…i jos nesto ovako od srca [bye]jer nepodnosim ove drukere koji pljuju na svim temama,a pogotovo kad dionica ima prespektive za rast.
kad sam zbrojijo 2+2 donio sam zakljucak ovaj:
Usao sam full u dionicu i u slucaju da ovo sve propadne cijena dionice je toliko niska da cu sacekat cca 1 godinu i opet ce mi donijeti zaradu,pa i ako padne na 1500 kn opet nisam puno pogrijesio jer TK ce odraditi rast kad-tad.
Da je trenutna cijena IGH sada 5000 kn onda bi dobro promislio sto napraviti,a ovako na 2200 nisam puno pogresijo.
Dali netko moze prognozirati kako ce izvjesce biti u Ponedjeljak?
Pogledajte ovo i bit ce vam jasno.
Naručitelj: ZRAČNA LUKA ZAGREB – prva nagrada na natječaju
http://www.igh.hr/projekti.asp?pID=225
kad bude gotovo bit ce PREKRASNO – Zagreb dobiva jednu od naljepsi Zracnih luka
predlažem da neko zamoli poštovane Khmm i House da stave grafove i da daju jednu podrobniju analizu…
Bojim se da zracna luka nece biti gradena u skoro vrijeme. Za gradnju zl potrrebno je prvo maknuti vojsku jer je ona predvidena na tom dijelu zracne luke. Nakon toga je potrebno srusit kuce na prilazu 23. Osobno poznajem ljude koji zive u tom naselju i nikakve radnje nisu poduzete da se ljude nekako namiri. Oni su obavijesteni prije par godina da ce morat bit iseljeni, medutim nista odonda. IGH raste samo na temelju drugih poslova.
To sa vojskom riješeno je odavno.Kompletno zemljište koje pripada vojsci dano je za izgradnju nove zl.O tome se pisalo još prošlo ljeto.I to nije problem.Pošto rekonstrukcija ide u nekoliko faza prva može početi odmah,a naselje očito ne smeta u toj fazi pa će to riješavati kasnije.
Dali netko moze prognozirati kako ce izvjesce biti u Ponedjeljak?
a otkud ta informacija da izlazi izvjesce u pon….inace ocekuje se otprilike pozitivna nula, ili nesto sitno dobiti, uz pad prihoda!
I ne tako davno…
Povratak JPP-a – prva se po tom modelu gradi Zračna luka Zagreb
Srdačan pozdrav
Pa ne znam baš da li još uvijek ima "budala" koje će ulaziti sa RH u JPP. Najbolji primjer u tome je Arena. Država ne plaća, a traži da je netko drugi financira!