IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uuh, što se dijele kečige…

Kolega,nije valjda da vas brinu jedinice?To samo govori da je forum pun djece,ja recimo uopce ne dijelim ocjene jer mi je to neozbiljno.
Bijesni su jer su prodavali na nagovor znalaca na 1.100 kn.
[/quote]

Meni ih je drago vidjeti.
IGH je uvijek bio indikator tržišta. Prema viđenom i ostatak tržišta bi trebao ići prema gore, unatoč svemu.

[/quote]

a ja govrih i trubim vec stalno da to ide na 5000 ali mi nitko ne vjeruje.., naravno ne odmah i sad i ne pravolinijski prema gore ali samo cekati i kupovati.
Pa dragi moji, pa odite na graf IGh i pogledajte da je prije spomena CG bio na 4400 i onda neobjasnjivi pad.
Skoro je padao uz INGRU dnevno po nekoliko postotaka a bez ikakve lose vijesti( za razliku od INGR), .
POGLEDAJET MALO top 10 i Jadran kapital stalno sve brise cim se naslaze iole zanimljiva kolicina.
Mozete li zamisliti sto ce biti kada udje vanjski ili domaci jos ozbiljniji igrac.
Na zse NEMA POTENTNIJE dionice.
ps.
ovo jest nagovor na kupnju i to bez imalo okolisanja ali samo za ulagace a ne burek spekulante.
lp
[/quote]

da pukneš od smijeha…….
kakav neobjašnjiv pad dionice?…….pa slagali su za "posao stolječa" a onda su se još pravili da ništa ne znaju o tome jer to kao sve Konstruktor konstruira a oni nemaju pojma o ničemu što se događa….baš……

[undecid] [undecid] [undecid] [undecid]

ovo je dionica za uletiti na igranku, dignit neku paru nabrzaka i pobječi glavom bez obzira a nek Jure Lažac priča priće za malu djecu retardusima oko sebe…….
[/quote]

Kolega hugh, malo opreznije sa ovakvim izjavama, mogla bi vam na forumu reputacija drugi tjedan biti prilično ugrožena!!!

IGH je u najvećoj mjeri pao zbog USKOKA…..nemojte da nabrajam,……..al trebate respektirat da je ta kompanija mozak u građevinskom stvaralaštvu…..

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

odlična firma……nakon 10 virtualnih poslova možda napokon ostvari i jedan stvarni…
loša vjest je jedino što sada ponovo slijedi 10-tak virtualno dogovorenih poslova……

a kolega, pa danas se puno toga radi u virtualnom svjetu, pa mogu i ovakvi poslovi…pa ovo je 21 stoljeće- informatičko (virtualno) doba!

…Malo o burek investitorima….
Oko 15 h cijena dogurala do 1900 kn !
( netko je fino počistio )
– Evo ti njh sa prodajom na 1860 – 1880
– Jer su vjerovatno kupovali na 17xx
– Čestitam na zaradi
– Do petka će opet ulazit u dionicu na razinama 20xx
– Idući tjedan bi opet mogli imat za burek kad prodaju na 22xx
Ovo nije druk za kupnju , nego samo moje realno razmišljanje !

CROBEX - SVE CE TO NAROD POZLATITI

Da se razmemo. Imam to, ali jbš tvrtku u kojoj gazda ima 3-4 dionice. Uopće mi nije jasno zašto par likova bez dionica gospodari ovom kompanijom. Kupuju od nje zemljišta koja im odgovaraju, dijele si dionice, pa ih prodaju na burzi. Ukratko; katasrofa su. Prava remetinečka družina. Kad bi to popravili bili bi zakon. Možemo puno gore ali i dolje. Nitko nije znao zašto smo na 1100, tako nitko neće znati ni zašto smo na 3300.

Da se razmemo. Imam to, ali jbš tvrtku u kojoj gazda ima 3-4 dionice. Uopće mi nije jasno zašto par likova bez dionica gospodari ovom kompanijom. Kupuju od nje zemljišta koja im odgovaraju, dijele si dionice, pa ih prodaju na burzi. Ukratko; katasrofa su. Prava remetinečka družina. Kad bi to popravili bili bi zakon. Možemo puno gore ali i dolje. Nitko nije znao zašto smo na 1100, tako nitko neće znati ni zašto smo na 3300.

S ovim se mogu sloziti..Sta bi bilo kad bi netko teoretski uspio skupiti vecinski paket? Bi li mogli potjerati Radica?

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Uuh, što se dijele kečige…

Kolega,nije valjda da vas brinu jedinice?To samo govori da je forum pun djece,ja recimo uopce ne dijelim ocjene jer mi je to neozbiljno.
Bijesni su jer su prodavali na nagovor znalaca na 1.100 kn.
[/quote]

Meni ih je drago vidjeti.
IGH je uvijek bio indikator tržišta. Prema viđenom i ostatak tržišta bi trebao ići prema gore, unatoč svemu.

