Ako IGH želi postati brand u svojoj struci poznat po kvaliteti, onda bi to mogao skoro postati. Ako već i nije.
To i svi već znate šta znači.
Ovo ni Aristotel ne bi bolje rekao.
Kolega Von Braun, stvarno ste ga dobro nadrukali.
Kolega šta treba drukati IGH. Nije da navlačim ,ali malo su se uspavali dioničari s obzirom
na vrijednost cijele priče.
Uostalom pogledajte malo ekipu na prodaju kako izlazi van. I to vi zovete drukanjem
Kad bude k/P=3:1, oda se to zove drukanje.
Da li je danas dan probijanja magične brojke 10 000 i odlazak prema 9500?
Molim da odgovore samo oni koji znaju.[smiley2]
Kolega enteritititis, ne kužim vas.
Imate li vi imalo interesa za ovu dionicu?
Ako imate, ajmo malo pričati o njoj. Inače postoje teme BEZ CENZURE – OPĆENITO za ovakve vaše stvari.
Kolega ne bi se baš tako izrazio, zapravo, kolega nam želi predočiti stvarnu sliku u kompaniji dajući nam , recimo ,posljednje članke iz dnevnih tiskovina, što je za svaku pohvalu.
Samo tako dalje kolega.
Pozdrav
zvone101:
”
”
Kolega ne bi se baš tako izrazio, zapravo, kolega nam želi predočiti stvarnu sliku u kompaniji dajući nam , recimo ,posljednje članke iz dnevnih tiskovina, što je za svaku pohvalu.
Samo tako dalje kolega.
Pozdrav
Hvala kolega. Mislim da smo dosta potonuli da bi smo bili u nedoumici kupiti IGH ili ne, ali
treba malo razmišljati pozitivno i o firmi i o poslovima, a ne samo o THT-u i korekciji.
Zar ne??
ententinis: ” Da li je danas dan probijanja magične brojke 10 000 i odlazak prema 9500? Molim da odgovore samo oni koji znaju.[smiley2] ” Kolega enteritititis, ne kužim vas. Imate li vi imalo interesa za ovu dionicu? Ako imate, ajmo malo pričati o njoj. Inače postoje teme BEZ CENZURE – OPĆENITO za ovakve vaše stvari.
Dobra ti je ova [smiley1]
Taj isti kolega enteritititis je mislio da ćemo danas možda probiti “magični broj”, a lijepo sam juče rekao da ćemo danas prije na 11k nego na 10k i bio sam u pravu! [smiley1]
Mislim da smo dosta potonuli da bi smo bili u nedoumici kupiti IGH ili ne, ali
treba malo razmišljati pozitivno i o firmi i o poslovima, a ne samo o THT-u i korekciji.
Zar ne??
Slažem se u potpunosti!
Nažalost dosta toga smo proživjeli u ovoj korekciji kojoj je napokon došao KRAJ.
Dobra ti je ova [smiley1]
Taj isti kolega enteritititis je mislio da ćemo danas možda probiti “magični broj”, a lijepo sam juče rekao da ćemo danas prije na 11k nego na 10k i bio sam u pravu! [smiley1]
Može kolega entretitis govoriti šta hoće, ali sa podrškom u informacijama.
Ne kužim ih, pa šta im 10250kn jučer nije bilo jeftino, i još bi jeftinije.
To prelazi granicu ukusa….
[smiley1][smiley1][smiley1]
hvala svima koji si mi jučer omogučili da nenamjenski kredit pbz-a iskoristim pametnije nego cijeli HT .
10 x 10,500 kupljeno !!
prodaja za godinu dana !
cijena ?
sitnica !
20 K naviše !
puno pozdrava
moje skromno mišljenje da je sve ispod 11k POKLON!!!![smiley2] jučer me zafatilo na dokupu 10.800 i 10.350…..jednostavno nisam imao više casha….inače bi svo imanje zaoro [smiley11] a u petak kad mi dođe margin znam gdje ću ga utopit, nema dvojbe (a nije HT 😉
matrix90: ” zvone101: ” Kolega Von Braun, stvarno ste ga dobro nadrukali. ” Kolega ne bi se baš tako izrazio, zapravo, kolega nam želi predočiti stvarnu sliku u kompaniji dajući nam , recimo ,posljednje članke iz dnevnih tiskovina, što je za svaku pohvalu. Samo tako dalje kolega. Pozdrav ” Hvala kolega. Mislim da smo dosta potonuli da bi smo bili u nedoumici kupiti IGH ili ne, ali treba malo razmišljati pozitivno i o firmi i o poslovima, a ne samo o THT-u i korekciji. Zar ne??
Naravno kolega slažem se u potpunosti.