sa Kerumom sviđa!

New Report

Close