može neko stručan, pošten, iskren konačno da stavi graf s pravom analizom i savjetom za nas mlade i neiskusne investitore… unaprijed zahvaljujem…
Šta će ti nekakav poseban graf kad vidi ovo-
-ide ti most Pelješac-projekt IGH-320 mil. Eur,novac osiguran
-ide ti Pleso-300 mil Eur-novac osiguran
-ide ti most Sava Vc koridor-cca 100 mil Eur-novac osiguran
-ide ti posao u BIH na Vc koridoru-neki dan dobiven posao
-ide ti autoput u CG-Kinezi imaj novac,uz malo sreće ići će po IGH-ovom projektu
-ide ti tender za prugu Rijeka-Zagreb
-ove godine najavljen početak gradnje TE Obrovac IGH/austrijski partner,plin je već tamo….
Nije ti dovoljno???
[/quote]
triba se samo vratit na stranicu 1874 pa lipo pročitat sve tvoje komentare… [thumbsup]
normalno polako pročitajte i moje… [rolleyes]
i sad još nešto kao ne razumiš, i kao proda si samo zbog posljednjeg razloga kojeg gore navodiš u svim poslovima koji idu… [sad]
i normalno prodaju si objavio na drugoj temi…
ipak mi te žao jer moga si zaradit puno više… [bye]
Nakon što je mjesecima bio doslovno na dnu, ljudima je teško povjerovat da je ovo malo više od doslovnog dna, po meni nije za izlaz osim za kockare ( trejdere )
Na krilima odličnih vijesti dionica je narasla s 1150 na 2000 ili skoro 100%.
Sada bi mogla na krilima istih vijesti toliko pasti ?
Međutim ako IGH i dalje reda samo gubitke mogla bi ona i na 3000 ?
Kolega pa sjećam se kako ste na 2500 i na 2300 i prema 1100 kn prizivali HANFU, USKOK, obmanu, zabludu, zavjeru i prevaru, te točno objašnjavali kako nas veliki veslaju i navlače na prodaju, a danas je stvar obrnutA, jednostavno ne dozvoljavaju da dionica padne i TOČKA
Tada ste imali dionice Igh i prodali negdje oko 1600 kn, da li ste danas sa nama ili ne.
Po meni ne postoji ni najmani razlog za pad sa 4k na 1.2k bez obzira na sve vec 1000 puta receno… krenite s kuljama…
Nakon što sam prošli petak izašao sa cca.20% dobiti , ponovno sam jučer kupio i danas prodao …dodatnih 8%…..tko zna možda sutra opet uđem na 21xx ili na 19xx….nikad se ne nezna… [shocked]
eh evo i blokade…nadam se samo jedne od mnogih koje sljede do Uskrsa,
A Vi kolega Konan.bolje da ste cekali do 3300 jer grah mi kaze da ovaj put idemo do tamo,
Mnogi ce izici izmedju 1800-2200 ali pravi rast sljedi kada probijemo 2500..kada pitate?
Pa to nije vazno uopce…..opet ponavljam da idemo na 5000…pitate zasto?
Pa zato sto ce vrijediti toliko jer ovdje se kupuje buducnost( vrijednost dionice cca11000)…a ona je neposredno ispred nas.Biti ce nevidjeni rast gradjevine od sada pa do 2015 a onda opet neka velika svjetska koerkcija..
lp
[/quote]
Sve što si napisao stoji , međutim da će ova dionica brzo na 3000kn ja ne vjerujem.Nemoj zaboraviti da sam ja jedan od onih koji je IGH kupovao i 13000kn ….!
Kolega moj i vjeciti gubitnice,
pa znate li da je isto tako pala sa 4500 na 1150 a uz ocekivano stabilno poslovanje odnosno blago pozitivno( 1 mil.dobiti,,ej dobit a ne stecaj)..kako to objasniti..i recite imam li se pravo nadati proboju 5000 ili…
Po meni ne postoji ni najmani razlog za pad sa 4k na 1.2k bez obzira na sve vec 1000 puta receno… krenite s kuljama…
1%
Hvala!
Vidim i ja da sam mogao više zaraditi na IGH,ali mi je trebala lova. A što se tiče IGH -stav mi je i dalje da je to jedno od najboljih ulaganja i sve to što sam napisao stoji, ali će se izgleda pričekati još koji mjesec dok se ne približe izbori,jer ono što je Vlada najavljivala i nije se baš jasno ostvarilo,ali i dalje sam uvjeren da hoće i to itekako. Tako da me više prestaneš prozivati ovdje što sam prodao,pa nisam vjenčan za dionicu da se ne mogu na tren maknuti, a tebi to što sam preporučio-nisam ti preporučio zato da ja mogu van jer je kupnja dobra,a i mojih 80 kom i nije nekakva količina,a ti ako si me taj dan poslušao si trenutno u plusu kojih 300 kuna po dionici,pa ne razumijem čime si ti zapravo nezadovoljan????? I da ti sad kažem da dođeš u jednu dionicu u kojoj se očekuje rast bolji od INE,gdje vijesti tek slijede i da ti kažem da ne trebaš prodavati prije neke razine ti bi me opet razapinjao po forumu?????Svašta….
Kolega pa sjećam se kako ste na 2500 i na 2300 i prema 1100 kn prizivali HANFU, USKOK, obmanu, zabludu, zavjeru i prevaru, te točno objašnjavali kako nas veliki veslaju i navlače na prodaju, a danas je stvar obrnutA, jednostavno ne dozvoljavaju da dionica padne i TOČKA
Tada ste imali dionice Igh i prodali negdje oko 1600 kn, da li ste danas sa nama ili ne.
[/quote]
USKOK ? Što ja imam s njima ?
Hanfa ? To da, ali iako su svim mogućim silama i mjerama poduzeli sve da pronađu krivca za nasilno rušenje cijena od 3000 kuna do 1200, kažu sve je u skladu sa zakonom.
Meni ostaje samo da im vjerujem, ali ne i Uskoku, ali to je njihov problem ne moj . Činjenica je da ih Uskok do sada nije dirao, ali trendovi su trendovi pa očekujem da im pomognu kako bi progledali.
IGH i 2000 Kuna ???? Pa dajte kolega čak ni samim djelatnicima IGH cijena nije jasna, ali Jadran kapital valjda zna što radi ili za koga radi ?
Kao što sam rekao nama ostaje da im vjerujemo i uživamo u rastu vrijednosti cijene dionice.
Problem je samo kada će odlučiti da prodaju dionice i tko će inkognito u međuvremenu dobro profitirati na račun Jadran kapitala ?
Sada je sve jasno zašto je IGH toliko rasao….sutra opet blokada ….
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/radic-vecerao-s-lomparom%2c-hrvati-i-kinezi-ce-graditi-bar-boljare,103852.html
Sada je sve jasno zašto je IGH toliko rasao….sutra opet blokada ….
kreca dinastija
ponovo
santa barbara
onur
i seherezada
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$