@gismund
da, al je i sa 1800 kn pao bez ikakvih osnova na 1100 kn…ajde kolega drukaj negdje drugdje jer ovaj pozitivni rast nemozes da podnosis al i u jednu te ruku i shvacam. i ja bi se osjecao tako da nisam bio ukrcan od ranije
lp
http://zse.hr/default.aspx?id=33897
Tko će prije po bidu… [lol]
No, a šta sada? IGH demantira pregovore!
…a sto ce drugo napisat….nemoze nista rec dok se ugovor ne potpise
No, a šta sada? IGH demantira pregovore!
seebiz u zatvor,uskok poduzmite stvari u svoje ruke
@gismund
da, al je i sa 1800 kn pao bez ikakvih osnova na 1100 kn…ajde kolega drukaj negdje drugdje jer ovaj pozitivni rast nemozes da podnosis al i u jednu te ruku i shvacam. i ja bi se osjecao tako da nisam bio ukrcan od ranije
lp
Samo bez nervoze dječko, znam da ti je muka gledati kako ti se topi virtualna zarada u portfelju, ali to je tako i nema ti tu pomoći.
Uživaj još danas, sutra IGH tone još jače [bye]
koji lopovluk od strane novinara ,pa koja smo mi država.Nitko tu vjest nije popratio osim seebiza ,odmah mi je bilo sumnjivo.Kakvo punpanje ,nevjerovatno i još Radić sve ovo demantira o pegovorima.
Neznam cemu panika ako nevjerujete prodajite …imate do cijene 2100 dosta kom na bidu.
Po svim postovima se točno vidi ko ima, a ko nema dionice. Teška lolčina.
Neke stvari su neprocjenjive!
Cudno izaslo ocitovanje,a nema prodaje [lol]
Kad se ocituje Radic pocetkom treceg mjeseca da je potpisao ugovor o projektiranju AC. [lol] [thumbsup]
over 25 ne piši gluposti jer se ti nisi ukrcao jeftino već dosta skuplje,napiši ljudima koliko ako mene sjećanje služi to je bila cijena 2800 kn
Hm dobro je da sam pricekao, moje neznanje kupiti ili ne kupiti ovu dionicu (danas) sad bi me kostalo zivaca i novaca, al opet sta ja znam kad su jedine moje analize u zadnjih 2 dana zanimanja za dionice ovaj forum :). Dakle znalci ide li ta dionica gore ili dole u sljedecih nekoliko dana, ja ovdje vidim samo prepucavanja, al opet izbor je samo moj kao i gubitak ako se zeznem.