Primjećujem relaciju između postova na ovoj temi i cijene dionice.
Naime što vi više spominjete USKOK i razne negative to više cijena raste.
Samo dokaz da drukanje na PD nikako ne utheče na cijenu dionice.
[lol]
Obrnuta korelacija je, po mom misljenju, zapravo skoro pa savrsena. Najbolje je za to gledati 2008. godinu i citati o procjenama vrijednosti dionice na izmedju 20k i 40k dok je padala po 5% dnevno, a onda godinu dana kasnije komentare o njenom srljanju u bankrot dok se oporavljala s 1500 na 4500kn. Ovakav negativan sentiment je po mom sudu vrlo dobar pozitivni indikator, a prva barijera je koliko vidim na 2300kn.
šta se sad ovo događa… [sad]
pa na kupnji na 1.800,00 kn ima oko 60 komada [shocked]
posjedujem dionice IGH, ulaz sramotno nizak… dok neki tehničar ne stavi graf nema izlaza…
a prije neki dan me optužiše da drukam i navlačim.. [rolleyes]
šta se sad ovo događa…
pa na kupnji na 1.900,00 kn ima oko 255 komada, a do sad protrgovano sa oko 270 komada prosječna cijena oko 1.990,00 kn…
tehničari su stavili graf sa targetom 2.300,00 – 2.500,00 kuna, valjda tada svi s niskim ulazom prodajemo… ko će tada kupovati i zašto… [shocked]
imam neki čudan osjećaj da ovaj sa 5o komada na prodaji služi samo da stisne prodaju niže kako bi neko kupio jeftinije… [lol]
nadam se da ste primjetili da su neki kao Walter 33 i Deniro još u petak prodali svoje… [lol]
sad o tome pišu na drugim temama… [kiss]
sjetite se ovog kad se vrate… [thumbsup]
Kolega 69,ne razumijem…IGH sam kupovao na razinama 1300-1400 kn.Iz meni prihvatljivih razloga sam IGH prodao i želim Vam svima da i dalje nezaustavljivo raste. A malo kasnije ću se vratiti, a kada…
Nakon što sam prošli petak izašao sa cca.20% dobiti , ponovno sam jučer kupio i danas prodao …dodatnih 8%…..tko zna možda sutra opet uđem na 21xx ili na 19xx….nikad se ne nezna… [shocked]
Nakon što sam prošli petak izašao sa cca.20% dobiti , ponovno sam jučer kupio i danas prodao …dodatnih 8%…..tko zna možda sutra opet uđem na 21xx ili na 19xx….nikad se ne nezna… [shocked]
eh evo i blokade…nadam se samo jedne od mnogih koje sljede do Uskrsa,
A Vi kolega Konan.bolje da ste cekali do 3300 jer grah mi kaze da ovaj put idemo do tamo,
Mnogi ce izici izmedju 1800-2200 ali pravi rast sljedi kada probijemo 2500..kada pitate?
Pa to nije vazno uopce…..opet ponavljam da idemo na 5000…pitate zasto?
Pa zato sto ce vrijediti toliko jer ovdje se kupuje buducnost( vrijednost dionice cca11000)…a ona je neposredno ispred nas.Biti ce nevidjeni rast gradjevine od sada pa do 2015 a onda opet neka velika svjetska koerkcija..
lp
Evo vam još jedne Jurine najave. Samo da se rješe "sitnice" oko terena. [lol]
Pa koliko puta još ista priča. Čovjeka bi trebalo zatvoriti zbog manipulacije tržišta. Pa jel može on nać nekog normalnog partnera ili niko normalan neće sa njima?
eh evo i blokade…nadam se samo jedne od mnogih koje sljede do Uskrsa,
A Vi kolega Konan.bolje da ste cekali do 3300 jer grah mi kaze da ovaj put idemo do tamo,
Mnogi ce izici izmedju 1800-2200 ali pravi rast sljedi kada probijemo 2500..kada pitate?
Pa to nije vazno uopce…..opet ponavljam da idemo na 5000…pitate zasto?
Pa zato sto ce vrijediti toliko jer ovdje se kupuje buducnost( vrijednost dionice cca11000)…a ona je neposredno ispred nas.Biti ce nevidjeni rast gradjevine od sada pa do 2015 a onda opet neka velika svjetska koerkcija..
lp
[/quote]
Sve do 8.000 ili 9.000 kuna meni je malo radije ću sačekati još malo .
šta se sad ovo događa… [sad]
pa na kupnji na 1.800,00 kn ima oko 60 komada [shocked]
posjedujem dionice IGH, ulaz sramotno nizak… dok neki tehničar ne stavi graf nema izlaza…
a prije neki dan me optužiše da drukam i navlačim.. [rolleyes]
šta se sad ovo događa…
pa na kupnji na 1.900,00 kn ima oko 255 komada, a do sad protrgovano sa oko 270 komada prosječna cijena oko 1.990,00 kn…
tehničari su stavili graf sa targetom 2.300,00 – 2.500,00 kuna, valjda tada svi s niskim ulazom prodajemo… ko će tada kupovati i zašto… [shocked]
[/quote]
šta se sad događa…
na kupnji preko 2.000,00 kn ima oko 100 komada, a do sad protrgovano sa oko 650 komada prosječna cijena oko 2.007,00 kn… [thumbsup]
do zadanog targeta još oko 380 komada…
molim one koji su kupovali jučer i danas da ne navlače i drukaju kao oni iz prošlog tjedna… [angry]
Evo ovo je bio jedini razlog zašto sam prodao,ali nisam htio pisati o tome. Dok se ne riješi ovaj spor nema ništa od gradnje tamo,ne znam da li ima na zemljištu kakva zabilježba zbog spora, ali još će dosta vremena proći.Ali opet ponavljam, iz razloga što sam dobro zaradio-navijam i za daljnji rast .