IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Istina je da dionica IGH raste ali presporo kao da ju većina ulagača još nije prepoznala kao dionicu broj 1 na našem tržištu , i jedinu i pravu zamjenu za dionicu INE .

INGRA tone sve jače….zadnji put kad se to desilo povuklo je sve građevince na dno, IGH na 1150 kn. hoće li se povijest opet ponoviti?

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

INGRA tone sve jače….zadnji put kad se to desilo povuklo je sve građevince na dno, IGH na 1150 kn. hoće li se povijest opet ponoviti?

Normalno da neće pogledaj zelenilo na europskim burzama nema zime stiže proljeće a s njim i Pelješački most , i drugi veliki građevinski poslovi i rast građevinara .

naravno,
pa vidiš kako raste HT i vuče za sobom OPTE… [lol]
a šta drugo da napišem… [embarass]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

pa kakve veze sad ima ingra sa igh

Vidim da sindikati sve jace drukaju kako bi mogli jeftino dokupiti.

56 komada protrgovanih do 15:36. neki komentar?

sajam u benkovcu napravi veci promet u prvih 10 minuta od otvaranja….

lp

buksa

"Day after yesterday"

Istina je da dionica IGH raste ali presporo kao da ju većina ulagača još nije prepoznala kao dionicu broj 1 na našem tržištu , i jedinu i pravu zamjenu za dionicu INE .

IGH je narastao 100% od dna, a bio je i više u dva mjeseca.
Da mi je znati što onda znači brzo?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

IGH je narastao 100% od dna, a bio je i više u dva mjeseca.
Da mi je znati što onda znači brzo?
[/quote]

El presidente,

Brzo bi znacilo 500%-800% a realno bi bilo oko 1000000%

lp

buksa [bye]

"Day after yesterday"

Bez obzira sto je tako mala prodaja, IGH raste! Ostale dionice bi sa tako malim prometom zasigirno padale. Samo je pitanje dana kada ce poletit. Ovo je dionica za duge staze, a dobit je osigurana!

Fitilj je ovdje zapaljen samo triba vidit oće li bit eksplozije ali mislim da bi mogla bit ovaj tjedan.Ovdje nije bitno kad ce igh dobit posao nego kad ce izaći vjest pa makar bila i lazna.Nije bitno na kojim osnovama al bitno da raste jedino me to sad zanima al ne samo mene…

Sve je jasno..nema prodaje..kinezi dostavljaju za dva tjedna ponudu za Bar-Boljare, projekti i analize tla igh su spremni.
Pelješac se mora nastavit graditi zbog viših interesa..
Naše je čekati i zaraditi.

New Report

Close