IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH + 17,54 % još malo i ulazimo u drugu blokadu danas a tek narednih dana , dokup i samo dokup je zakon .

Što će biti ako Jure odgovori Burzi da nema pojma zašto cijena raste ?

Neozbiljno je što ti oćekuješ drugačiji odgovor.
[/quote]

Izgleda da se sada sindikat Seebiz fino istresao i nasadio mnoge, plan je uspio, a Jure šalje službeno očitovanje koje glasi : Na upit Upravi IGH d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Neozbiljno je što ti oćekuješ drugačiji odgovor.
[/quote]

Nadam se da se sada sindikat Seebiz fino istresao i nasadio mnoge, plan je uspio, a Jure šalje službeno očitovanje koje glasi : Na upit Upravi IGH d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
[/quote]

Al ga drukaš.

Show me the Money!

ja dokupio još. istresam na 3xxx

3 puta sam pročitao taj članak i osim rekla-kazala u njemu nema ama baš nikakvih novosti, osim novinarske mašte koja kroz nekakvu Radićevu večeru pokušava opravdati rast IGH od čak +70% ! Konstruktor je teoretski u igri, pa si misli novinar-što ne bi bio i IGH?….iako konzorcij više ne postoji, svatko je otišao svojim putem i to su službeno objavili na ZSE….

sve su ovo priče za malu djecu, sjetite se kako je Radić u ime konzorcija svaki dan slao obavijesti kad se pregovaralo 1. puta, a sad nema ama baš ničega na ZSE!
jedino što možemo očekivati je blokada trgovanja od strane HANFE, pa kad Radić potvrdi da nije ništa dogovoreno i da je bio na privatnoj večeri, bit će opet pad IGH na 1600 kn [bye]

Kolega, tko je projektant autoceste?

šta bi triba odgovorit ,da je vecera sa lomparom?
[/quote]

Ajme sto bi tek bilo da je jos i prespavao kod njega :)))

Al ga drukaš.

CG će graditi autoput i vjerujem da će IGH imati dio kolaća, ali ljudi, pa nije to posao koji se dogovara za jednom većerom. Biti će tu još rollercoastera, tko je pametan neka hvata.

Neznam koji mamlazi prodaju danas????
Lijepo vas je istreslo…sad su veliki malo popustali na cijenu 2300 da se istresu drhtave rucice,pa tek onda ide kupnja prema 2400.

Ide ovo ljudi moji stabilno prema 3000 kn. i cekanje krajem veljace da se vidi sto ce biti sa CG.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

joj koja navlakusa [lol]
Idemo sad na +20% …pojacava se kupnja [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

3 puta sam pročitao taj članak i osim rekla-kazala u njemu nema ama baš nikakvih novosti, osim novinarske mašte koja kroz nekakvu Radićevu večeru pokušava opravdati rast IGH od čak +70% ! Konstruktor je teoretski u igri, pa si misli novinar-što ne bi bio i IGH?….iako konzorcij više ne postoji, svatko je otišao svojim putem i to su službeno objavili na ZSE….

sve su ovo priče za malu djecu, sjetite se kako je Radić u ime konzorcija svaki dan slao obavijesti kad se pregovaralo 1. puta, a sad nema ama baš ničega na ZSE!
jedino što možemo očekivati je blokada trgovanja od strane HANFE, pa kad Radić potvrdi da nije ništa dogovoreno i da je bio na privatnoj večeri, bit će opet pad IGH na 1600 kn [bye]

[/quote]

kakve to veze ima?!? IGH je za projekte plaćen i gotova priča! Konstruktor još ima neke šanse za graditi, ali IGH je svoje obavio i naplatio! ne msiliš valjda da će IGH graditi AC?! [lol]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

[/quote]

kakve to veze ima?!? IGH je za projekte plaćen i gotova priča! Konstruktor još ima neke šanse za graditi, ali IGH je svoje obavio i naplatio! ne msiliš valjda da će IGH graditi AC?! [lol]
[/quote]
A da? Woooow, IGH naplatio projekt??? Pa super, znači tih 200 milja će se vidjet u fin.izvješću?! Kad je to plaćeno, prošli kvartal?

može neki info, savjet, analiza, pa i graf za nas mlade i neiskusne investitore…
[pray]
moram priznat da me strah šišanja… [rolleyes]

Šišanje će svakako bit, uvijek se nekog šiša. 🙂
Pogledaj si graf koji sam stavio prije par dana na ovoj temi. U međuvremenu je pennant probijen prema gore.
Sada gledamo u rastući trokut. Target 2200-2500 zavisi koji pattern je primarni.

[/quote]

Pozdravljam sve, šišanje završilo. 35% čisto solidno. Prodano na targetu.
Možda ide još gore ali to se ne vidi, a i gap je velik. Sretno dalje, samo neka raste to je dobro i za Crobex.
[thumbsup]

Show me the Money!

New Report

Close