http://www.poslovni.hr/vijesti/grupa-igh-s-dobiti-od-289-milijuna-kuna-170696.aspx
Usporedbe radi, kompanija je godinu ranije bilježila kvartalni gubitak od 28,70 milijuna kuna.
Ovo je vise nego dobro izvjesce u godini u kakvoj smo bili.Cijena dionice opravdava ovu razinu bez kalkulacija o novim poslovima.Ukoliko se dobija koji novi i veliki posao mislim da ce eksplodirati.Ova cijena nije ukalkulirala mogucnost posla u cg ili negdi drugo.Neopravdano je bila podcijenjena previse od ostatka trzista .Sad ce se honorirat na burzi svaki posao ,mislim da je dno ovdje davno dotaknuto i strpljive cekaju lipi dani u ovoj dionici.
izvješće je tako-tako, ni smrdi ni miriši, a teško da opradava cijenu IGH iznad 2000 kn
izvješće je tako-tako, ni smrdi ni miriši, a teško da opradava cijenu IGH iznad 2000 kn
Kolega očito je da nemate ovu dionicu, predviđali ste i 700 k ne tako davno, dali bi tada kupili.Vjerovatno nebih,a kobi vama svima ugodio.Te vam nevalja projekat nove zračne luke , te termoelektrana, te CG ,Svuda urote.Pa nečitajte i nekomentirajte ako niste unutra.Nije vam još kasno kupite bar jednu, uspio sam kolegu Vranju nagovorit-kaže daje kupio.
HAHAHA,cuj ovoga…Jadno kolega,jadno.
Iskreno,nisam ocekivao dobit,ali ovo bi mogao biti pokretac za neki mali rast i stabilizaciju cijene.
Sve u svemu ,zadovoljan sam.
HAHAHA,cuj ovoga…Jadno kolega,jadno.
Iskreno,nisam ocekivao dobit,ali ovo bi mogao biti pokretac za neki mali rast i stabilizaciju cijene.
Sve u svemu ,zadovoljan sam.
[/quote]
Premijerka je najavila sve silne projekte za ovu i iduću godinu. Zna se koja firma je glavni akter za ta pitanja jer kako i sami kažu: "gotovo da nema niti jednog objekta, ceste, tunela ili mosta u Hrvatskoj za koji upravo IGH nije radio projektiranje ili nadzor, kontrolirao kvalitetu gradnje, izrađivao studije ili davao stručna mišljenja i vještačenja".
Eno Thnk raste, sve raste ali igh kao stoji. neće dugo.
neko stavio primamljivu kupnju na 2,110,00, mislim oko 83 komada i lagano se topi, ljudi lagano prodaju., jos malo pa nestalo..
Kakko je netko lijepo pomeo prodaju sve do 2100
neko stavio primamljivu kupnju na 2,110,00, mislim oko 83 komada i lagano se topi, ljudi lagano prodaju., jos malo pa nestalo..
šta se ovo događa… [shocked]
zašto taj nema strpljenja…
pa ovdje stručnjaci kažu da to ide 1.400,00-1.700,00kn… [lol]
još kad se makne s prodaje onih 133 komada…
a možda je ovaj kupova po 2.400,00 kn prije neki dan,pa sad dokupljuje…
čekam ja i dalje na 1.700,00 kn… [kiss]
šta se ovo događa… [cool]
čini mi se da bi tribalo platit Juri marendu… [lol]
a i novinaru bar piće…
čudno niko ne prodaje… a kupnja se lagano slaže…
taman je vrime od obida… biće se čeka da Jure završi… [rolleyes]