IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Anonimno, 26.01.2011. u 18:31
REAKCIJE
Andrija Lompar: Godinu dana se nijesam susretao sa Radićem
Autor/izvor: SEEbiz
PODGORICA – Ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar danas je demantovao tvrdnje medija da se nedavno sastao sa prvim čovjekom Instituta IGH Jurom Radićem u Podgorici.

"U posljednjih godinu dana ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar nije se susretao sa gospodinom Radićem. Ministar nije prisustvovao bilo kakvim završnim dogovorima o realizaciji projekta gradnje autoputa Bar-Boljare, niti je razgovarao, pa ni večerao sa njim kako su prenijeli mediji“, navodi se u reagovanju iz kabineta Andrije Lompara.

a gle sad ovo [lol]
[/quote]

seebiz i njegove novinare treba zbog ovoga kazneno goniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjeti za ulaganja

Lijepo je navedeno u zvaničnom dopisu na ZSE da nisu čak niti u pregovorima.

ma nemoj me molim te pilat s "zvaničnim dopisom" jer me već jednom takav dopis skoro z….., a posebno ne s dopisom koji nema imena potpisnika.
nek se potpise JURE RADIĆ a ne nekakav ured za odnose s investitorima koji ce za dva dana reci da je odgovarao kako je najbolje znao, odnosno da nije imao drugih saznanja….

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Zar vam nije čudno da IGH potegne 30% u desetak dana i onda izađe ovaj članak na seebiz.
Po meni gdje ima dima ima i vatre.
Vidjet ćemo što će biti dalje, iako bi IGH vjerojatno u korekciju da je Jure i potvrdio navode seebiza.

Jedino što u ovoj priči vjerujem 100%, da je Jure dobro omastio janjetinom osmjeh u Podgorici.

Bez obzira na dematije sa svih strana, i dalje mislim da je janjetina bila za prste polizati…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ako je i ko omastio brk to su vjerojatno novinari seebiza i 5-6 švercera s burze …. pozz

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-nismo-u-pregovorima-s-crnogorskom-vladom-i-kineskim-polyjem,103908.html

sutra rasprodaja igh, pa nazad u dalekovod i ostale profitabilne dionice koje su se rasprodavale na temelju ove novinarske patke….

Novinari Seebiza i dva člana neimenovana kako kažu VS IGH i Crna Gora !

Netko ovdje debelo laže i debelo je zaradio ili će zaraditi, a šteta je načinjena nepovratno za ostale dioničare !

Činjenica je da su do sada mnogo puta IGH, ali Seebiz iznosili neistine ili poluistine radi manipulacije i namješetnja "istine".

Neće prestati niti jedni, što više , sada i jedni i drugi forsiraju svoju istinu, ali mislim da jedna tužba bi ih jasno opametila.
Pitanje je da li i presuda koja bi eventualno bila protiv njih je dovoljno velika da im se više ne isplati tako arogantno lagati. Očito da je kazna manja od zarade koje se na ovaj način ostvaruje.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

gotovina, 26.01.2011. u 19:57
REAKCIJE
Andrija Lompar: Godinu dana se nijesam susretao sa Radićem
Autor/izvor: SEEbiz
PODGORICA – Ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar danas je demantovao tvrdnje medija da se nedavno sastao sa prvim čovjekom Instituta IGH Jurom Radićem u Podgorici.

"U posljednjih godinu dana ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar nije se susretao sa gospodinom Radićem. Ministar nije prisustvovao bilo kakvim završnim dogovorima o realizaciji projekta gradnje autoputa Bar-Boljare, niti je razgovarao, pa ni večerao sa njim kako su prenijeli mediji“, navodi se u reagovanju iz kabineta Andrije Lompara.

a gle sad ovo [lol]
[/quote]

seebiz i njegove novinare treba zbog ovoga kazneno goniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
kako možete bit tako naivni i vjerovat seebizu,mene je jednom zeznuo i reko sam nikad više ne donosim investicijsku odluku radi članka u seebizu

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Poštovani House je dao analizu 26.12.2010.god.
Ovom prilikom zahvaljujem i njemu… [thumbsup]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Ja sam svoje dionice danas prodao na 2320-2350 zbog TA, ali ljudi moji razmisljajte hladne glave i bez bjesa, a onda spojite 2 i 2.
Npr. probajte ovako: Tko je u zadnjih cca 2 mjeseca kupovao dionice igh? Jadran kapital. Cime se taj fond bavi? Ulaganjem u nekretnine. Tko stoji iza Jadran kapitala? Miroslav Jeličić Purko. Na kojem trzistu je taj covjek vec dugo aktivan? Na Crnogorskom. Zasto bi on bas sad kupio cca 2200 dionica igh za nekih 3.300.000 kn? a) covjek je totalna budala b) iz ciste zabave ili c) covjek ima neku informaciju.
Ili ovako: Da li ce kinezi graditi autoput? Najvjerojatnije da. Kako su oni uopce dosli na ideju da grade autoput u Crnoj Gori? Preko Zderica (Konstruktor). Da li ce kinezi vuci svu mehanizaciju iz Kine ili ce uzeti vec gotovi projekt i prisutnu mehanizaciju sa ovog podrucja i podjeliti dobit? Tko je uz konstruktor bio u unutra? IGH i tehnika. I zadnje danas Seebiz dva puta objavljuje da je do razgovora doslo i da je informacija provjerena sa tri strane.
To sto su i IGH i Lompar to demantirali vjerojatno postoji neki razlog za koji ni vi ni ja necemo znati.
P.S.
@Chavez u potpunosti se slazem s vama

over 25 meni nije namjera nikoga za….. ali nevolim drukanje,nemam igh a ponekad naletim da vidim šta se piše,ali to drukanje nije u redu,ja vam svima želim igh na višim razinama i da izađete iz minusa

Na desetine malih ulagača je danas prodavalo svoje dionice IGH -r-a zadovoljno trljajući ruke na zaradi u samo 1 mjesec.
Nakon što je objavljena vijest da IGH nema veze sa "VEČERAMA" i ostalim nastupila je strašna rasprodaja, međutim dionica nije pala već je dalje ostala 10% viša nego jučer.
Sumnajm da bi itko od malih investitora koji čitaju forum nakon demantija uprave IGH kupovao dionice ove tvrtke već bi iste rasprodavao.

E sad postavljaju se pitanja sama po sebi:
– zašto dionica nije pala na 1800 kn (- 9,9%)
– zašto je uopće netko kupovao ako od posla nema ništa , ili nije bilo govora, ili nitko nezna da li će biti govora

Ovo je gore moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju IGH-r-a

p.s.
Ako pogledate transakcije i analizu istih doći ćete do zanimljivih inforamcija.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Sad svi ispadate kao oni koji su govorili da je 1300 preskupo… A s druge strane kad krene aerodorm,pa elektrana….onda ćete opet pričat kako vrijede 11000… zanimljivo je ovo i neobjašnjivo
Kinezi nisu ni dobili posao da se priča o pregovorima…

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

New Report

Close