[/quote]

a ja govrih i trubim vec stalno da to ide na 5000 ali mi nitko ne vjeruje.., naravno ne odmah i sad i ne pravolinijski prema gore ali samo cekati i kupovati.
Pa dragi moji, pa odite na graf IGh i pogledajte da je prije spomena CG bio na 4400 i onda neobjasnjivi pad.
Skoro je padao uz INGRU dnevno po nekoliko postotaka a bez ikakve lose vijesti( za razliku od INGR), .
POGLEDAJET MALO top 10 i Jadran kapital stalno sve brise cim se naslaze iole zanimljiva kolicina.
Mozete li zamisliti sto ce biti kada udje vanjski ili domaci jos ozbiljniji igrac.
Na zse NEMA POTENTNIJE dionice.
ps.
ovo jest nagovor na kupnju i to bez imalo okolisanja ali samo za ulagace a ne burek spekulante.
lp
[/quote]

da pukneš od smijeha…….
kakav neobjašnjiv pad dionice?…….pa slagali su za "posao stolječa" a onda su se još pravili da ništa ne znaju o tome jer to kao sve Konstruktor konstruira a oni nemaju pojma o ničemu što se događa….baš……

[undecid] [undecid] [undecid] [undecid]

ovo je dionica za uletiti na igranku, dignit neku paru nabrzaka i pobječi glavom bez obzira a nek Jure Lažac priča priće za malu djecu retardusima oko sebe…….
[/quote]

Kolega hugh, malo opreznije sa ovakvim izjavama, mogla bi vam na forumu reputacija drugi tjedan biti prilično ugrožena!!!

IGH je u najvećoj mjeri pao zbog USKOKA…..nemojte da nabrajam,……..al trebate respektirat da je ta kompanija mozak u građevinskom stvaralaštvu…..

[thumbsup]
[/quote]

sve 5, ali spletkarenje oko crne gore je bila prevara stolječa i trebali su čista obraza izaći i reči da jamstva nemaju a ne manipulirati i varati…….a svi znamo da su znali ali šutili……a što se cijene dionice sljedeči tjedan tiče naka raste koliko god hoče…meni neče biti krivo, naprotiv….

IGH je u najvećoj mjeri pao zbog USKOKA…..

USKOK ovamo tek treba ući kad se razjasni osovina Sanader-Radić-Dropulić… e onda ćete vidjeti kako će letiti perje kad USKOK uđe!

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

25. siječanj 2011.| Milan Šćekić

Kineski Poly Group do kraja veljače daje ponudu za autocestu

Kineske tvrtke zainteresirane su i za privatizaciju Luke Bar, a Poly se sve više spominje i kao kandidat za gradnju Jadransko-jonske autoceste

http://www.poslovni.hr/vijesti/kineski-poly-group-do-kraja-veljace-daje-ponudu-za-autocestu-170023.aspx

marcello

IGH je u najvećoj mjeri pao zbog USKOKA…..

USKOK ovamo tek treba ući kad se razjasni osovina Sanader-Radić-Dropulić… e onda ćete vidjeti kako će letiti perje kad USKOK uđe!
[/quote]

Jesi li ti onaj burekdzija koji je pobjegao na 17xx pa sada drukas dolje za jos jedan burek,
Vidimo se na 2500.
Sto se tice fame oko Uskoka, pa i sam Radic( meni mrzak) je pozvao da se ispita sve o kvaliteti usluga od strane IGH a istrage su bile ondje vec, Stoga prestanite lupetati jer IGH nije gore spomenuta trojka….ona je dragulj koji ce zasjati punim sjajem tek ulaskom u EU jer ima sve sto oni trebaju..
ovo sam isto pisao kada je ,ne tako davno, bila na 1200….i opet cu pisati na 3200 , a vi cete i dalje lupetati o teorijama urote, Dropulicki,Radicima i kleptomanu Sanaderu…a ja slagati vase bureke na sleper( vama za isporuku) [lol]

Jednio što ja očekujem od IGH je gubitak u FI. Mogu oni biti stručni koliko hoće,ali posla nemaju. Radić je nešto najgore što se može dogoditi jednoj takvoj firmi. Inženjerske kompetencije su mu nikakve (Maslenički most), a menađerske još i gore.
Npr. u Rijeci su jedan od najvećih poslova (nadzor izgradnje Zapadnog trgovačkog centra) izgubili od firmice sa 7 zaposlenih jer austrijanci nisu htjeli imati veze sa njima. Da ne spominjem to da se njihovi inž. po drugim firmama raspituju za posao.
Ako budete imali sreće pokrenut ce Jure još jednu medijsku kampanju sa nekim virtualnim projektom, u stilu C.Gore, pa možda nešto i zaradite.

Primjećujem relaciju između postova na ovoj temi i cijene dionice.
Naime što vi više spominjete USKOK i razne negative to više cijena raste.

Samo dokaz da drukanje na PD nikako ne utheče na cijenu dionice.
[lol]

Show me the Money!

prema informacijama iz prve ruke, godina ce zavrsiti u plusu iako sa znacajno manjim prihodima

Jednio što ja očekujem od IGH je gubitak u FI. Mogu oni biti stručni koliko hoće,ali posla nemaju. Radić je nešto najgore što se može dogoditi jednoj takvoj firmi. Inženjerske kompetencije su mu nikakve (Maslenički most), a menađerske još i gore.
Npr. u Rijeci su jedan od najvećih poslova (nadzor izgradnje Zapadnog trgovačkog centra) izgubili od firmice sa 7 zaposlenih jer austrijanci nisu htjeli imati veze sa njima. Da ne spominjem to da se njihovi inž. po drugim firmama raspituju za posao.
Ako budete imali sreće pokrenut ce Jure još jednu medijsku kampanju sa nekim virtualnim projektom, u stilu C.Gore, pa možda nešto i zaradite.

New Report

Close