vidim da su argumenti na strani onih koji tvrde da se ide na 1.400,00 – 1.700,00 kn… [cry]
idem i ja tamo… [rolleyes]
a di ću do tada… možda neko ima neki prijedlog… [pray]
mislim se između HT i DLKV… [proud]
Samo bez panike,
U Pon. je cijena bila 20xx kn ,
Ako zanemarimo ove nebuloze jučer i danas ujutro ,
Cijena od cca 2150 je sasvim u redu ,
Nakon neg. blokade jutros imamo tendenciju rasta,
A tko je pametno trejdao , nešto je i zaradio !
Dvije negodne svijeće zaredom (pod uvjetom da cijena ostane na cca sadašnjoj razini ili niže).
RSI opada, Macd se dobro razjapio, jučer ubitačan volumen.
Mislim da je korekcija već krenula. Koliko će trajati, nemam pojma. Max. dubina korekcije cca 1400-1500 (ispod toga nema šanse).
Danas, možda još sutra dan za sell.
Možete me citirati kad ode IGH na 4000. [lol]
[/quote]
Evo taman što sam ovo napisao IGH se zaputio UP.
Puno sreće.
[/quote]
evo taman šta sam ono gori napisa a IGH… [lol]
i osta ja jadan i tuzan na 1.700,00 kn… [cry]
izgleda da ovaj rast IGH ime najviše veze sa zračnom lukom Zagreb. koliko se sjećam, IGH je izradio projekt za to i bio je u fazi traženja partnera radi gradnje, ali je Sanaderova vlada sve stopirala. sad je to odmrznuto jer HDZ-u trebaju pod hitno veliki projekti da pokažu da se Hrvatska pokreće.
jučer još i vijest o uspostavi izravnih zračnih veza HR—–SAD
puno toga se posložilo da bi bilo slučajno…
p.s. zna li netko koja je vrijednost gradnje zračne luke ZG?
izgleda da ovaj rast IGH ime najviše veze sa zračnom lukom Zagreb. koliko se sjećam, IGH je izradio projekt za to i bio je u fazi traženja partnera radi gradnje, ali je Sanaderova vlada sve stopirala. sad je to odmrznuto jer HDZ-u trebaju pod hitno veliki projekti da pokažu da se Hrvatska pokreće.
jučer još i vijest o uspostavi izravnih zračnih veza HR—–SAD
puno toga se posložilo da bi bilo slučajno…
p.s. zna li netko koja je vrijednost gradnje zračne luke ZG?
mislim 300 miliona EUR
šta se ovo događa… [cool]
čini mi se da bi tribalo platit Juri marendu… [lol]
a i novinaru bar piće…
vidim da su argumenti na strani onih koji tvrde da se ide na 1.400,00 – 1.700,00 kn… [cry]
idem i ja tamo… [rolleyes]
a di ću do tada… možda neko ima neki prijedlog… [pray]
mislim se između HT i DLKV… [proud]
evo ispuhava se ova balončina…
[bye]
šta predlažete BLJE, INGR, ili KODT… [shocked]
znam javićete se opet kad krene prema 2.900,00 kn [thumbsup]
ili kad Jure opet ruča… [pray]
ovaj lik šta je u zadnju proda 13 komada po 2.158,00 kn je čudo… [thumbsup]
može li neko iskusan analizirat današnju trgovinu… [wink]
ovaj lik šta je u zadnju proda 13 komada po 2.158,00 kn je čudo… [thumbsup]
može li neko iskusan analizirat današnju trgovinu… [wink]
Normalna korekcija prije strelovitog rasta na 3000.
Nemislim samo na IGH vec i na ostale dionice.Sjetite se samo prosle godine.
Pogledajte promete ovih dana,a pogledajte danas i svece vam biti jasno da je korekcija izazvana umjetno prije rasta dionica.
Mogu samo reci da me jucerasnji povratak IGH iznenadio al ovo sam danas ocekivao i mislio sam da ce pasti negdje na 2120 kn.
U ponedjeljak otvaramo sa zelenom bojoj.
Ugodan vikend…lp
Jel ovo ima kakve veze sa IGH
Ma nema kolega [thumbsup]
ali ima s onim investitorima koji su kupovali ovih dana.
Malo pomnijim promatranjem trgovanja ovih 2-3 dana korekcije, cim se netko s iole ozbiljnijom kolicinom postavi na prodaji, bude pokupljeno kao od sale.
Izgleda da ovaj let nije zapravo niti bio zbog spekulacija s CG nego zbog ZL Pleso.
A sto mislite kakav stampedo sljedi kada i ako se ostvari CG.
Dakle moje opetovane prognoze da ova dionica ide na 5500 sada korigiram i vidim ju na okruglo 1000 EUR i ponovno kazem, mnogo prije nego li se neki nadaju ili predvidjaju.
MORAM PRIZNATI da me golica ideja da izidjem iz HT koji nudi garantiranu zaradu 10% do Uskrsa( cca 340 kn) i sve ulupam ovdje na 2200 i samo cekati 2 god.
LP svim postenim investitorima pa cak i burekdzijama koje molim da zaobidju ovaj biser.
Ma nema kolega [thumbsup]
ali ima s onim investitorima koji su kupovali ovih dana.
Malo pomnijim promatranjem trgovanja ovih 2-3 dana korekcije, cim se netko s iole ozbiljnijom kolicinom postavi na prodaji, bude pokupljeno kao od sale.
Izgleda da ovaj let nije zapravo niti bio zbog spekulacija s CG nego zbog ZL Pleso.
A sto mislite kakav stampedo sljedi kada i ako se ostvari CG.
Dakle moje opetovane prognoze da ova dionica ide na 5500 sada korigiram i vidim ju na okruglo 1000 EUR i ponovno kazem, mnogo prije nego li se neki nadaju ili predvidjaju.
MORAM PRIZNATI da me golica ideja da izidjem iz HT koji nudi garantiranu zaradu 10% do Uskrsa( cca 340 kn) i sve ulupam ovdje na 2200 i samo cekati 2 god.
LP svim postenim investitorima pa cak i burekdzijama koje molim da zaobidju ovaj biser.
Samo strpljivi pobrat će vrhnje no ovoj dionici , koliko znam u ponedjeljak izlazi FI.
Strpimo se do kraja drugog mjeseca, dotada će se sve znati.
Strpimo se do kraja drugog mjeseca, dotada će se sve znati.
Vrijeme je kolega da građevina pocme rast jer je i najvise pala.
Ako ste primjetili ovih dana da se povecala kupnja na IGH i dana analiza na target 2900-3000 iako mislim da to ide preko 4000 kn u narednih 45 dana jer Pleso je nas i vjerujem CG.