Netko nesto zna vec 10-ak dana.
Ovakvu danasnju kupnju mogu napraviti samo veliki.
lp
Netko nesto zna vec 10-ak dana.
Ovakvu danasnju kupnju mogu napraviti samo veliki.
lp
Ako izanalizirate jučerašnje transakcije kom po kom ili ako ste gledali trgovinu jasno je sve.
O tome sam pričao jučer.
Prvi put u vezi C.Gore nije bilo sreće i to je to…
Drugi put (čitaj danas) postoje određene informacije (seebiz)
radi kojih dionica raste.
Ukoliko pročitate demantij sa zagrebačke burze, onda iz toga slijedi
da IGH ne zna ništa.
Međutim to ne znači da Jure nije bio na večeri (ručku) s Lomparom.
Sto je kolege,
ja jucer i danas miran i cekam.
Cekam 3300 pa cu razmisliti malo ali vjerujem da se necu zaljuljati.
Ipak nevidim potentniju dionicu i vac dva mjeseca trubim o 5500 ali me slabo tko cuje.
Ne dozvolite se isprovocirati jer ova prica s CG neide bez IGH ali taj posao nije mjerilo vrijednosti IGH.
IGH je dragulj ZSE I ONAJ tko nije spreman za ovo neka se ostavi burze…sto znaci ako je isla na 2500 pa i tu je i zatucena kao sugavi pas.
vidimo se i cujemo oko Uskrsa, a vi samo raprodajte umjesto da se ukrcavate [thumbsup]
Sto posto Vas podržavam kolega IGH je dragulj kako kažete i već idući tjedan sigurno ide preko 3.000 kuna a tržište je tu da me demantuje ili potvrdi moje mišljenje i procijenu .
nakon "vrhunskih" ulazaka preko 10.000 kn i "bolje ne pratit" razmišljanja, danas dokup na 2065 – vidit ćemo koliko će se to pokazat pametno.
može mala pomoć?
ima li netko tko ide redovito na skupštine IGH-a?nažalost još nikad nisam otišao, a trenutno me jako zanima kako imaju tako stabilnu upravu kad Prvih 10 ima svega oko 28 %???
znam da ima ljudi koji nisu u Prvih 10 a dio su te "ekipe" i imaju svaki oko 1%, ali me zanima jel oni svi skupa imaju preko 50% ili veliki broj malih dioničara uopće ne dolazi na skupštinu pa sa manjim postotkom imaju stabilnu većinu?
hvala
bas mi nesto zao ovih sto cekaju igh na 1500-1700
kupovat ce oni kolega od nas preko 4000 [lol]
Izgleda da slijedi samo rast sviju dionica,a pogotovo IGH.
"…..Kalmeta je rekao da bi se vrlo brzo trebao raspisati i natječaj za njezinu koncesiju za koji vlada veliki interes svjetskih aerodroma, dodavši da je u Hrvatskoj već boravila jedna velika kompanija. Na novinarsko pitanje radi li se o zračnoj luci iz Houstona, ni Kalmeta ni Foley nisu htjeli potvrditi. Hrvatska se sada nalazi u dobrom europskom prosjeku, tj. među gotovo svim zemljama EU, a kao jedina zemlja u regiji koja je u prvoj kategoriji postala je i regionalni lider,…..
Neka, neka…ima osjećaj da su neki IGH povezali sa kockanjema ako bude Crna Gora bit će love ako ne neće…tako nažalost ispada za jednu od najjačih dionica na burzi – Institut IGH.
Kada je netko pisao o nadolazećim projektima davali ste mu jedinice …hehehe (no comment)
Neka, neka…ima osjećaj da su neki IGH povezali sa kockanjema ako bude Crna Gora bit će love ako ne neće…tako nažalost ispada za jednu od najjačih dionica na burzi – Institut IGH.
Kada je netko pisao o nadolazećim projektima davali ste mu jedinice …hehehe (no comment)
Taj sam kolega.
sutra startujemo sa 2.300
Danas i jučer su ovce osisane
Taj sam kolega.
sutra startujemo sa 2.300
Danas i jučer su ovce osisane
[/quote]
baš ste me nasmijali … stotka na kvadrat…pozz