Ja prodao, 10ak % u par dana mi je dosta
Takav rast je prebrz, mala korekcija vrlo vjerojatna
Kad padne ponovno kupujem [smiley]
hvala na pokolonu,
vidimo se na 5500 a vama i na 1700 bi bilo puno jer su mnogi znanci ovdje cekali na 700
[/quote]
Dogovoreno, vidimo se na 5500
Samo mi je žao što ćete vi tada imati zaradu nešto veću od 100% a ja ću jahajući na valovima zaraditi 500-1000% [thumbsup]
10. ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI 1.497 0,94 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
O ovome se vodila polemika prije 10-tak dana, odnosno da li je ovaj dioničar prodao ili nije prodao svoje dionice.
Kako stvari stoje nije prodavao ništa a isto je vidljivo iz SDA
očito je onda prodavao netko iznad njih i ispao iz top 10 kad su se oni ponovo pojavili?
Da ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D., skrbnicki je prodavao. Odv drustvo posjeduje 1497 dionica, a prije prodaje erste je imala 1512 dionica tako da to nije nista strasno.
lp
10. ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI 1.497 0,94 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
O ovome se vodila polemika prije 10-tak dana, odnosno da li je ovaj dioničar prodao ili nije prodao svoje dionice.
Kako stvari stoje nije prodavao ništa a isto je vidljivo iz SDA
očito je onda prodavao netko iznad njih i ispao iz top 10 kad su se oni ponovo pojavili?
[/quote]
Činjenica je slijedeće:
– igh neuspješno porvodi restrukturiranje i malo po malo vraća svoje dugove
– a dugove vraća prodajom starih zaliha dobiti i to već traje jako, jako, jakooooo dugo.
Firma je burzu iskoristila na pravi način b]
Ocijena 5 za domišljatost sa Jadran kapitalom
Međutim postavlja se tisuću pitanja tipa:
– tko je sve skupio na tisuće raspodanih dionica ????
– zašto mirovinac rasprodaje svoje dionice?
– čime se zapravo IGH bavi ?????????????
– zašto misliti da će IGH donijeti neke velike poslove (samo rekla kazala najave,
konkretno malo ili nimalo poslova)?
– zašto očekivati od uprave da će potpisati nove ugovore (samo najave i sl.)?
– i još stotine a možda i milijune ZAŠTO.?
Generalno ako firma počne sklapati stvarne poslove (a ne ono bit će , možda, razgovara se , vidjet ćemo i sl.) onda bi mogla stvarati višak vrijednosti koji će dizati vrijednost firme a dugoročno i dionicu.
U suprotnome ovo je zadnji vlak da se nešto promjeni jer će i on brzo otići a novi možda neće nikad stići (mislim za mnoge dioničare)
Osobno nemam nikakav interes prema dionici IGH, niti ih imam niti ih namjeravam kupovati u kratkom roku (1-6 mjeseci), međutim volio bi da počnu jako rasti i to najviše zbog vojske malih ulagača koja se slila u ovu dionicu nakon ponora sa 3000kn na niže.
P.S u kojem SKD u piše da odvjetničko društvo nije prodalo ?? U našem piše obrnuto !
Znate li vi onu staru: Kupi na glasinama, prodaj na vjestima.
A glasina ima puno od Plesa, CG, BIH i elektrane.
Sto se tice odvjetnickog ureda na skdd.hr lijepo pise da oni nisu prodali:
lp
Činjenica je slijedeće:
– igh neuspješno porvodi restrukturiranje i malo po malo vraća svoje dugove
– a dugove vraća prodajom starih zaliha dobiti i to već traje jako, jako, jakooooo dugo.
Firma je burzu iskoristila na pravi način b]
Ocijena 5 za domišljatost sa Jadran kapitalom
Međutim postavlja se tisuću pitanja tipa:
– tko je sve skupio na tisuće raspodanih dionica ????
– zašto mirovinac rasprodaje svoje dionice?
– čime se zapravo IGH bavi ?????????????
– zašto misliti da će IGH donijeti neke velike poslove (samo rekla kazala najave,
konkretno malo ili nimalo poslova)?
– zašto očekivati od uprave da će potpisati nove ugovore (samo najave i sl.)?
– i još stotine a možda i milijune ZAŠTO.?
Generalno ako firma počne sklapati stvarne poslove (a ne ono bit će , možda, razgovara se , vidjet ćemo i sl.) onda bi mogla stvarati višak vrijednosti koji će dizati vrijednost firme a dugoročno i dionicu.
U suprotnome ovo je zadnji vlak da se nešto promjeni jer će i on brzo otići a novi možda neće nikad stići (mislim za mnoge dioničare)
Osobno nemam nikakav interes prema dionici IGH, niti ih imam niti ih namjeravam kupovati u kratkom roku (1-6 mjeseci), međutim volio bi da počnu jako rasti i to najviše zbog vojske malih ulagača koja se slila u ovu dionicu nakon ponora sa 3000kn na niže.
P.S u kojem SKD u piše da odvjetničko društvo nije prodalo ?? U našem piše obrnuto !
Sada i ja vidim da su partneri opet unutra, a da je skrbnički Erste prodao.
Zanimljivo jer očito je bila greška kada su napisali da su sve prodali partneri odnosno Dropulić.
Međutim to je dobra vijest za IGH da Dropulić nije izašla.
Ovaj gornji post je post kolege Gorana koji ga je slučajno pogrešno napisao na Ingri pa sam samo ispravio teme foruma.
Sada i ja vidim da su partneri opet unutra, a da je skrbnički Erste prodao.
Zanimljivo jer očito je bila greška kada su napisali da su sve prodali partneri odnosno Dropulić.
Međutim to je dobra vijest za IGH da Dropulić nije izašla.
Ovaj gornji post je post kolege Gorana koji ga je slučajno pogrešno napisao na Ingri pa sam samo ispravio teme foruma.
Kolega Loris,
Vi očigledno mene kao člana ovog foruma niste dobor upoznali.
Nemam je ništa protiv bilo koje dionice a dionice koje me jedino zanimaju su PTKM-R-A, HT-R-A i IGH-r-a, na ostalim temama pišem sporadično, a u zadnjih 2 godine napravio sam 3 transakcije.
Vi kako god želite, ali ja formu smatram mjesto gdje možemo.
– nešto naučiti
– možemo se virtualno družiti
– možemo podijeliti svoja mišljenja
p.s.
IGH i INGRA su različite firme a i dionice a za razliku od IGH , ingra ima jasniju strukturu dioničara (to je ono što vas je spasilo u ovom teškim vremenima)
Šta ti je stabilna dionica.. 🙂
Imam osjecaj da se ceka da eksplodira.
I ja cekam 🙂
şamo jedna vijest dize nas na 2500 kn,mozda je to i sutra